Heather Rae Young en Tarek El Moussa bevriezen embryo's voor een baby

Inhoudsopgave:

Heather Rae Young en Tarek El Moussa bevriezen embryo's voor een baby
Heather Rae Young en Tarek El Moussa bevriezen embryo's voor een baby
Anonim

Ondanks dat ze voorheen terughoudend was met het vooruitzicht om een baby te krijgen, lijkt het erop dat de 34-jarige realityster Heather Raye Young door het geluk van een huwelijk van gedachten is veranderd, terwijl ze onthult dat zij en haar nieuwe echtgenoot Tarek El Moussa heeft besloten om embryo's in te vriezen. Het paar straalde toen ze tegen E! News Daily Pop dat ze niet alleen sterk overwegen om baby's te krijgen, maar dat ze zich momenteel ook toeleggen op het 'oefenen van het krijgen van baby's'.

Hun duizelingwekkende geluk is geen verrassing, aangezien het geliefde paar pas onlangs is teruggekeerd van hun huwelijksreis, nadat ze op 23 oktober in het huwelijksbootje stapten tijdens een prachtige ceremonie aan zee. Ze werden vergezeld door El Moussa's twee kinderen Taylor 11 en Braydon 6, die hij deelt met ex-vrouw Christina Haack, en Rae Young beweert dat haar relatie met haar stiefkinderen haar ruimdenkendheid voor het idee van moederschap heeft veroorzaakt. Ze zegt: "We voeden twee kinderen op. Ik ben al een mama. Dus ik heb zoiets van, nou, waarom zou ik er niet nog een hebben?".

Rae Young noemt zichzelf liefdevol een 'bonusmummie'

Het voormalige model en Selling Sunset-ster is het moederschap geworden als een eend in het water, waarbij ze zichzelf vaak liefdevol een 'bonusmummie' noemde. Volgens People Magazine verklaarde ze in juni: Ik ben dol op die kinderen. Ik voed ze op alsof ze van mij zijn. Ik zou niet in staat zijn om het op een andere manier te doen.”

El Moussa onthult dat hij er nooit spijt van zal hebben dat hij meer kinderen heeft

El Moussa deelt duidelijk in de vreugde van de nieuwe rol van zijn bruid, want hij vertelde ook vrolijk aan People Magazine: "Vroeger was ze nooit in de buurt van kinderen, en nu voedt ze Taylor en Braydon met mij op, en we hebben ze [de helft van de time], dus ze is volledig in het 'moederleven' en ze realiseert zich dat ze het kan. En ze is er dol op.' Bovendien maakte hij geen geheim van zijn opwinding bij de gedachte om met Rae Young aan zijn gezin toe te voegen. 'Ik ben geobsedeerd door mijn kinderen. Gewoon geobsedeerd. Ik vind het heerlijk om vader te zijn. Ik breng graag tijd met ze door. Ze zijn nummer één. Ik zou nooit spijt hebben van het hebben van meer kinderen. Ik hou zoveel van mijn baby's."

Co-ster Christine Quinn heeft de bruiloftsgastenlijst niet gehaald

Hoewel Rae Young misschien geniet van haar nieuwe huiselijke geluk, vindt ze nog steeds tijd voor een beetje Selling Sunset-drama. Maandagavond vertrouwde ze Daily Pop-hosts Justine Sylvester en Morgan Stewart toe dat co-ster Christine Quinn “niet was uitgenodigd voor de bruiloft. Zij was de enige die niet was uitgenodigd, behalve misschien, nee, iedereen was uitgenodigd behalve zij.'

Aanbevolen: