Hier is wat 'Dancing With The Stars' Hayley Erbert van plan is in 2021

Inhoudsopgave:

Hier is wat 'Dancing With The Stars' Hayley Erbert van plan is in 2021
Hier is wat 'Dancing With The Stars' Hayley Erbert van plan is in 2021
Anonim

Hayley Erbert werd geboren op 11 oktober 1994 in Topeka, Kansas. Ze begon met dansen toen ze nog maar drie jaar oud was en is sindsdien niet meer gestopt. Erberts danscarrière kwam echt van de grond toen ze verscheen in het tiende seizoen van So You Think You Can Dance. Erbert deed auditie in de hedendaagse categorie en maakte dat seizoen de top zes, top drie vrouwen. Veel van haar concurrenten van dat seizoen doen nu mee aan Dancing With The Stars.

Naast SYTYCD heeft Erbert vele nationale titels en prijzen gewonnen. Ze trad op in talloze awardshows en films en werd lid van het gezelschap op DWTS tijdens seizoen 21. De 27-jarige heeft tot nu toe nog nooit een partner in de show gehad.

De inwoner van Kansas ontmoette zesvoudig spiegelbolkampioen, Derek Hough, tijdens de show, trad op tijdens twee van de nationale tours van hem en zijn zus, en ze werden al snel verliefd. Maar wat heeft Hayley Erbert in 2021 uitgespookt?

9 Hayley Erbert's YouTube-kanaal met Derek Hough

Hayley Erbert en Derek Hough begonnen iets meer dan een jaar geleden een YouTube-kanaal. Het kanaal bevatte video's van hen koken, Q&A's, achter de schermen, dans- en trainingsvideo's en meer. In de meest recente video dansen ze op Hough's cover van 'Anyone'. Ze hebben meer dan 138.000 volgers verzameld. De video's bestaan er meestal uit dat ze samen lachen en laten zien hoe schattig ze zijn als stel.

8 Ze verkende de natuur

De 27-jarige leek altijd van de natuur te genieten. In de eerste maanden van het jaar verkende ze watervallen tijdens een roadtrip naar Yosemite. Zij en Hough lijken veel te reizen en zijn graag buiten. Erbert plaatste ook een foto van haar in een zeemeerminstaart, terwijl ze de oceaan verkent, wat een van haar levenslange dromen is geweest. Dat alles werd gefilmd op een Go-Pro.

7 Hayley Erbert bezocht Afrika

Hayley Erbert bleef bij haar liefde voor de natuur en bezocht in juli Afrika, waar ze een giraf knuffelde, de prachtige sterren in Kenia zag en op safari's en rondleidingen ging in Kenia. Zij en Hough bleven daar een tijdje en plaatsten ongelooflijke foto's van hun reis. Naast Afrika surfte ze in de zomer, kreeg ze een duikbrevet met haar vriendin Kristy Sowin, vierde ze de verjaardag van haar vriend en keek ze naar True Crime-documentaires.

6 Ze woonde de Emmy Awards bij

Als ondersteunende vriendin die ze is, woonde de danseres dit jaar de Creative Arts Emmy Awards bij met Derek Hough. Ze stond versteld in een zijdeachtige witte jurk terwijl ze een eerbetoon plaatste aan haar vriend die zijn derde Emmy Award voor Outstanding Choreography mee naar huis nam. “Hij deed het!! Ik ben zo zo zo trots en nog meer verliefd,” ze onderschrift van de foto. Hopelijk kan Hough op een dag iets terugdoen als Erbert wordt genomineerd voor een Emmy. Het zijn echt koppeldoelen!

5 Hayley Erberts residentie in Las Vegas

Momenteel treedt Hayley Erbert op in Las Vegas met haar vriend en hun groep dansers tijdens zijn Vegas Residency-show, "Derek Hough: No Limit". Het is geen onbekende voor haar om op een podium te staan, want ze heeft door de VS getoerd in talloze DWTS-tours en in twee MOVE! Live On Tours met Derek en zijn zus Julianne Hough. Als je de chemie op het podium tussen vriend en vriendin wilt zien en wilt genieten van getalenteerde dansers, zorg dan dat je je tickets bemachtigt.

4 Wereld Choreografie Award

Om haar succes te vergroten, is Hayley Erbert genomineerd voor een World Choreography Award for Television Award Show/Special voor hun optreden in de Disney Holiday Singalong-uitvoering, die ze dansten op het Dancing With The Stars-podium en zelf choreografeerden.

3 Hayley Erbert's 'DWTS' Performance

Hoewel ze dit jaar niet terugkeerde naar DWTS en Derek Hough slechts een rechter is, konden ze niet zo lang wegblijven van de balzaal. Tijdens de horrornacht van seizoen 30 keerden Erbert en Hough terug naar het DWTS-podium en dansten een griezelig, maar adembenemend optreden waar fans niet over konden praten. Dit zal ze ongetwijfeld nomineren voor nog een Emmy Award.

2 'The Queen Family Singalong'

Ze kan gewoon niet stoppen met dansen! Op 4 november werkte Hayley Erbert opnieuw samen met Derek Hough en de No Limit-dansers om samen met hun vrienden op te treden bij de populaire Queen-hit "Another One Bites the Dust", die Alexander Jean zong. Ze heeft in het verleden deel uitgemaakt van alle Disney Singalongs en hopelijk zal ze dat ook zijn als er nog meer gepland zijn.

1 Hayley Erbert en die verlovingsgeruchten

Erbert en Hough hebben nu ongeveer zes jaar een relatie en wonen samen in Californië. De meest voorkomende vraag die ze krijgen is: wanneer gaan ze zich verloven? Ze hebben er in de loop der jaren behoorlijk hun mond over gehouden, maar de laatste tijd doken er geruchten op dat het dichtbij zou kunnen zijn. Ze leerden elkaar kennen op Dancing With The Stars, dus zou hij een aanzoek doen tijdens een ander optreden op het podium?

Als ze al verloofd zijn, hebben ze er in het openbaar niets over gezegd, maar Hough zei wel dat ze met Kerstmis teruggaan naar haar geboorteplaats, dus misschien gebeurt het dan. "Voor Kerstmis zal ik waarschijnlijk in Kansas zijn. Voor mij zal het mijn eerste keer in Kansas zijn, dus dat zal heel speciaal zijn. Het is Hayley's geboorteplaats, dus ik ben op zoek kijk er naar uit dat ze me al haar plaatsen en de verschillende dingen laat zien. Ik kijk er echt naar uit, "zei hij tegen HELLO!

Aanbevolen: