Deze beroemdheden hebben records gebroken toen ze lid werden van Instagram

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden hebben records gebroken toen ze lid werden van Instagram
Deze beroemdheden hebben records gebroken toen ze lid werden van Instagram
Anonim

Instagram heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop fans omgaan met beroemdheden. In het verleden hebben we beroemdheden records laten breken op het platform voor het delen van foto's. Beyoncé schreef geschiedenis toen ze in 2017 aankondigde dat ze in verwachting was van haar tweeling, Rumi en Sir Carter. Haar foto was toen het populairst. Toen kwam Kylie Jenner met de onthulling van haar dochter Stormi. Kylie's record is sindsdien verbroken door een foto van een ei.

Hoewel de meeste beroemdheden het platform in hun voordeel gebruiken en hoge kosten in rekening brengen voor promotionele berichten, kiezen anderen ervoor om weg te blijven van Instagram en sociale media in het algemeen. In het geval dat een publieke figuur besluit om op het platform te komen, kunnen sommige records worden verbroken. Dit zijn degenen die precies dat deden:

7 Jennifer Aniston

In 2019 vestigde Friends-ster Jennifer Aniston het record voor het hebben van het snelste account om een miljoen volgers te bereiken. Aniston kwam bij het platform en bereikte de mijlpaal van één miljoen in 5 uur en 16 minuten. Haar eerste bericht op het socialemediaplatform was dat van haar en haar mede-sterren van Friends. Het account van Aniston heeft sindsdien 38 miljoen volgers gekregen. Het is slechts een kwestie van tijd voordat ze de grens van 40 miljoen volgers bereikt. Aniston is geen onbekende in het breken van records. Zij en haar collega-castleden Courteney Cox en Lisa Kudrow hadden ooit het record van best betaalde actrices per aflevering op televisie.

6 Prins Harry en Meghan Markle

Voordat Aniston de titel overnam van het snelste account om een miljoen volgers te bereiken, waren er prins Harry en Meghan Markle. Het gezamenlijke account van het paar, @sussexroyal, werd gelanceerd in april 2019. Slechts vijf uur en 45 minuten nadat het was opgezet, bereikte het de mijlpaal van een miljoen volgers. De eerste reeks foto's die Harry en Meghan deelden, waren van de voormalige royals die verschillende koninklijke taken uitvoerden. Harry en Meghan hebben sindsdien afstand gedaan van hun taken, het account, dat nu 9,9 miljoen volgers heeft, is inactief. In maart 2020 schreef het paar een afscheidsbericht en bedankte de leden van de online community voor hun steun.

5 Kang Daniel en Sir David Attenborough

Lang voordat Meghan Markle en prins Harry een record braken voor de snelste account om het miljoen volgers te bereiken, was er K-popster Kang Daniel, die de prestatie in 12 uur bereikte. Daniel had het vorige record van paus Franciscus verbroken, maar heeft sindsdien zijn account gedeactiveerd. De Britse omroep Sir David Attenborough nam de kroon over van Jennifer Aniston nadat zijn account slechts vier uur en vierenveertig minuten nadat het was opgezet een miljoen volgers had. Attenborough sloot zich aan bij het platform als onderdeel van een klimaatbewustzijnscampagne, gevoed door zijn Netflix-documentaire, A Life On Our Planet. Het account heeft sindsdien zes miljoen volgers verzameld en is niet langer actief.

4 Jay-Z

Lange tijd volgde Beyoncé niemand via haar Instagram-account. De ‘Me, Myself and I’-zangeres wilde haar feed zo zuiver houden dat zelfs een campagne van talkshowhost Ellen DeGeneres haar geen volgers op Instagram kon opleveren. Dat veranderde allemaal toen Beyoncé voor het eerst iemand volgde op Instagram. De even succesvolle echtgenoot van de muziekmagnaat kwam op het platform als onderdeel van een campagne om de Netflix-film The Harder They Fall te promoten. De film bevat een aantal sterren, waaronder Regina King, Edi Gathegi, Idris Elba en Jonathan Majors. Jay-Z kreeg een miljoen volgers na vijf uur op het platform te zijn geweest. Zijn tijd op de app was van korte duur en zijn account is sindsdien gedeactiveerd.

3 Rupert Grint

In november 2020 brak Harry Potter-ster Rupert Grint het record van Sir David Attenborough door het snelste account te worden met een miljoen volgers. Grint's Instagram-account bereikte een miljoen volgers na slechts vier uur en een enkele minuut sinds het omhoog ging. Voor zijn eerste post op de gram was Grint in vadermodus en stelde hij zijn dochter voor aan de wereld. Grint, toen 32 jaar oud, was voor het eerst vader. Miljoenen Harry Potter-fans krioelden van de commentaarsectie van de acteur en verwelkomden ‘Ron Wemel’ op Instagram. Het account van Grint heeft sindsdien in totaal 4,4 miljoen volgers verdiend.

2 Angelina Jolie

Kort nadat Rupert Grint een record had gevestigd, nam de recordbrekende trend een pauze, totdat Angelina Jolie in augustus besloot om op het platform te komen. Jolie's intrede op sociale media werd gevoed door de benarde situatie van Afghanen. In haar eerste post deelde de trouwe humanitaire en activiste een brief die ze had ontvangen van een meisje in Afghanistan. Het account heeft sindsdien 11,7 miljoen volgers verzameld. Via het platform blijft Jolie licht werpen op kwesties als wereldwijde ontbossing, gendergerelateerd geweld, de crisis van kinderen in Jemen en kinderrechten.

1 Paus Franciscus

Voor de komst van 2020 met een handvol gebroken records, was paus Franciscus de man die de snelste was om een miljoen volgers te krijgen. In 2016 deed het hoofd van de katholieke kerk zijn intrede op het podium door het publiek te vragen voor hem te bidden in negen verschillende talen. Hij bereikte een miljoen volgers nadat hij in iets minder dan 12 uur op het platform was. Hij was een verbetering ten opzichte van het vorige record van David Beckham, dat op 24 uur stond. In iets meer dan een half decennium is de tijd die invloedrijke figuren nodig hebben om een miljoen volgers te bereiken, ongelooflijk verkort.

Aanbevolen: