Kris Jenners leven sinds 'Keeping Up With The Kardashians' eindigde

Inhoudsopgave:

Kris Jenners leven sinds 'Keeping Up With The Kardashians' eindigde
Kris Jenners leven sinds 'Keeping Up With The Kardashians' eindigde
Anonim

Kris Jenner was de leider van het Kardashian en Jenner-pakket en was de katalysator achter de roem en het fortuin dat haar kinderen hebben verworven. De zelfverklaarde momager heeft haar zakelijke vaardigheden en haar indrukwekkende connecties gebruikt om het miljoenenimperium te genereren waar ze momenteel bovenop zit. Dankzij haar onvermoeibare inspanningen hebben al haar kinderen momenteel meer geld dan ze ooit in hun leven zullen uitgeven, en de namen Kardashian en Jenner zijn notoir beroemd over de hele wereld.

Dit was allemaal te danken aan het ongelooflijke succes van de productie van de reality-tv-show, Keeping Up With The Kardashians, en nu de show voorbij is, zijn alle ogen gericht op Kris Jenner, om te zien wat haar leven werkelijk is zoals, zonder de eisen van de show. Het langlopende programma werd maar liefst 14 jaar en 20 seizoenen uitgezonden en haar leven moest enorm worden aangepast zonder de druk en eisen van het filmen. Dit is hoe het leven van Kris Jenner er tegenwoordig uitziet…

10 Kris Jenner vangt wat rustigere momenten

Ondanks het feit dat Kris Jenner berucht is omdat ze zichzelf de hele tijd erg, erg druk heeft, en ze altijd lijkt te werken aan "the next big thing", kan zelfs zij dat leven niet ontkennen zonder Keeping te filmen Up With The Kardashians is veel minder veeleisend en een stuk relaxter. Ze heeft af en toe een hoodie kunnen aantrekken, heeft genoten van een paar avonden geknuffeld op de bank thuis, en natuurlijk maakt ze een paar foto's van deze momenten om te delen met de miljoenen bewonderende fans die haar elke beweging volgen op sociale media.

9 Ze blijft de carrières van haar kinderen promoten

Hoe haar leven ook verandert en verandert, Kris Jenner zal voor altijd de grootste kampioen achter de carrières van haar kinderen zijn. Ze blijft Jenner Communications exploiteren en beheert naadloos de carrières van Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kylie Jenner en natuurlijk Kendall Jenner. Van cosmeticamerken tot modellencarrières en alles daartussenin, Kris blijft aan het stuur zitten en blijft de Kardashian/Jenner-merken groeien. Het beheren van de miljoenen van de familie is een taak waar ze ijverig aan blijft werken.

8 Kris Jenner wint de eer

Het succes van de families Kardashian en Jenner wordt nog steeds erkend tijdens een reeks prijsuitreikingen, en Kris Jenner heeft een overvloed aan tijd gehad om alle ongelooflijke evenementen bij te wonen terwijl ze een reeks onderscheidingen binnenha alt. Ze betrad onlangs het podium in een prachtig rood pak om de People's Choice-prijs voor de beste reality-tv-show van 2021 in ontvangst te nemen. Ze nam de prijs in ontvangst samen met Khloe en Kim die prijzen had gewonnen voor Reality TV ster van 2021 en respectievelijk de Fashion Icon Award.

7 Ze is aan het inpakken met haar kleinkinderen

Met de onophoudelijke opname-eisen van Keeping Up With The Kardashians nu achter haar, heeft Kris Jenner veel meer tijd om echt met haar familie door te brengen, zonder dat de camera's draaien. Ze brengt steeds meer tijd door met haar kleinkinderen en is in staat om een hechtere band met hen op te bouwen en tegenwoordig steeds meer tijd met hen door te brengen. De trotse oma (die niet zo genoemd wil worden) laat regelmatig intieme foto's zien van de tijd die ze goed heeft doorgebracht met haar kleinkinderen.

6 Kris Jenner leeft haar beste leven met Corey Gamble

Kris Jenner heeft nu veel tijd om te genieten van haar romantische leven met Corey Gamble, en de twee hebben zich opgedoft en samen een aantal speciale evenementen bijgewoond. Kris en Corey arriveren elke keer in stijl en hebben hun actieve sociale leven op Instagram gedocumenteerd, met de volledige steun van hun fans en volgers. Ze hebben tegenwoordig veel vaker van elkaars gezelschap kunnen genieten, en aan de foto's te zien, lijken ze heel veel plezier te hebben.

5 Ze creëerde haar eigen schoonmaakproducten

Als reactie op de wereldwijde pandemie besloot Kris Jenner op briljante wijze haar eigen schoonmaakproducten te maken, genaamd 'Safely'. Ze verkoopt haar producten als effectief in het voorkomen van de verspreiding van ziektekiemen en bacteriën, een enorm verkoopargument voor degenen die zich zorgen maken over de verspreiding van covid-19. Haar collectie omvat ontsmettingsmiddel, wasmiddel en huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Ze zijn allemaal vrij van sulfaten, parabenen, ftalaten, dierlijke bijproducten en kleurstoffen.

4 Ze ha alt haar sociale leven in

Nu ze wat meer tijd over heeft, kan Kris Jenner meer tijd doorbrengen met haar beste vrienden. Meer dan ooit onthult haar Instagram-account vele avondjes uit en een overvloed aan één-op-één tijd met enkele van haar besties. Ze is uit eten geweest, ging naar privéfeesten en bracht tijd door bij haar vriendin thuis, en plukte ten volle de vruchten van haar hervonden vrijheid van de veeleisende druk van het filmen van een show.

3 Kris Jenner beha alt de grootste Hollywood-evenementen in pure stijl

Een ding dat Kris Jenner absoluut graag doet, is zich helemaal opmaken en op pad gaan voor een chique avondje uit. Ze heeft haar aanwezigheid zeker bekend gemaakt in de Hollywood-scene en is naar elk groot feest en prijsuitreiking geweest, en zag er op haar best uit. Zij en Corey Gamble stonden versteld op het Met Gala, gekleed tot in de puntjes en de aandacht trekkend met hun prachtige outfits. Ze zagen er allemaal goed uit en werden aanbeden door de camera's.

2 Ze reist de wereld rond

Misschien is een van de meest opwindende dingen die Kris Jenner de laatste tijd heeft kunnen doen, genieten van reizen naar andere delen van de wereld. Ze maakte onder meer een zeer luxe reis naar Italië en genoot van al het lekkers van Italië. Van de feestjes tot het winkelen en natuurlijk het eten, Jenner's Instagram-account documenteerde haar ongelooflijke tijd op haar vakantie, met enkele van 's werelds beroemdste namen in opkomst.

1 Kris Jenner bereidt zich al voor op de lancering van de nieuwe show van Kardashian-Jenner

Kris Jenner werkt altijd aan iets nieuws om haar publiek te brengen, en dit omvat een hete nieuwe show die de Kardashian en Jenner-clan in een heel nieuw licht plaatst. Een ander reality-tv-programma is in de maak en staat klaar om niet alleen Keeping Up With The Kardashians te vervangen, maar ook om het uit het water te blazen. Alles wat Kris Jenner doet, is op grote schaal, dus er zijn behoorlijk grote verwachtingen voor deze nieuwe serie die de komende weken op de Hulu- en Disney Plus- en Star Plus-platforms zal worden gestreamd.

Aanbevolen: