Tom Holland blijft Spider-Man spelen in de MCU, onthult producent

Inhoudsopgave:

Tom Holland blijft Spider-Man spelen in de MCU, onthult producent
Tom Holland blijft Spider-Man spelen in de MCU, onthult producent
Anonim

Spider-Man: No Way Home is niet het einde voor het filmische universum van Tom Holland Spidey.

In een recent interview met GQ Magazine onthulde Tom Holland dat hij niet van plan was voor altijd te acteren. Hij had een bedrijfsidee in gedachten en wilde zijn rol als MCU's Spider-Man zeker niet blijven spelen nadat hij 30 was. De 25-jarige acteur beschreef Spider- Man: No Way Home, zijn zesde film als de webslingerende held, als het slot van zijn superheldentrilogie.

Maar producer Amy Pascal heeft aan Fandango onthuld dat de aankomende film niet de "laatste" film is die Sony met Marvel Studios gaat maken. Hollands filmtrilogie mag dan zijn geëindigd, deze keer leidt het tot een nieuw begin.

Een nieuwe Spider-Man-trilogie is in de maak

In een exclusief interview onthulde filmproducent Amy Pascal dat Spider-Man: No Way Home niet het einde was van Sony's samenwerking met Marvel Studios.

"Dit is niet de laatste film die we met Marvel gaan maken - [dit is niet] de laatste Spider-Man-film", zei Pascal in het interview.

Ze onthulde verder dat een nieuwe Spidey-trilogie met Tom Holland als Peter Parker het volgende doel van de medewerkers zou zijn. "We maken ons klaar om de volgende Spider-Man-film te maken met Tom Holland en Marvel, het maakt gewoon geen deel uit van… we beschouwen dit als drie films, en nu gaan we naar de volgende drie. Dit is niet de laatste van onze MCU-films."

Toen Pascal werd gevraagd of het personage van Tom Holland een solofilm zou vinden die niet verbonden was met de MCU, was haar antwoord positief. "We willen allemaal samen films blijven maken. Hoe is dat voor een antwoord?" zei Pascal.

Spider-Man: No Way Home is veruit de grootste film van het jaar. Wanneer een spreuk van Doctor Strange vreselijk misgaat, leidt dit naar het multiversum, waar Spider-Mans vijanden uit andere werelden hun weg vinden naar die van Nederland.

Naast Holland spelen de filmsterren Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jacob Batalon en voormalige Spidey-superschurken Alfred Molina, Willem Dafoe, Jamie Foxx. Hopelijk zijn de geruchten waar, en zullen Tobey Maguire en Andrew Garfield ook worden gezien als hun herhalingen van de geliefde held.

De film staat gepland voor een release op 16 december.

Aanbevolen: