Wie is de rijkste 'All-Star' op 'Real Housewives Ultimate Girls Trip'?

Inhoudsopgave:

Wie is de rijkste 'All-Star' op 'Real Housewives Ultimate Girls Trip'?
Wie is de rijkste 'All-Star' op 'Real Housewives Ultimate Girls Trip'?
Anonim

The Real Housewives-franchise is zo'n beetje het centrum van het reality-tv-universum, en nu zijn sommige van zijn sterren terug voor een all-star seizoen. Er gaan al een tijdje gesprekken over een nieuwe aflevering van de franchise rond op sociale media, en het lijkt erop dat die gesprekken altijd waar waren, want het is eindelijk zover. Fans kunnen in de nieuwe serie Ultimate Girls Trip een aantal van hun favoriete Housewives zien beleven tijdens een reis vol alcohol naar Turks- en Caicoseilanden.

Het is geen geheim dat de Real Housewives-sterren veel geld verdienen aan de show, maar het lijkt erop dat sommigen van hen andere inkomstenbronnen hebben die leiden tot een enorm vermogen. Hier is het rijkste castlid op Real Housewives Ultimate Girls Trip.

10 Kyle Richards - $ 100 miljoen

Als origineel castlid van de Rich Housewives, heeft Kyle Richards herhaaldelijk haar glamoureuze levensstijl getoond tijdens de afgelopen 11 seizoenen van de show. De ster heeft naar schatting een nettowaarde van $ 100 miljoen, wat over het algemeen een van de hoogste is in de hele franchise. Hoewel de meeste mensen denken dat haar rijkdom alleen uit haar tijd als reality-tv-ster kwam, begon het vanuit haar leven als kindacteur. In de loop der jaren speelde ze in verschillende films en tv-shows, waaronder de hitfilm Halloween en Little House on the Prairie. Behalve dat ze zelf een enorm vermogen heeft, is Richards ook getrouwd met de rijke vastgoedmagnaat Mauricio Umansky.

9 Luann De Lesseps - $ 25 miljoen

Algemeen bekend als "The Countess", kwam Luann de Lesseps uit een bescheiden achtergrond, maar dat veranderde allemaal nadat de ster in 1993 trouwde met graaf Alexandre de Lesseps. Later in 2009 stopte het paar ermee het huwelijk en dat leverde Luann een brok geld op, wat haar toch al enorme vermogen opleverde. Na dit alles speelde ze in een aantal shows, waaronder Law & Order: Special Victims Unit en RHONY. Naast actrice is ze ook muziekmaker, gepubliceerde auteur en heeft ze een sieradenlijn; die allemaal optellen tot een nettowaarde van $ 25 miljoen.

8 Ramona Singer - $ 18 miljoen

Ramona Singer is een van de langstlopende castleden in de The Real Housewives-groep en verdiende naar verluidt $ 500.000 voor elk seizoen waarin ze speelde. Singer is een van de meest gelezen castleden in de show omdat ze heeft een graduaat van het Fashion Institute of Technology. Na haar opleiding vergaarde de ster het grootste deel van haar fortuin uit haar carrière als lifestyle-ondernemer. Singer heeft een geschat vermogen van $ 18 miljoen, die ze verdiende met haar acteercarrière en een sieradenlijn genaamd True Faith Jewelry. De ster heeft zich ook verdiept in de wereld van alcoholische dranken en heeft een eigen pinot grigio-label.

7 Brandi Glanville - $5 miljoen

Voor haar glamoureuze leven in The Real Housewives of Beverly Hills was Brandi Glanville een model. In de begindagen van haar carrière schitterde de ster in verschillende catwalkshows en verscheen ze in verschillende tijdschriften waarin ze samenwerkte met grote merken zoals Gucci, Versace, Armani en Valentino. Als Real Housewives-ster verdient Glanville ongeveer $ 175.000 per seizoen, waarvan een deel werd geïnvesteerd in een kledinglijn genaamd Brand B. Nu heeft de ster een geschat vermogen van $ 5 miljoen.

6 Melissa Gorga - $3 miljoen

Real Housewives of New Jersey-ster Melissa Gorga heeft zichzelf behoorlijk wat verdiend door bijna tien jaar in televisieshows te schitteren. Behalve dat ze actrice is, is Melissa een behoorlijke zakenvrouw, aangezien het grootste deel van haar geld afkomstig is van onroerend goed. Bovendien is de ster ook een gepubliceerde auteur en een succesvolle muzikant. Momenteel wordt Gorga geschat op $ 3 miljoen.

5 Tamra Rechter - $3 miljoen

Nu te zien in het 12e seizoen van Real Housewives of Orange County, is Tamara Judge een van de meest geliefde castleden, vooral vanwege haar vermogen om problemen te veroorzaken en magere margarita's te gooien. Judge heeft een geschatte waarde van $ 3 miljoen, en veel daarvan is verdiend met acteren. Naast acteren is de ster betrokken geweest bij verschillende ondernemingen, waaronder het bezitten van een sportschool en een paar modellenoptredens.

4 Cynthia Bailey - $2,5 miljoen

Bekend van The Real Housewives of Atlanta, begon Cynthia Bailey op 18-jarige leeftijd in de industrie als model in New York. Na een paar jaar tekende ze een paar grote contracten, waarvan er één een functie bevatte voor het tijdschrift Essence. Bailey is ook een zakenvrouw met een aantal investeringen, waaronder een leren handtassenlijn die bekend staat als CB VIOR. In totaal heeft de ster een geschat vermogen van $2,5 miljoen.

3 Taylor Armstrong - $2,5 miljoen

Hollywood-actrice Taylor Armstrong staat bekend om haar uitbundige levensstijl. Ze kwam voor het eerst in de schijnwerpers nadat ze de eerste drie seizoenen in The Real Housewives of Beverly Hills had gespeeld en sindsdien heeft ze veel gedaan. De ster is ook een zakenvrouw met een vermogen van $ 2,5 miljoen uit een acteercarrière en een aantal eigendommen.

2 Kenia Moore - $800, 000

Kenya Moore werd beroemd door het winnen van Miss USA voordat ze verder ging om haar stempel te drukken in Hollywood. In de loop der jaren speelde ze in verschillende films, waaronder Exhale en Deliver Us from Eva. Terwijl ze haar stempel drukte, verdiende de ster ook behoorlijk wat geld, aangezien ze momenteel naar schatting $ 800.000 waard is. Moore heeft ook een haarverzorgingsmerk dat bekend staat als Moore Hair.

1 Teresa Giudice - $500, 000

Real Housewives-ster Teresa Giudice is al geruime tijd in de publieke belangstelling. Na een rommelige scheiding van haar ex-man, Joe Giudice, kwam de ster in een slechte financiële positie terecht. Teresa kwam echter weer overeind en verdiende veel geld met haar lucratieve televisiecarrière. Daarnaast heeft de ster ook belangen in verschillende ondernemingen, zoals onroerend goed en een lijn van exotische wijnen genaamd Fabellini Wines. Het huidige vermogen van de ster is geplaatst op $ 500.000.

Aanbevolen: