The Real Housewives Ultimate Girls Trip' Kenia en Ramona vechten op dag één

Inhoudsopgave:

The Real Housewives Ultimate Girls Trip' Kenia en Ramona vechten op dag één
The Real Housewives Ultimate Girls Trip' Kenia en Ramona vechten op dag één
Anonim

Ramona Singer wachtte niet tot het vliegtuig naar Turks- en Caicoseilanden was geland om wat drama aan te wakkeren. Singer raakte er meteen in betrokken bij Atlanta OG, Kenya Moore, en ze kwam er al snel achter dat ze niet meer in New York was.

The Real Housewives Ultimate Girls Trip kwam in botsing met RHONJ-schoonzussen, Teresa Giudice en Melissa Gorga met New York OG's, Luann de Lesseps en Ramona Singer, Atlanta-sterren, Cynthia Bailey en Kenya Moore, en tot slot, de eenzame wolf om de Beverly Hills-franchise te vertegenwoordigen was natuurlijk Kyle Richards.

Het duurde niet lang voordat hun vlucht in grote turbulentie terechtkwam!

Ramona Singer staat erom bekend mensen op de verkeerde manier te wrijven met haar schurende gedrag. Rennen en de beste kamer claimen werkt misschien bij RHONY, maar deze dames zouden haar kinderachtige manieren niet voorbij laten gaan.

Terwijl de dames privé naar dit tropische eiland vlogen, waren hun gesprekken dat zeker niet. Ramona noemde Kenia een "bch" uit het linker veld en verwees voortdurend naar haar als "Porsha", met wie Kenia niet kan opschieten in haar show.

Ramona en Kenia gooien schaduw

Het moment dat Kenia beseft dat ze de verkeerde auto heeft gekozen…

Ramona werpt grote schaduw op Kenia in de biechtstoelen.

Moore vroeg zich af waarom Singer flirtte met een andere man terwijl ze nog getrouwd was met haar ex-man, Mario. Dit leidde ertoe dat Singer het verloor en overstapte naar de verdediging.

“Ik ging verdomme scheiden, bh,” schreeuwde Singer tegen Moore, waarop een geschokte Moore antwoordde: “Pardon?”

"Waarom noem je me een bh, wat is er mis met jou?" Moor vervolgde. “Dat is onaanvaardbaar. Wat je tijdens deze reis niet gaat doen, is me een bh noemen. Ik weet niet hoe verdwaasd je bent in New York, maar verdorie, we gaan dit niet doen.

Melissa Gorga kwam tussenbeide en zei tegen Ramona dat ze zich moest verontschuldigen bij Kenia en ze luisterde. Kenia accepteerde met tegenzin omdat ze nog veel meer van de reis over hebben. Het duurde echter niet lang voordat Ramona opnieuw problematisch werd…

Ramona en Kenia vechten in het vliegtuig

Dames laat het vliegtuig in ieder geval eerst de grond verlaten!

De eerste drie afleveringen van The Real Housewives Ultimate Girls Trip worden momenteel gestreamd op Peacock.

Aanbevolen: