Olivia Rodrigo en Vanessa Hudgens openen zich over problemen met middelbare schoolmusical

Inhoudsopgave:

Olivia Rodrigo en Vanessa Hudgens openen zich over problemen met middelbare schoolmusical
Olivia Rodrigo en Vanessa Hudgens openen zich over problemen met middelbare schoolmusical
Anonim

Olivia Rodrigo en Joshua Bassett zijn de nieuwe sterren van de geliefde HSM-franchise geworden als hoofdrolspelers van de Disney+ streamingdienst High School Musical: The Musical: The Series.

Rodrigo vertelde Mood Magazine dat ze een "echte druk" voelt om in zulke grote schoenen te stappen, maar Vanessa Hudgens is misschien gewoon dankbaar dat haar vervanging haar ervan kan weerhouden constant te worden onderworpen aan verwijzingen naar haar oude rol.

Een musicalster zijn op de middelbare school is een grote verantwoordelijkheid

High School Musical: The Musical: The Series volgt een groep fictieve tieners die naar de East High School in S alt Lake City, Utah gaan, waar de High School Musical zich afspeelde en gefilmd werd, terwijl ze een toneelproductie van de geliefde opvoeren. Disneyfilm.

Rodrigo speelt Nini Salazar-Roberts, een junior die werd gecast als het personage van Vanessa Hudgens en Gabriella Montez, de hoofdrolspeelster van High School Musical.

Ze nam de eer om de hoofdrol van de Disney+-serie te zijn niet licht op en zei tegen Mood: "Ja, dat is absoluut een echte druk om deel uit te maken van deze geweldige franchise. Ik heb zoiets van oh god, doe ik het goed? Het is zo'n nostalgische prospect-franchise voor mensen, waaronder ik."

Proberen de magie van de originele franchise te heroveren

Fans van de originele High School Musical waren aanvankelijk bezorgd dat de Disney+-serie een remake zou zijn van de klassieke originele film, maar Rodrigo beweert dat deze prestatie onmogelijk zou zijn en niet in overweging kon worden genomen.

"Wat ze tegen me zeiden, is dat ze het helemaal niet opnieuw maken omdat je High School Musical gewoon niet kunt opknappen. Er is geen manier om die bliksem in een fles te hervatten die franchise was, "ze vertelde Mood."Het was een totaal nieuwe, moderne, andere draai, eerlijk gezegd, terwijl ik nog steeds respect had voor de films, waardoor ik me op mijn gemak voelde. Dus ik denk dat als mensen beseffen dat we iets nieuws doen, ze het zullen kunnen accepteren."

Related: 20 feiten die je niet wist over High School Musical

Vanessa Hudgens wordt nog steeds constant herinnerd aan haar muzikale ervaring op de middelbare school

Het is meer dan tien jaar geleden dat Vanessa Hudgens voor het laatst verscheen als Gabriella Montez in High School Musical 3, maar mensen zullen haar de rol die haar beroemd heeft gemaakt niet laten vergeten.

“Ik hoor meerdere keren per week een verwijzing naar High School Musical”, gaf Vanessa toe aan ABS-CBN News via e-mail.

Ze vindt het echter niet erg dat ze regelmatig wordt herinnerd aan haar doorbraakrol, omdat ze dankbaar blijft voor de kansen die Disney en HSM haar hebben gegeven.

Aanbevolen: