Britney Spears werd afgewezen toen ze beroemd was na een eerste date in de bioscoop

Inhoudsopgave:

Britney Spears werd afgewezen toen ze beroemd was na een eerste date in de bioscoop
Britney Spears werd afgewezen toen ze beroemd was na een eerste date in de bioscoop
Anonim

Als het gaat om het liefdesleven van Britney Spears, begrijpen we inmiddels allemaal dat het allesbehalve gewoon is. Ze heeft in het verleden een aantal moeilijke relaties gehad, die haar romance met Kevin Federline kan vergeten. De relatie verzuurde heel snel en al snel genoeg gingen de twee hun eigen weg. Ondanks de rotsachtige geschiedenis, waarvan Spears zich heel goed bewust is, kan ze het niet helpen om nog steeds lief te hebben en op zoek te gaan naar romantiek. Volgens haar woorden met Us Magazine is ze een hopeloze romanticus als het op liefde aankomt, ondanks haar moeilijke verleden van liefdesverdriet. Dit is wat ze te zeggen had: "Helaas ben ik [een hopeloze romanticus]. Ik heb vreselijke relaties meegemaakt, maar helaas geloof ik nog steeds in liefde', legt Spears uit. 'En weet je, ik vind dat je je hart moet beschermen en dat soort dingen. Maar ja, ik ben een hopeloze romanticus en ik geloof in liefde.”

Het is misschien moeilijk te geloven, maar zelfs iemand die zo populair is als Brtiney Spears kan worden afgewezen. dit specifieke geval zou ook gebeuren tijdens haar roem. Volgens haar onthullende interview met Marie Claire kreeg Britney de koude schouder na slechts één filmdate. Ze legt uit hoe het allemaal ging - het was een les voor iedereen, het vinden van liefde en de juiste partner kan erg lastig zijn, wie je ook bent.

The Nervous Movie Date

Britney, zenuwachtig voor een date? Kan het zijn? Nou, ze onthulde alle details en beschreef de ervaring als zenuwslopend en eindigde na slechts één enkele date. De popster beschreef het moment van afwijzing: "'Ik had echt een slechte date', ze vertelde ons, 'ik bedoel, het was echt slecht. Ik ben al heel lang vrijgezel en had een date met een jongen die ik leuk vond. Ik werd zenuwachtig, bang dat hij me niet leuk zou vinden.’s Avonds ging ik op de weegschaal en was ik zes pond afgevallen.’ [Ze vervolgt] ‘We gingen naar de film, maar ik zag meteen dat het niet werkte. Het was wat onhandig. Dus na de film kwam ik thuis en dat was het. Het werkte gewoon niet […] Hij was gewoon niet zo tegen mij. Ik vond hem leuk. Dat wist hij. Maar hij voelde zeker niet hetzelfde. Het overkomt iedereen. Beroemd zijn maakt je niet anders."

Het was niet de eerste keer dat Spears wat problemen had op een date, ze zou ook toegeven dat ze in het verleden is bedrogen, naar buiten kwam en het botweg zei: "Nou, inmiddels weet iedereen dat mijn vriend is bedrogen mij, "zei Spears tijdens een concert.

Op dit moment lijkt ze op zijn minst gelukkig te zijn met haar persoonlijke relatie, samen met Sam Asghari. Hij is erg beschermend voor Britney, vooral als het gaat om haar voortdurende situatie tegen haar vader. Laten we hopen dat Spears al die ontberingen in het verleden heeft gestopt en uitkijkt naar goede tijden die in het verschiet liggen.

Aanbevolen: