Hoe Suzanne Somers in vorm blijft op 75-jarige leeftijd

Inhoudsopgave:

Hoe Suzanne Somers in vorm blijft op 75-jarige leeftijd
Hoe Suzanne Somers in vorm blijft op 75-jarige leeftijd
Anonim

Suzanne Somers is misschien het best bekend voor haar rollen in Three's Company en Step By Step. De actrice, schrijfster, zangeres, zakenvrouw en gezondheidswoordvoerster, die in oktober 75 werd, werd tijdens haar carrière als zeer aantrekkelijk en hartenbreker beschouwd en is in betere vorm dan ooit.

Een figuur behouden en gezond blijven wordt moeilijk als je ouder wordt, maar door de jaren heen heeft Somers keer op keer bewezen dat het veel hard werken kost. Ze heeft tips gegeven tijdens interviews en is daar erg gepassioneerd over. Somers heeft zelfs een hele website gewijd aan het leven van haar gezondste leven, dus dit is een levensstijl voor haar. De site praat over de gezondheid van mannen, organische make-up, huidverzorging, trainingsregimes en meer.

Van sporten en goed eten tot energie behouden in de slaapkamer, hier is hoe Suzanne Somers in vorm blijft op 75-jarige leeftijd.

9 Wat Suanne Somers heeft gezegd over in vorm blijven

In een interview met EverydayHe alth sprak Somers over in vorm blijven. "Mijn hele leven heb ik geprobeerd mijn overtuiging te delen dat gezond worden en blijven niet als werk hoeft te voelen. Mijn leven gaat niet over ontbering; ik doe geen dieet of slaaf in een sportschool." Ze eet gewoon gezond, zorgt ervoor dat ze haar lichaam elke dag beweegt, drinkt veel water en probeert giftige stoffen te vermijden. Somers biedt veel tips in haar meer dan 27 lifestyleboeken.

8 Ze vermijdt bewerkte voedingsmiddelen

In gesprek met de website Preventie verklaarde Somers dat ze wegblijft van bewerkte voedingsmiddelen. Ze eet alleen voedsel dat ze kan "plukken, plukken, melken of schieten" en dat doet ze al jaren. Het hebben van een tuin in haar achtertuin helpt veel bij dat proces."Ik bracht biologische grond binnen, plaatste een waterzuiveringssysteem en plantte biologische zaden en planten", vertelde ze aan de publicatie.

De 75-jarige begint haar dag met een groene smoothie. Rond lunchtijd probeert ze koolhydraatarm te blijven met voedsel zoals kip of salade. En voor het avondeten probeert ze alle oliën en kruiden natuurlijk te houden en geniet ze vaak van gemarineerd lamsvlees.

7 Suzanne Somers zegt dat het controleren van je hormonen belangrijk is

"Elk jaar laat ik laboratoriumtesten doen om mijn hormoonspiegels aan te tonen. Ik neem supplementen en vitamines die worden bepaald door mijn tekortkomingen en streef ernaar om alles in perfecte balans te houden", vertelde ze aan Preventie. Het vervullen van haar B12-, magnesium- en zinkgeh alte is belangrijk voor haar, dus neemt ze pre- en probiotica om daarbij te helpen.

6 Yoga houdt haar in vorm

Al bijna twee decennia heeft Somers dezelfde trainingsroutine uitgevoerd, en haar favoriet is yoga. Dat zou ze doen tot de dag dat ze sterft. Ze laat zich opwarmen en maakt dan diepere rekoefeningen en bewegingen. Maar dat is niet alles. Somers is ook al heel lang de woordvoerder van Thighmaster en dat blijft ze regelmatig doen. "Een van de aantrekkelijke aspecten van de ThighMaster is dat je tijdens het sporten tv kunt kijken", vertelde ze aan FitnessClone.com.

5 Suzanne Somers heeft een actief seksleven

Een grote beloning voor het onder controle houden van die hormonen is het hebben van een actief seksleven met haar man, Alan Hamel. Toen ze in de vijftig was, was het een heel ander verhaal. Haar hormonen waren uit balans en ze had geen libido. Somers vertelde aan Preventie dat "ze zich sexy en zelfverzekerd voelt", nu ze haar hormoonspiegels heeft veranderd.

4 Biologisch is de beste keuze

Je lichaam aan de buitenkant verzorgen is net zo belangrijk als aan de binnenkant. Als je haar Instagram doorzoekt, zie je georganiseerde huidverzorgings- en haarproducten die ze promoot en die haar een jonger gevoel geven en er jonger uit laten zien. Haar biologische, gecertificeerde gifvrije huidverzorgingslijn, Suzanne Organics, zijn de enige producten die ze gebruikt.

Elke dag wast ze haar gezicht met een exfoliërende reiniger. Soms gebruikt ze een herstelmasker en verouderingsserum en vochtinbrengende crème. Als een grote fan van make-up, wilde Somers dat het haar huid soms niet zou beschadigen, dus ze zorgt ervoor dat ze het elke avond voor het slapengaan verwijdert met een reinigingsmiddel. Vervolgens probeert ze veroudering te voorkomen met oogcrème en tijdloos serum.

Aan het eind van de dag komt ze soms tot rust met een Epsom-zoutbad en doet ze kokosolie op haar haar en gezicht om te ontspannen.

3 'Somersizing'

De 75-jarige ontwikkelde haar eigen dieetplan nadat ze met veel voedingsdeskundigen had gesproken en het Somersizing toejuicht. Het dieet is in feite een koolhydraatarm, caloriearm dieet met de nadruk op het combineren van voedsel, waarbij alleen bepaalde voedingsmiddelen op bepaalde tijden samen worden gegeten. Somersizing werd voor het eerst ontwikkeld in haar boek uit 1996, Eat Great, Lose Weight.

2 Suzanne Somers luistert naar haar lichaam

Somers benadrukte dat elke persoon en elk lichaam anders is en dat je daarom naar je eigen lichaam moet luisteren. "Mijn grote boodschap aan ouder wordende vrouwen is dat het nog niet voorbij is. Wij vrouwen zijn zo ongelooflijk. We werken, voeden onze kinderen op, runnen ons huishouden en doen een miljoen dingen op een dag", vertelde ze aan Preventie. "Maar vrouwen geven ook prioriteit aan hun gezondheid."

1 Waarom ze het doet

Niet alleen is goed eten en sporten een manier om je goed te voelen, maar ook om langer te leven. In 2001 werd bij Somers borstkanker geconstateerd. Ze zag af van chemotherapie, onderging een lumpectomie en veranderde haar levensstijl volledig door goed te eten en dagelijks te sporten. Nu leidt ze haar beste leven.

Aanbevolen: