Tyler Perry's ongelooflijke arbeidsethos, uitgelegd

Inhoudsopgave:

Tyler Perry's ongelooflijke arbeidsethos, uitgelegd
Tyler Perry's ongelooflijke arbeidsethos, uitgelegd
Anonim

In 2020 noemde Forbes Tyler Perry een miljardair, waardoor hij een van de weinige beroemde Afro-Amerikaanse miljardairs was naast Jay-Z en Kanye West. Iets meer dan twee decennia geleden was een miljard dollar niets anders dan een droom. De eerste 28 jaar van zijn leven, heeft Tyler Perry vaak herhaald, waren niet de vriendelijkste. Bijna vijf jaar lang was de mogul een worstelende toneelschrijver die shows opzette waar niemand naar zou kijken.

Die jaren zijn sindsdien voorbij en Perry heeft zijn naam in de geschiedenisboeken gecementeerd, dankzij zijn best scorende films. Met zijn grote fortuin steekt hij een vriendelijke hand uit wanneer hij maar kan. Tyler Perry heeft talloze personages gecreëerd, waarvan sommige een belangrijk deel uitmaken van de Afro-Amerikaanse cultuur. Het enorme succes van Perry wordt toegeschreven aan een ongelooflijke arbeidsethos. De miljardair beheert de hele keten voor al zijn werken, van schrijven tot productie. Hier is hoe hij erin geslaagd is om het te doen.

7 Tyler Perry schrijft heel snel

Het geheim om inhoud zo snel naar buiten te brengen als Tyler Perry, ligt in zijn vermogen om snel te schrijven. Dit onthulde hij in een vorig interview met The Real. “Mensen weten het niet, mensen geloven niet (vooral in deze stad) dat ik heel, heel snel schrijf. Zoals, ik ga twee weken weg, ga op een eiland zitten en ik schrijf het eerste seizoen van de show … Ik schrijf het over ongeveer twee weken, en kom dan terug en we schieten het in ongeveer 14 dagen. Ik hou je niet voor de gek!' zei Perry, tot ongeloof van zijn gastheren.

6 Hij is eigenaar van zijn inhoud

Tyler Perry hecht veel waarde aan eigendom, en we zouden graag denken dat zijn vermogen om werk zo snel gedaan te krijgen voortkomt uit de zekerheid dat hij uiteindelijk het auteursrecht op zijn werk bezit. Hij is ook eigenaar van de studio waarin zijn werk wordt geproduceerd, wat betekent dat hij niet hoeft te wachten op goedkeuring van iemand om het werk dat hij heeft geschreven te laten verfilmen. Het is een zelfvoorzienende keten die geen tussenpersoon vereist, iets wat ongekend is gezien het niveau van zijn succes. Perry werkt alleen samen met distributeurs om zijn inhoud te laten uitzenden. Na een aantal jaren bij OWN te hebben gewerkt, verhuisde hij naar BET, waar hij een belang van 25% in BET+ bezit.

5 Hij werkt zelfs als hij op vakantie is

Volgens Michael Jai White, die in het verleden verschillende keren met Perry heeft gewerkt, houdt Tyler Perry niet echt van rust. Ook als hij op vakantie is, bestaat de kans dat hij iets gaat krabbelen. In een interview met DJ Vlad zei White: "Op vakanties geweest waar 'Oh! We zijn op de Bahama's!' Wat doet hij? Hij is aan het schrijven." Terwijl ze op vakantie waren, zouden Perry's vrienden, die daar waren om plezier te hebben, verrast zijn en zeiden: "Yo! Werk je nog, kerel?" Tyler Perry blies duidelijk hun geest met zijn toewijding.

4 Soms rug aan rug

Michael Jai White, nog steeds in gesprek met DJ Vlad, zei dat Perry nooit een pauze lijkt te nemen. "Er is niemand die ik ooit harder heb zien werken dan Tyler." Hij vervolgde: "Er was een tijd dat ik me afvroeg waarom hij zichzelf zo pushte. Zoals, die kat zou drie shows doen, in het weekend wegvliegen, live theatershows doen en dan het hele proces starten. " De snelheid waarmee Tyler Perry werkt, zegt White, is bijna menselijk onmogelijk. In 2018 bracht hij Acrimony uit, een film met actrice Taraji P. Henson, met wie hij een werkrelatie deelt. Henson onthulde dat de film in slechts acht dagen.

3 Hij krijgt nog steeds tot acht uur slaap

Voor iemand die zo hard werkt, zou het gemakkelijk zijn om aan te nemen dat Perry niet genoeg slaap krijgt. Dat kon niet verder van de waarheid zijn. Tyler Perry houdt net zoveel van zijn slaap als wij. In een interview met The Real onthulde Perry dat hij elke nacht een goede zes tot acht uur slaap krijgt."Slaap is belangrijk", voegde hij eraan toe, waarmee hij aantoont dat rust noodzakelijk is, zelfs voor iedereen met zo'n sterke arbeidsethos.

2 Perry had lange tijd geen schrijverskamer

Vaak ligt Tyler Perry onder vuur omdat veel van zijn werken op elkaar lijken. Dit is misschien te wijten aan het feit dat Perry geen schrijverskamer heeft gehad en daarom de meeste verhaallijnen van zijn shows zelf bedenkt. In een vorig interview zei Perry dat hij niet begreep waar de terugslag vandaan kwam. "Ik weet niet waar mensen over klagen, want ik schrijf specifiek voor mijn publiek." Hij zei. Maar wat de meeste mensen niet weten, is dat Tyler Perry eerder een schrijverskamer had, maar hij noemde de ervaring een 'nachtmerrie'. zijn eigen.

1 Maar is sindsdien van gedachten veranderd

Hoewel Tyler Perry's eerste ervaring met schrijvers niet bijzonder prettig was, werd onlangs onthuld dat Perry zich weer openstelt voor het werken met schrijvers. Volgens Michelle Sneed, die toezicht houdt op de productie en ontwikkeling bij Tyler Perry Studios, stond Tyler Perry Studios vanaf november 2020 open voor het werken met nieuw talent, zowel op het gebied van schrijven als filmmaken. "Tyler heeft zijn plaats in de industrie verstevigd, zijn merk is geweldig en we zullen dat blijven uitbreiden", zei Sneed, en voegde eraan toe dat de studio gericht was op het promoten van talent op en naast de camera.

Aanbevolen: