De waarheid over het tragische ongeval van Jeffree Star

Inhoudsopgave:

De waarheid over het tragische ongeval van Jeffree Star
De waarheid over het tragische ongeval van Jeffree Star
Anonim

In april 2021 kondigde een lid van het team van Jeffree Star aan dat hij en zijn vriend Daniel Lucas gewond waren geraakt bij een "ernstig auto-ongeluk", waarbij "de auto drie keer over de kop sloeg nadat hij op ijzel was geraakt". Volgens TMZ onthulde Wyoming Highway Patrol dat "voorlopige bevindingen suggereren dat drugs en alcohol GEEN factor lijken te zijn bij de crash, hoewel het onderzoek nog aan de gang is." Sinds het nieuws over het ongeluk naar buiten kwam, heeft Jeffree updates op Twitter gedeeld waarin werd onthuld dat zijn rug gebroken is en dat hij wervelfracturen op zijn ruggengraat heeft. Bovendien deelde Jeffree foto's van zijn auto na het enge ongeval en gaf hij gedetailleerde updates over Daniel.

Jeffree's vriend worstelde met complicaties zoals inwendige bloedingen "omdat hij drie keer darmkanker heeft overleefd." Op dat moment bevestigde de YouTube-ster dat Daniel 24/7 in de gaten werd gehouden en werd hij teruggevlogen naar Las Vegas om een operatie te laten uitvoeren door zijn specialist. Naast Twitter gebruikte Jeffree ook Snapchat en Instagram om te delen hoe hij zich voelde Hij zei: "Ik haat het om pillen te slikken, maar de pijn vanmorgen was de ergste die ik ooit heb gevoeld sinds het ongeluk." Toch zijn fans niet helemaal enthousiast over de informatie die Jeffree heeft gegeven over zijn ongeluk…

Jeffree Star's herstel van het auto-ongeluk leek verdacht voor sommige mensen

Ondanks dat hij hevige pijn had, onthulde Jeffree dat hij zijn glamour deed terwijl hij in bed lag om zich een beetje meer zichzelf te voelen. Hij zei dat hij humor probeert te vinden in de situatie, ongeacht hoe eng het was en hoeveel pijn hij heeft. Hij onthulde: "Toen ik op de weg lag en ze mijn kleren afsneden, maakte ik zelfs grappen terwijl ik schreeuw van de pijn en huilt omdat dat is wie ik ben."

Jeffre maakte er ook zijn punt van om zijn merk te blijven promoten en producten van zijn nieuwe lancering te verkopen, ook al moest hij zijn lanceringsfeest annuleren. Te midden van zijn vele posts op sociale media begonnen sommige fans zijn verhaal en de ernst van zijn verwondingen in twijfel te trekken.

Gebruikers van sociale media beschuldigden Jeffree Star van het faken van zijn auto-ongeluk voor publiciteit

De beauty-influencer, die een luxueuze levensstijl heeft die duidt op een waanzinnig hoog vermogen, zegt dat hij nog steeds erg veel pijn heeft. Maar sommige mensen speculeren dat zijn verhalen niet allemaal kloppen. Een persoon vroeg zich af waarom Jeffree rond kan lopen in video's die hij op sociale media heeft gedeeld als hij een gebroken rug heeft. Een andere fan viel in en zei: "Hoe is de auto van Jeffree Star nu drie keer over de kop gegaan, en geen van hen heeft blauwe plekken en krassen op hun huid?" Anderen reageerden echter terwijl ze Jeffree verdedigden en zeiden dat rondlopen met zijn beugel oké is en dat hun blauwe plekken bedekt kunnen worden met concealer.

Jeffree heeft de haters al een keer uitgeroepen sinds het ongeluk en schreef: "Aan iedereen die Daniel en mij de dood wenste, we bidden je om geluk in jezelf te vinden." Voorlopig blijven vele anderen online hun goede wensen sturen naar Jeffree en Daniel terwijl ze herstellen.

De schoonheidsgoeroe zei dat hij naar verwachting de komende maanden volledig zal herstellen. Daniel heeft ook fans op de hoogte gehouden van zijn operatie en gezondheidsstatus op sociale media terwijl hij aan complicaties werkt.

Jeffree Star 'Cremated' Palette Controverse

Miljoenen mensen zijn ziek geweest, duizenden mensen sterven en het grootste deel van de wereldbevolking blijft thuis en isoleert om de curve af te vlakken. Zoveel fans waren teleurgesteld toen ze zagen dat Jeffree's palet Cremated heette, omdat ze dachten dat het ongevoelig en toondoof was in het licht van alles wat er gaande was. Terwijl Jeffree de release van zijn palet uitstelde, wilden sommige mensen dat hij het nog langer uitstelde, zoals deze fan die schreef: "Mensen blijven erop wijzen dat hij er in 2019 een handelsmerk van had, maar ik vind het hoe dan ook een ongevoelige naam. Maar de situatie op dit moment maakt het erger; hij had de vrijlating zelfs kunnen uitstellen."

Anderen kwamen Jeffree echter verdedigen en schreven dingen als: "Ik denk dat je er te letterlijk naar kijkt. Het is een uitdrukking die hij gebruikt, hetzelfde als toen hij zei: 'Ik ben overleden', wat een kleurnaam in een van zijn paletten."

Veel media begonnen de release van het palet te verslaan omdat het controversieel was. De beauty-influencer sprong terug op YouTube met een video met de titel 'Responding to the Backlash Over My Cremated Palette', waarin hij sprak over alle reacties die hij had op de naam van het palet.

Hij legde uit dat het maken van paletten vele maanden en soms zelfs een jaar of langer duurt. Het palet is gemaakt en genoemd in 2019, lang voordat mensen met deze wereldwijde crisis te maken kregen. De YouTube-ster legde uit dat hij nooit kwade bedoelingen had achter de controversiële naam. Hij vertelde ook dat crematie een traditie is in zijn familie. Ten slotte legde hij uit dat het palet al was geproduceerd en dat hij niet veel langer wilde wachten om het gedeeltelijk uit te brengen vanwege logistieke redenen, zoals de houdbaarheidsdatum. Het is geen verrassing dat zijn naam een bron van controverse is geworden.

Aanbevolen: