Komt Jason Momoa terug naar de 'Dune'-franchise?

Inhoudsopgave:

Komt Jason Momoa terug naar de 'Dune'-franchise?
Komt Jason Momoa terug naar de 'Dune'-franchise?
Anonim

Jason Momoa heeft de afgelopen jaren op zijn zachtst gezegd een aantal geweldige dingen met zijn carrière zien gebeuren. Als de ster van de DCEU's enige kaskraker van miljarden dollars, en zelfs erin geslaagd om Aquaman te maken … durven we te zeggen, cool, Momoa is waarschijnlijk de beste van de wereld. Dus waarom zou je daar stoppen? Nou, dat deed hij niet. Momoa zou worden gecast in de met een Oscar bekroonde Dune en voegde een nieuwe kaskraker aan zijn cv toe.

Het kritische en commerciële succes van Dune, bijna gegarandeerd een vervolg, zou aan de zandige horizon zijn, maar zal Jason Momoa deel uitmaken van de toekomst van de aankomende Dune-franchise? Grappig, je zou het moeten vragen. Laten we een reis maken vanaf het begin van Momoa's legendarische carrière helemaal naar de zandduinen van Arrakis en het antwoord vinden op deze zeer pittige (genagelde) vraag.

7 Jason Momoa was niet van de ene op de andere dag een succes

Joseph Jason Namakaeha Momoa barstte voor het eerst op het scherm als lid van de Baywatch Hawaii cast, en ging uiteindelijk door naar een hoofdrol on Stargate Atlantis. Na de finale van Stargate Atlantis zou Jason proberen een groter succes te behalen door zich op het grote scherm te wagen; het eerste uitstapje van de Aquaman-ster naar actiefilms op groot scherm was echter niet de doorbraakfilm die hij waarschijnlijk had verwacht (de critici waren niet al te aardig voor 2011's Conan.) een terugkeer naar het kleine scherm en gecast worden als een zekere Dothraki-krijgsheer (meer over die specifieke rol die eraan komt) die Momoa op het pad naar het juiste sterrendom zou zetten.

6 Kal Drogo maakte van Jason Momoa een ster

In 2011 ging Game of Thrones in première op HBO (aangepast van George R. R. Martin's A Song of Ice and Fire) en was een gigantische hit. Momoa's vertolking van Khal Drogo,kreeg veel bewondering van fans en teleurstelling toen zijn personage werd vermoord, en dit slaagde erin om van de acteur een rijzende ster. Helaas zou Momoa het moeilijk hebben na zijn vertrek uit de show.

5 Het was zijn casting als Aquaman die van Jason Momoa een superster maakte

In 2016 kregen fans een korte glimp van Jason als Aquaman met de beroemde "Unite the seven"-afbeelding, evenals zijn cameo in Batman V Superman Dawn of Justice. Momoa gaf het publiek een gloednieuwe, radicaal andere versie van de koning van Atlantis, tot grote vreugde van de fans. Aquaman was niet alleen een van de grootste films van 2018, het was ook de eerste DCEU-film die lid werd van de exclusieve "miljardairsclub", om zo te zeggen. Het volstaat te zeggen dat de film van Jason Momoa officieel een superster maakte.

4 Helaas is Momoa (althans perifeer) betrokken bij de controverse over Amber Heard V Johnny Depp

De wereld was geschokt toen ze hoorde dat Jason Momoa en Lisa Bonet na 17 jaar hun relatie beëindigden. Het was nog meer een schok toen fans begonnen te speculeren dat Amber Heard verantwoordelijk zou kunnen zijn geweest, verwijzend naar de geschiedenis van Heard, en een hand had in het beëindigen van de vorige relatie van Johnny Depp. Dit is natuurlijk allemaal speculatie, aangezien het voormalige paar de reden voor hun breuk nog moet onthullen. Nu Heards rol in het Aquaman-vervolg nu sterk is verminderd, zal hij hopelijk voor Momoa niet langer worden meegesleurd in deze controverse in de rechtszaal.

3 Jason Momoa is lid geworden van de ‘Fast and Furious’-familie

Dus, we weten dat Jason Momoa toetreedt tot de Fast and Furious Family (hier is wie fans denken dat hij speelt), wat betekent dat de Sweet Girl-ster een derde franchise toevoegt aan zijn ooit -groeiende lijst met blockbusters waarin hij te zien zal zijn. Volgens Cheatsheet.com zei Jason dit over zijn rol in het aankomende Fast-vervolg: "Ik mag fotograferen met een aantal echt coole mensen die ik nog nooit heb gehad - ik ga aan de slag met Charlize Theron als eerste, waar ik erg enthousiast over ben. Ze is geweldig." Momoa zou verder toevoegen: "Dan mag ik natuurlijk naar een aantal coole plaatsen gaan, natuurlijk, met de hele cast werken - het grootste deel van de cast. Ik weet zeker dat ze me daarom hebben aangenomen. Maar ja, ik ben opgewonden dat ik met Vin werk. Ik ben opgewonden dat ik met Charlize werk.”

2 Jason Momoa werd gecast als Duncan Idaho in 'Dune'

Jason Momoa's casting en de daaropvolgende uitvoering as Duncan Idaho was een van de vele redenen waarom de film een succes was. Dune was de 11e meest winstgevende film van 2021 en is de eerste van twee geplande sequels. Maar zal Momoa deel uitmaken van de - nee, nee. We zijn er nog niet. Geduld alstublieft.

1 Komt Momoa terug voor toekomstige 'Dune'-sequels?

Spoiler alert. Nu dat uit de weg is, sterft Momoa's personage Duncan Idaho in de film. Dus blijven we achter met de vraag: is het mogelijk voor Jason Momoa om terug te keren naar de franchise? In één woord, ja. In het tweede boek in de Dune-serie, Dune Messiah, keert Duncan Idaho terug uit de dood als een kloonachtig wezen dat een 'Ghola' wordt genoemd. Daarom blijft de hoop levend en wel voor Momoa's terugkeer,en gezien de populariteit van de Braven-acteur's uitvoering als Idaho, is het waarschijnlijk dat we hem in de toekomst zullen zien.

Leuk weetje: als Jason terugkomt, zal hij in geweldig gezelschap zijn, aangezien Florence Pugh zich bij de cast zal voegen.

Aanbevolen: