Khloe Kardashian huurt een zwerm bewegende vrachtwagens na Tristan Thompson cheating-schandaal

Inhoudsopgave:

Khloe Kardashian huurt een zwerm bewegende vrachtwagens na Tristan Thompson cheating-schandaal
Khloe Kardashian huurt een zwerm bewegende vrachtwagens na Tristan Thompson cheating-schandaal
Anonim

Een vloot van bewegende vrachtwagens en andere dergelijke voertuigen is gefotografeerd terwijl ze de nieuwe Calabasas-compound van Khloe Kardashian binnendringen. Hun doel is nog niet duidelijk gemaakt; deze nieuwe ontwikkeling komt echter op een moment dat Khloe aan het bijkomen is van de nasleep van de schokkende onthulling dat ex Tristan Thompson zojuist een zoon heeft verwekt bij personal trainer Maralee Nichols.

Er wordt aangenomen dat Khloe en Tristan – ouders van dochter True, 4 – nog steeds een item waren ten tijde van de conceptie van zijn nieuwe zoon, met het rendez-vous van Thompson en Nichols in de nacht van Tristans verjaardagsfeestje in maart – een feest waarbij de oprichter van Good American en haar dochter beiden aanwezig waren.

Khloe hoorde over Tristan's nieuwe baby-mama via sociale media

Het stel zou vervolgens in juni uit elkaar zijn gegaan, maar dit was te wijten aan een afzonderlijk vreemdgaan, toen Thompson naar verluidt ongeveer 30 minuten in een kamer met drie vrouwen in een zogenaamd 'wild' huis had doorgebracht feest. Het lijkt erop dat Khloe tot voor kort niet op de hoogte was van Nichols.

Hartverscheurend, een bron onthulde dat Kardashian via sociale media de nieuwe zoon van Thompson hoorde, net als de rest van de wereld. "Khloe was diep geschokt toen ze erachter kwam - en nog meer geschokt over hoe ze erachter kwam."

"Het was niet Tristan die het haar vertelde, het waren berichten op sociale media die haar team kreeg voordat het verhaal naar buiten kwam."

Hoewel Khloe beweerde dat ze uit elkaar waren toen Tristan's pasgeboren zoon werd verwekt, is dit naar verluidt niet het geval

Deze informant vervolgde: "Khloe kan nu zeggen dat ze sinds de lente uit elkaar zijn - maar dat is niet het hele verhaal."

"Ze had Tristan eigenlijk 'een laatste kans' gegeven - hij kreeg therapie, bleef vrijgezel en had geen problemen en toen gingen ze kijken waar ze waren."

Bronnen beweren ook dat Khloe niet de enige is die verontrust is door Thompsons ontrouw. "Haar familie is woedend dat ze weer in verlegenheid is gebracht. Ze hebben haar verteld dat ze voor de laatste keer is vernederd."

"Ze vertellen haar dat co-ouderschap en een vriendschappelijke relatie prima is, maar weer bij hem komen en zich als een stel gedragen is te ver weg."

De hoop van de arme Khloe is naar verluidt de bodem ingeslagen nadat ze zogenaamd vastbesloten was om de basketballer bij te staan ondanks zijn vals verleden "Omdat ze altijd geloofde dat hij zou veranderen."

Aanbevolen: