Is Justin Bieber de rijkste man waarmee Selena Gomez is geweest?

Inhoudsopgave:

Is Justin Bieber de rijkste man waarmee Selena Gomez is geweest?
Is Justin Bieber de rijkste man waarmee Selena Gomez is geweest?
Anonim

Selena Gomez is met veel spraakmakende mannen uitgegaan. De Lose You To Love Me-zangeres begon begin 2008 met Nick Jonas te daten. Nadat het paar uit elkaar ging, leek het erop dat de beroemde liefdesbelangen daar niet zouden eindigen voor Selena, omdat ze later zou uitgaan met Taylor Lautner en officieel lid zou worden van Team Jacob. Fans zijn het erover eens dat de belangrijkste conclusie uit Selena's datinggeschiedenis is dat de zanger absoluut een zwak heeft voor muzikanten. Van The Weeknd tot Justin Bieber, Zedd en Charlie Puth, het is duidelijk dat haar voorkeuren rond haar liefde voor muziek draaien.

Het is geen geheim dat haar meest mediatische liefdesverhaal met Bieber was. Selena en Justin gingen uit elkaar en kwamen verschillende keren weer bij elkaar, maar alleen echte fans weten hoe moeilijk dat voor Gomez was. Tussen de breuken door had Selena kort een relatie met Orlando Bloom, die zestien jaar ouder is dan zij. Daarna stapte ze snel over naar de Italiaanse zakenman Tommy Chiabra. Later, na slechts een paar maanden, had ze een relatie met zanger Zedd en vervolgens met zakenman Samuel Krost. De lijst met rijke mannen die haar hart hebben gestolen, lijkt niet te eindigen. Blijf lezen om erachter te komen of Justin Bieber de rijkste man is waarmee Selena Gomez is geweest.

8 Charlie Puth is $ 25 miljoen waard

De twee leerden elkaar kennen toen Selena werd gevraagd om te spelen op Charlie's hitsingle We Don't Talk Anymore in 2016. Selena nam hem later mee op haar Revival Tour, en zo begonnen de datinggeruchten. Hoewel Selena hun relatie nooit publiekelijk zou bevestigen of ontkennen, leek Charlie blij om te praten over wat er was gebeurd. Puth vertelde Us Weekly: "Ik weet niet of iemand me echt begrijpt. Daarom hang ik om met Selena Gomez. Ze snapt me."

7 Nick Jonas is $30 miljoen waard

Nick en Selena gingen uit toen ze allebei 16 waren. De voormalige Disney-sterren werden voor het eerst geïntroduceerd toen Gomez speelde in de hitsingle Burnin' Up van de Jonas Brothers. In de videoclip is te zien hoe Selena de rol van Nick's liefdesbelang speelt. Hoewel het duidelijk was dat hij wilde dat ze de rol in het echte leven op zich nam, werkte het perfect voor Selena, aangezien haar BFF, Taylor Swift, destijds ook met Nicks broer, Joe Jonas, aan het daten was. Helaas duurde de relatie niet lang. De twee gingen uit elkaar na minder dan een jaar te daten.

6 Orlando Bloom is $40 miljoen waard

In 2014 kwam dit nogal onwaarschijnlijke duo bij elkaar nadat ze ontdekten dat ze één gemeenschappelijk doel hadden: een goede oude wraak. De twee begonnen naar verluidt met elkaar te daten om hun exen, Miranda Kerr en Justin Bieber, jaloers te maken. Maar de twee zouden hun affaire publiekelijk ontkennen, wat een korte tijd een einde maakte aan de rage.

5 Zedd is $50 miljoen waard

Zedd en Selena werkten samen aan hun hitsingle I Want You to Know, en het lijkt erop dat fans het duo graag wilden helpen de songtekst te voltooien, met veel tweeten: "Ik wil weten… als jullie aan het daten zijn." De constante stroom van schattige Instagram-foto's samen hielpen ook niet. De DJ beweerde later dat haar roem absoluut het moeilijkste was om met Selena te daten.

4 Taylor Lautner is $50 miljoen waard

Veel fans willen weten wat er echt is gebeurd tussen Selena Gomez en Taylor Lautner. In 2009 filmde Selena Ramona en Beezus terwijl Taylor de hoofdrol speelde in The Twilight Saga: New Moon. De twee werden geïntroduceerd toen Selena Kristen Stewart in hun hotel bezocht, en de vonken tussen Gomez en Lautner waren onmiddellijk. Nou ja, voor een paar maanden. Uit rapporten blijkt dat de paparazzi verantwoordelijk waren voor hun korte relatie. Selena onthulde in een interview met Seventeen in 2009, "Dus we wilden letterlijk gewoon rondhangen, bowlen en zo, en het ging een beetje te ver, denk ik. Mensen werden een beetje gek op ons." Maar gelukkig zijn deze exen nog steeds op goede voet, ook al zijn ze maar een paar maanden uitgegaan.

3 Niall Horan is $80 miljoen waard

In 2015 werd Selena gelinkt aan niemand minder dan Niall Horan van One Direction. Ze werden gezien op het 35e verjaardagsfeestje van Jenna Dewan, waar ooggetuigen beweerden dat de twee elkaars zijde nooit verlieten. Selena maakte later publiekelijk een vriendschappelijke Niall. Toen haar werd gevraagd of ze aan het daten was met de Nice to Meet Ya-zanger, zei ze: "Oh mijn god! Nee. Ik hou van hem, dat heb ik altijd gedaan. Hij is geweldig."

2 The Weeknd is $200 miljoen waard

Gomez en The Weeknd braken letterlijk het internet nadat foto's van hun zoenen viraal gingen. In tegenstelling tot de vorige mannen, bereikte The Weeknd het officiële Instagram-podium toen Selena besloot dat het tijd was om haar man te laten zien aan haar miljoenen volgers. Ze waren de rode loper officieel de volgende maand terwijl ze schitterden op het Met Gala. Maar de twee tortelduifjes maakten uiteindelijk een einde aan de dingen.

1 Justin Bieber is $265 miljoen waard

De officiële start van "Jelena" begon in 2010. De twee werden voor het eerst gezien terwijl ze pannenkoeken aten bij IHOP, en fans werden gek. Maar Selena zou geen datinggeruchten op internet hebben. Dus besloot ze om de Baby-zanger te bevrienden en beweerde dat hij als een broer voor haar is. Maar fans pikten het niet. Het paar zou uiteindelijk de komende jaren doorbrengen met het meenemen van fans in de ultieme emotionele achtbaan. Helaas was de relatie van Selena Gomez met Justin Bieber vanaf het begin gedoemd te mislukken. De twee begonnen officieel aan en uit te daten, en het leek alsof iedereen nogal geslagen was met het jonge stel. Fans weten echter precies hoe dit verhaal afloopt: Justin stelt uiteindelijk Hailey Baldwin ten huwelijk en Selena schrijft behoorlijk persoonlijke liedjes over hun uiteenvallen.

Aanbevolen: