Wie is Caroline Stanbury? Wat we weten over het castlid van 'Real Housewives Of Dubai

Inhoudsopgave:

Wie is Caroline Stanbury? Wat we weten over het castlid van 'Real Housewives Of Dubai
Wie is Caroline Stanbury? Wat we weten over het castlid van 'Real Housewives Of Dubai
Anonim

Dubai staat bekend om zijn luxe levensstijl en glamoureuze dames, dus het is geen verrassing dat Bravo de stad in de Verenigde Arabische Emiraten heeft gekozen als decor voor de allereerste internationale editie van zijn populaire reality-tv-show, De echte huisvrouwen.

Er zijn momenteel 15 internationale series van de realitysoap, waaronder Real Housewives of Nairobi, Durban en Cheshire, gemaakt door overzeese netwerken. Deze franchise-inzending in Dubai zal het eerste seizoen zijn dat door het Bravo-team wordt geproduceerd achter de iconische Amerikaanse programma's.

Toen Andy Cohen The Real Housewives of Dubai aankondigde, was de eerste naam op ieders lippen socialite en tv-ster Caroline Stanbury. De show zal zich richten op "een groep vrouwen die hun relaties, carrières en uiterst weelderige en ultra-rijke levensstijlen in de Verenigde Arabische Emiraten navigeert."

Stanbury speelde eerder in Bravo TV's Ladies of London en heeft een interessant en glamoureus leven gehad. Geen onbekende in drama en reality-tv, hier is alles wat we weten over Caroline Stanbury.

6 Caroline Stanbury Geschiedenis met reality-tv

Caroline Stanbury werd beroemd na haar optreden in Ladies of London. Ze speelde in alle drie de seizoenen tussen 2013 en 2017. Ze was een favoriet bij fans vanwege haar mix van kwaad en fabelachtigheid. Het afgelopen seizoen draaide om het faillissement van haar bedrijf en het krijgen van een nieuwe baan in Dubai. Ze verscheen ook in een BBC2-documentaire genaamd Inside Dubai, die kijkers meenam achter de schermen van het leven in Dubai.

“Zeg nooit nooit. Met tv gaat het stap voor stap', zei ze in een interview in 2019 toen haar werd gevraagd of ze in een Bravo-franchise zou verschijnen."Ik wil terugkomen. Ik krijg de hele tijd vragen over Real Housewives of Dubai, zoveel mensen willen het. Ik denk niet dat het zal werken, omdat het erg moeilijk is om daar te filmen. Maar ik ben open. Of het nu op het podium is of op tv, je gaat zeker meer van mij zien." Ironisch genoeg is de franchise nu aan de gang.

Caroline, 45, speelt de hoofdrol samen met collega-franchise-newbies Nina Ali, Chanel Ayan, Caroline Brooks, Lesa Milan en Dr. Sara Al Madani. Volgens de cast-bios voor RHODubai komen de vrouwen uit alle verschillende landen met verschillende levenservaringen om een eclectische groep te vormen die klaarblijkelijk klaar is om de Verenigde Arabische Emiraten in vuur en vlam te zetten.

5 Caroline Stanbury was een Londense socialite

Voordat Caroline Stanbury beroemd werd in de wereld van reality-tv, was ze al bekend met de Europese high society. De 45-jarige is de dochter van Anthony Stanbury, een durfkapitalist en voormalig directeur van Jaeger, en Elizabeth Stanbury, die een kasjmier breigoed bedrijf had.

Caroline's moeder, Elizabeth, maakt deel uit van de Vestey-familie uit de hogere klasse en een oude vriend van de tweede vrouw van de vader van de hertogin van York, majoor Ron Ferguson.

4 Wat Caroline Stanbury voor haar werk heeft gedaan

Caroline Stanbury werkte vroeger in PR en persoonlijke styling, maar werkt nu als influencer, blogger en merkambassadeur. Ze begon haar online "gifting"-bedrijf, de Gift-Library, in 2008 en het bedrijf breidde zich snel uit. Helaas dwongen financiële redenen haar om het bedrijf in 2015 te sluiten. Dit was een hoofdlijn in de derde serie Ladies of London.

Caroline is momenteel de host van een podcast genaamd Divorced Not Dead. In de beschrijving van de show staat: Weet je nog toen je voorbestemd was voor het oude vrijgezellenleven als je na je veertigste zonder echtelijke gelukzaligheid was? Vergeet dat! Caroline is onlangs gescheiden op 44-jarige leeftijd en is hier om je te laten weten dat er niet alleen leven is na een scheiding – het kan je beste ooit zijn!”

Caroline heeft ook een YouTube-kanaal dat is gericht op het delen van vlogs en andere fragmenten van haar glamoureuze leven. Hoewel haar kanaal klein is, verwachten we dat het zal groeien zodra de reality-tv-franchise deze zomer wordt uitgezonden.

3 De echtgenoot van Caroline Stanbury

Caroline Stanbury verhuisde met haar ex-man naar Dubai voor zijn werk. Haar ex-man, Cem Habib, is partner bij investeringsmaatschappij CIS Private Equity Management Ltd en voormalig hedgefondsmanager voor Cheyne Capital. Na 17 jaar huwelijk kondigde Caroline in december 2019 aan dat ze gingen scheiden.

::

Het Instagram-onderschrift stond erop dat de beslissing om hun huwelijk te beëindigen wederzijds was en dat het paar hun relatie zou voortzetten als "goede vrienden en ouders", in plaats van als man en vrouw. Het paar deelt tweelingzonen genaamd Aaron en Zac en een dochter genaamd Yasmine.

In november 2021 trouwde Caroline Stanbury met de 27-jarige Real Madrid-voetballer Sergio Carrallo. Hun uitbundige huwelijk vond plaats op Mauritius. Hun romance begon in 2020 en ze kondigden hun verloving aan in januari 2021. Stanbury kondigde online aan en deelde een mooie clip van de beweging die Sergio op één knie kreeg tijdens een winterreis naar de Himalaya.

Stanbury's Bravo-bio zegt: "trouwen met iemand die veel jonger is, brengt zijn eigen uitdagingen met zich mee, vooral rond het onderwerp van het uitbreiden van hun gezin."

2 Caroline Stanbury's beroemde exen

Voordat Caroline Stanbury ging settelen en trouwen, heeft ze enkele beroemde exen. Van Caroline wordt aangenomen dat ze een relatie had met acteur Hugh Grant toen ze in de twintig was, toen ze voor de PR in Londen werkte.

Ze ging op beroemde wijze uit met prins Andrew, na zijn splitsing van Sarah Ferguson in 2000, waarbij het paar zelfs samen reisde naar een Martha's Vineyard Gala met Bill en Hillary Clinton. Het paar ging later uit elkaar vanwege de druk van de aandacht voor hun relatie.

Caroline is ook in verband gebracht met acteur Sylvester Stallone en voetballer Ryan Giggs voordat ze met haar man, Cem Habib, trouwde. Welsh Gigg had naar verluidt een relatie met zijn toekomstige vrouw Stacey Cooke op hetzelfde moment dat hij een relatie had met Caroline in 2002 - en de relatie eindigde toen Stacey zwanger werd van hun eerste kind.

1 Caroline Stanbury houdt van pronken met rijkdom

Toen ze op Inside Dubai verscheen, zei Caroline Stanbury dat terwijl in Groot-Brittannië rijke mensen wordt geleerd niet met hun geld te pronken, maar in Dubai rijke mensen onbeschaamd "al hun sieraden tegelijk kunnen aantrekken" en hun kinderen kunnen aankleden in Dolce & Gabbana.

"In Groot-Brittannië wordt ons geleerd dat als je geld hebt, je het niet moet laten zien," zei ze. "Het is de bedoeling dat je om 19.00 uur je lichten uitdoet en een bad deelt met je familie. Hier doe je al je lichten aan en doe je al je sieraden tegelijk aan… Elke Britse miljardair is gekleed in Marks & Spencer, dat is gewoon wat we doen. Hier dragen ze Dolce & Gabbana en hun kinderen ook."

Ze vindt het heerlijk om haar uitgebreide garderobe, internationale reizen en luxe eigendommen te laten zien op haar social media-account. The Real Housewives of Dubai gaat woensdag 1 juni om 21.00 uur in première. ET op Bravo.

Aanbevolen: