Hoe ontmoette Tarek El Moussa zijn vrouw Heather Rae Young?

Inhoudsopgave:

Hoe ontmoette Tarek El Moussa zijn vrouw Heather Rae Young?
Hoe ontmoette Tarek El Moussa zijn vrouw Heather Rae Young?
Anonim

Vastgoedinvesteerder en televisiepersoonlijkheid Tarek El Moussa werd in 2013 beroemd dankzij de co-hosting van HGTV's Flip of Flop samen met zijn ex-vrouw Christina Haack. Zijn huidige vrouw, makelaar Heather Rae Young, werd in 2019 beroemd dankzij de hoofdrol in de Netflix reality-tv-show Selling Sunset. Tarek en Heather zijn sinds 2019 samen en de afgelopen jaren hebben ze veel details over hun relatie met hun fans gedeeld.

Vandaag bekijken we hoe Tarek El Moussa en Heather Rae Young elkaar hebben ontmoet. Van wie in wiens Instagram-DM's is geglipt, tot wat ze hebben onthuld over hun eerste date - blijf scrollen om erachter te komen.

Tarek El Moussa gleed de DMS van Heather Rae Young binnen

Op de Not Skinny Not Fat onthulde het paar dat Tarek daadwerkelijk in Heather's Instagram DM's was geglipt voordat ze elkaar in het echt ontmoetten. In die tijd had Heather echter een relatie met professionele ijshockeyspeler Nick Ebert, en daarom sloeg ze zijn uitnodiging voor een date af. "Hij had me mee uit gevraagd en ik zei toen nee, en hij respecteerde dat", onthulde ze. "Ik had een eerdere relatie", zei Heather.

Gelukkig voor Tarek gingen Heather en Nick niet lang daarna uit elkaar, en op 4 juli 2019 kruisten Tarek en Heather's paden per ongeluk. Dat jaar vierden ze allebei de vakantie aan de kust van Newport Beach, Californië op afzonderlijke boten die bij elkaar aanmeerden. Heather zag uiteindelijk een vriend op de boot waar Tarek op zat, en daarom sprong ze erop om gedag te zeggen.

Volgens Heather was haar eerste indruk van Tarek dat hij 'vertederend', 'lief' en 'grappig' was." Hij vroeg haar echter meteen om met hem naar Parijs te gaan, waarop ze zei: "Wat?! Wil ik met je mee naar Parijs? Nee, ik ken je niet eens." Tarek vroeg haar om uit eten te gaan, wat ze ook weigerde, maar ze stemde ermee in om later die maand wat met hem te gaan drinken.

Tarek El Moussa en Heather Rae Young's eerste date

Hoewel Heather en Tarek niet onthulden waar ze naartoe gingen voor hun eerste date, vertelden ze wel hoe hun date verliep. Volgens Heather hebben de twee "zes uur" gekletst, waarna ze "de hele weg naar huis" voorafgingen aan FaceTime. Sindsdien zijn we onafscheidelijk", gaf Heather toe.

Het lijkt alsof het paar meteen wist dat hun relatie stand zou houden toen ze kort na hun eerste date gingen samenwonen en ze de tijd verdeelden tussen Tareks huis in Orange County en Heathers huis in West Hollywood. "We gingen heel snel samenwonen na slechts een paar weken, en we kennen elkaar zo goed", onthulde de Selling Sunset-ster."Hij is mijn beste vriend. Hij is een open boek. Hij is wie hij is en ik ook, dus alles was geweldig." Volgens US Weekly zeiden de twee op de vijfde dag van hun relatie ook "I love you" tegen elkaar.

"Ik heb net een aantal behoorlijk traumatische dingen in mijn leven meegemaakt en eerlijk gezegd was ik erg blij dat ik me op mijn gemak voelde en ik besefte niet wat ik miste totdat ik vond wat ik miste," vertelde Tarik Entertainment Vanavond van Heather. "Ze geeft me gewoon een heel goed en gelukkig gevoel. Ik was heel lang verdrietig; ik was heel lang alleen en ik heb het gevoel dat ze me echt weer tot leven heeft gebracht, wat heel erg leuk is om te zeggen."

Drie jaar nadat ze begonnen te daten, lijkt het stel net zo gelukkig als altijd. Een jaar na het daten verloofden de twee reality-tv-sterren zich en in oktober 2021 stapten ze in het huwelijksbootje op Miramar Beach in Montecito. Hun bruiloft was te zien in de Discovery+ special Tarek and Heather: The Big I Do, evenals in het vijfde seizoen van Netflix's Selling Sunset.

Toen hem werd gevraagd naar hun relatie, onthulde Tarek dat de twee het leuk vinden om samen te leven. "We richten ons echt op plezier hebben en het leven leiden en gewoon genieten van elkaars gezelschap", zei Tarek. "En uit eten gaan, en varen, en… ik praat te veel omdat ik opgewonden ben." Hieraan voegde Heather toe dat ze graag "normale mensendingen" doen, zoals films kijken en uitgaan voor romantische diners. "Hij is heel romantisch geweest; het was heel verbazingwekkend", zei Heather. "Alle geluk en glimlachen."

Tarek heeft twee kinderen uit zijn vorige huwelijk, Taylor, geboren in 2010, en Brayden, geboren in 2015. Heather Rae Young heeft een goede relatie met beide kinderen van Tarek.

Aanbevolen: