Deze geweldige vrouwen openen voor Olivia Rodrigo's SOUR Tour

Inhoudsopgave:

Deze geweldige vrouwen openen voor Olivia Rodrigo's SOUR Tour
Deze geweldige vrouwen openen voor Olivia Rodrigo's SOUR Tour
Anonim

Olivia Rodrigo heeft zojuist haar langverwachte SOUR Tour aangekondigd op maandag 6 december. Ze zal door de VS en het VK reizen. Tickets gaan in de verkoop, vrijdag 10 december en fans zijn super enthousiast. Na het uitbrengen van haar debuutalbum SOUR en haar doorbraakhit 'driver's license' dit jaar, nam Rodrigo's faam een hoge vlucht en werd ze een nachtelijke sensatie.

De ster van High School Musical: The Musical: The Series zal druk bezig zijn met het filmen van seizoen 3 en het voorbereiden van de tour, net als veel andere artiesten volgend jaar. Maar terwijl fans beslissen wat ze aan zullen trekken naar hun tourdatum en zich druk maken over het krijgen van kaartjes, richten wij ons op de vrouwen die voor haar zullen openen op tournee.

Ze zal drie openers hebben: Gracie Abrams, Holly Humberstone en Baby Queen, die allemaal in verschillende steden spelen. Dus, wie zijn deze vrouwen? Ontdek wat we over hen weten.

9 Details van Olivia Rodrigo's SOUR Tour

De SOUR Tour begint op 2 april in San Francisco, CA en speelt in amfitheaters in de VS. In juni en juli zal Rodrigo ook op kleinere locaties door het VK toeren. Gracie Abrams zal haar vergezellen op het eerste deel van de tour, waarna Holly Humbersotne de Amerikaanse dates afrondt en Baby Queen met haar in het VK zal optreden. Laten we meer te weten komen over deze dames.

8 Wie is Gracie Abrams?

Gracie Madigan Abrams werd geboren op 7 september 1999 in Los Angeles, Californië. Ze is de dochter van Katie McGrath, een film- en televisieproducent en J. J. Abrams, een gewaardeerde filmregisseur. Abrams heeft twee broers, Henry en August. De familie van haar vader is joods. Als kind ging Abrams naar The Archer School For Girls en raakte geïnteresseerd in muziek. De 22-jarige studeert internationale betrekkingen aan het Barnard College.

7 Gracie Abrams' muziekcarrière

Abrams is een Amerikaanse singer/songwriter. Haar debuutsingle, "Mean It", werd uitgebracht in oktober 2019 en haar debuut-EP, Minor, werd in juli 2020 uitgebracht door Interscope Records. Het werd ondersteund door verschillende singles, waaronder "I miss you, I'm sorry" en "Friend" en vele uitvoeringen van die nummers op The Tonight Show Starring Jimmy Fallon en Jimmy Kimmel Live! Ze bracht haar debuutalbum uit, This Is What It Feels Like, op 12 november 2021.

6 Wat Olivia Rodrigo over haar heeft gezegd

Rodrigo, samen met Phoebe Bridgers, Lorde, Post Malone, Billie Eilish hebben elk hun bewondering voor haar uitgesproken. Rodrigo noemde Abrams EP, Minor, de inspiratie voor haar debuutsingle, 'rijbewijs'. Ze zijn het afgelopen jaar erg goede vrienden geworden, dus het is geen wonder dat Rodrigo haar heeft uitgekozen om met haar te touren.

5 Wie is Holly Humberstone?

Holly Ffion Humberstone is een Britse muzikant uit Grantham, Engeland. Ze werd geboren op 17 december 1999 en is de jongste van vier zussen. Haar ouders werkten als artsen, maar moedigden thuis kunst aan. Haar moeder speelde cello en haar vader verzamelde dichtbundels. Humberstone speelde viool in het jeugdorkest en werd aangetrokken door popmuziek. Humberstone studeerde eerder aan het Liverpool Institute for Performing Arts voordat hij een jaar naar huis terugkeerde om zich op muziek te concentreren.

4 Holly Humberstone's muziekcarrière

Op 16-jarige leeftijd deed Humberstone met haar liedjes mee aan een BBC Radio-wedstrijd, waar één nummer, 'Hit and Run', hoorspel kreeg. In januari 2020 bracht ze haar debuutnummer "Deep End" uit, dat werd opgenomen op haar EP, Falling Asleep At the Wheel. Humberstone tekende in 2021 bij Interscope en bracht haar tweede EP uit, The Walls Are Way Too Thin. Ze toerde ook met Lewis Capaldi in februari 2020 en is van plan om volgend jaar door het VK te toeren nadat ze met Rodrigo toerde.

3 Wie is babykoningin?

En last but not least is Baby Queen, wiens echte naam Arabella Latham is. Baby Queen is een in Zuid-Afrika geboren, Britse singer/songwriter, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Ze werd geboren op 19 augustus 1997 en groeide op in Durban, Zuid-Afrika, maar verhuisde op 18-jarige leeftijd naar Londen om een muziekcarrière na te streven. Baby Queen heeft ook publiekelijk verklaard dat ze haar seksualiteit niet definieert en dat het opgroeien in Zuid-Afrika haar een stigma gaf vanwege haar dubbelzinnigheid.

2 Baby Queen's muziekcarrière

Nadat ze naar Londen was verhuisd, schreef ze muziek terwijl ze werkte bij Rough Trade Music Shop in Brick Lane. In 2020 tekende Baby Queen een platencontract bij Polydor via Zoom. Hierdoor kon ze op 11 november 2020 haar eerste EP Medicine uitbrengen. Queen heeft tot nu toe meer dan negen nummers uitgebracht, waaronder een cover van "Santa Baby" en ging op virtuele tour met Yungblud. Nu toert ze in 2022 met Rodrigo door het Verenigd Koninkrijk.

1 Wat Olivia Rodrigo heeft gezegd over babykoningin

Tijdens een gesprek met NME in januari 2021 noemde Rodrigo artiesten die haar inspireerden en inspireerde haar album en Baby Queen was een van hen. "… en ik ben geobsedeerd door Baby Queen, ik denk dat ze zo slecht is - en ik kan niet wachten om te zien wat ze nog meer doet in haar carrière," zei ze. De twee hebben ook contact gehad, want toen de tour werd aangekondigd, plaatste de Brit een sms-gesprek tussen haar en Rodrigo over hoe ze niet kunnen wachten om elke avond de woorden naar elkaars liedjes te schreeuwen.

Aanbevolen: