Henry Cavill had het beste inpakcadeau voor seizoen 2 voor zijn 'Witcher'-co-ster

Inhoudsopgave:

Henry Cavill had het beste inpakcadeau voor seizoen 2 voor zijn 'Witcher'-co-ster
Henry Cavill had het beste inpakcadeau voor seizoen 2 voor zijn 'Witcher'-co-ster
Anonim

The Witcher seizoen 2 is officieel klaar met filmen en Henry Cavill deelt cadeaus uit aan zijn co-sterren. Het was een ongelooflijk moeilijk jaar voor de cast en crew, aangezien ze op 5 verschillende locaties filmden, met 89 castleden en meer dan 1200 crewleden.

Het implementeren van veiligheidsprotocollen met COVID-19-beperkingen in gedachten was al inspannend, en de serie worstelde met verschillende vertragingen nadat meerdere teamleden positief waren getest. Later kreeg Henry Cavill een blessure waardoor hij niet verder kon filmen, wat leidde tot een nieuwe onderbreking in het filmen.

Het team achter de serie is er op de een of andere manier in geslaagd om het voor elkaar te krijgen, dus Cavill, die Ger alt of Rivia speelt, bedankt zijn Witcher-broers op zijn eigen manier.

Alles over Henry's geschenk

Nadat de Netflix-serie klaar was met filmen in het eerste seizoen, stuurde Cavill (die de serie leidt) speciale cadeaus naar al zijn castleden. Het is een supercool stuk merchandise dat het The Witcher-logo nabootst en eruitziet als een perfect souvenir om mee naar huis te nemen.

Hij stuurde dezelfde naar Paul Bullion, die in seizoen 2 Lambert gaat spelen.

"Nou, kijk daar eens naar. Ger alt gooit een muntje naar Lambert", schreef Bullion in de tweet en deelde een foto van zijn geschenk.

Hij bedankte de acteur verder voor zijn attente cadeau. "Bedankt Henry. Je bent een heer. Het was een hele ervaring om tijdens een pandemie te filmen, nietwaar?!"

In de boeken van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski met dezelfde naam is Lambert een Witcher van Kaer Morhen die erom bekend staat behoorlijk onbeleefd te zijn in gesprekken. Hij wordt gecrediteerd voor het trainen van Ciri in de kunst van het vechten, dus het is waarschijnlijk dat we ze het komende seizoen in actie zullen zien.

Volgens de officiële synopsis van Netflix wordt seizoen 2 van The Witcher intens.

"Ervan overtuigd dat Yennefers leven verloren is gegaan in de Slag bij Sodden, brengt Ger alt of Rivia prinses Cirilla naar de veiligste plek die hij kent, zijn ouderlijk huis van Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elven, mensen en demonen van het continent streven naar suprematie buiten de muren moet hij het meisje beschermen tegen iets veel gevaarlijkers: de mysterieuze kracht die ze van binnen bezit."

Seizoen 2 met onder andere Bridgerton-acteur Anjoa Andoh, Chris Fulton, Graham McTavish, Cassie Clare en Liz Carr.

Aanbevolen: