Hoe Tarek El Moussa en Heather Rae Young over het budget gingen voor hun bruiloft

Inhoudsopgave:

Hoe Tarek El Moussa en Heather Rae Young over het budget gingen voor hun bruiloft
Hoe Tarek El Moussa en Heather Rae Young over het budget gingen voor hun bruiloft
Anonim

Op televisie zijn kan veel voordelen met zich meebrengen, waaronder roem en fortuin. Ongeacht het type show, een ster is op, succes betekent geld en roem, wat plaats maakt voor een aantal luxe in het leven.

Tarek El Moussa en Heather Rae Young zijn grote tv-persoonlijkheden die onlangs de krantenkoppen haalden toen ze in het huwelijksbootje stapten. De sterren van HGTV en Selling Sunset hadden een prachtige ceremonie die fans binnenkort op een televisiespecial zullen zien, maar een detail dat fans al weten, is dat het paar hun oorspronkelijke budget heeft overschreden.

Laten we dit paar eens nader bekijken en zien hoe ze boven hun budget gingen voor hun bruiloft.

Tarek El Moussa en Heather Rae Young zijn grote tv-persoonlijkheden

Carrière maken op het kleine scherm betekent een leven leiden dat voor miljoenen mensen wordt uitgezonden. Zowel Tarek als Heather zijn populaire televisiepersoonlijkheden uit verschillende shows, maar het duo vond elkaar en begon een romance.

Tarek floreert al jaren op HGTV en hij heeft meerdere shows die groot zijn geweest voor het netwerk. De man is een huisgenie en hij weet het een en ander over bankieren.

Heather is ondertussen een onschatbaar stuk van de Selling Sunset-puzzel, en haar vermogen om herenhuizen te verkopen en tegelijkertijd de kijkers thuis entertainment te bieden, zorgt ervoor dat mensen elk seizoen terugkomen naar Selling Sunset.

Toen ze een romance begonnen, waren fans geïnteresseerd in hoe de dingen zouden verlopen. Het bleek dat het paar stapelverliefd werd en in een mum van tijd zat dit duo midden in een echte romance die al jaren bloeit.

Dankzij het feit dat ze allebei in succesvolle tv-shows waren, is het logisch dat hun relatie allesbehalve privé is geweest sinds ze begonnen te daten.

Hun relatie is openbaar geweest

Tarek en Heather's tijd samen is er een die in het publieke oog is geweest, en hoewel ze niet hetzelfde soort berichtgeving krijgen als Kim en Kanye, halen ze nog steeds de krantenkoppen.

Fans hebben gezien hoe ze op elkaars show zijn overgestapt, en met name het voorstel van Tarek was een scène-stealer. Sindsdien hebben fans reikhalzend uitgekeken naar de trouwdag van het paar, die groots aan het worden was.

In de aanloop naar de bruiloft zei Tarek: "Ik ga gewoon het gevoel hebben dat mijn leven aan het veranderen is. Ik kan eerlijk gezegd niet wachten op het moment om 'ik doe' te zeggen, omdat ik weet zodra ik zeg dat de rust over me zal komen. Ik ga trouwen en ik ga me concentreren op de rest van mijn leven met mijn mooie bruid en mijn kinderen."

Omdat ze een spraakmakend stel zijn in de publieke belangstelling, is het niet al te schokkend om te horen dat ze het goed vonden om fans een kijkje te geven in de bruiloft zelf.

"We gaan een speciale bruiloft doen. Dit was eigenlijk een grote beslissing voor ons omdat ik al 10 jaar op tv ben. Ik ben er al een tijdje, maar in eerste instantie was het geen, maar naarmate er meer tijd verstreek, praten we natuurlijk met de netwerken en mensen hebben ons verhaal over de hele wereld gevolgd. Het is bijna alsof we het aan hen verplicht zijn om hen te laten zien dat ons huwelijk gaande is."

Helaas, toen de bruiloft eenmaal rond was, werden mensen nieuwsgierig naar het budget.

Hun bruiloft kostte een ton

In wat voor niemand als een verrassing kwam, hebben fans iets van de schoonheid van de bruiloft van Tarek en Heather gezien, en het zou een understatement zijn om het prachtig te noemen. Blijkbaar was het budget van het paar niet helemaal in steen gebeiteld, omdat ze zeker over het budget gingen terwijl ze de grote dag tot leven brachten.

Zoals Tarek opmerkte, is Heathers smaak "duurder dan welke vrouw dan ook die ik ooit heb ontmoet."

Ondanks dat Heathers smaak een piek in de huwelijkskosten veroorzaakte, merkte Tarek wel op dat zijn vrouw de boel in bedwang hield.

"Heather is een rockster geweest. Ik weet niet hoe ze met alles jongleert. Ze jongleert met de bruiloft, filmt, de kinderen, plant het feest, plant de bruiloft, plant de huwelijksreis, "zei hij.

Tijdens het spreken op de grote dag, schreef Heather: Gisteren voelt als een droom … zo perfect, gevuld met zoveel liefde en magie. Echt alles wat ik ooit heb gewild en meer. Ik hou zoveel van je @there altarekelmoussa en nu mag ik zeggen dat we officieel GETROUWD zijn!!”

De huwelijksspecial wordt een groot succes, vooral met de populariteit die deze twee op het kleine scherm hebben. Verwacht dat je kaak de grond raakt wanneer het eindelijk zijn langverwachte première beleeft.

Aanbevolen: