Redt Gordon Ramsay echt elk restaurant op 'Kitchen Nightmares'?

Inhoudsopgave:

Redt Gordon Ramsay echt elk restaurant op 'Kitchen Nightmares'?
Redt Gordon Ramsay echt elk restaurant op 'Kitchen Nightmares'?
Anonim

Voedselprogramma's op televisie zijn al jaren een nietje en fans hebben een aantal persoonlijkheden door dit genre zien opkomen. Namen als Emeril en Guy Fieri zijn slechts twee voorbeelden van pictogrammen op een klein scherm die naam hebben gemaakt in eten en entertainment.

Gordon Ramsay is een van de beroemdste mensen ter wereld en hij heeft tot nu toe een geweldige carrière gehad. Kitchen Nightmares is een van zijn grootste hits en fans willen weten hoeveel van de aanbevolen restaurants van de show open bleven nadat Ramsay hen hielp.

Laten we Kitchen Nightmares eens nader bekijken en zien hoe de dingen zijn verlopen.

Gordon Ramsay is een tv-ster

Op dit moment is vrijwel iedereen bekend met Gordon Ramsay en wat hij op tafel legt in de wereld van eten en de arena van televisie. Ramsay was een succesvolle chef-kok en restaurateur voordat hij overstapte naar het kleine scherm, en toen hij eenmaal uitbrak op televisie, bracht hij de zaken snel naar een ander niveau.

Door de jaren heen heeft Gordon Ramsay een aantal populaire tv-shows gehad, die grotendeels gericht waren op de voedingsindustrie. Hij is echter vertakt naar andere shows die zich ook op hotels en zelfs reizen hebben gericht. Het is een indrukwekkende reeks aanbiedingen die hij heeft samengesteld, en als je een fan van hem bent, is de kans groot dat je op zijn minst een paar van zijn shows hebt uitgecheckt.

Een van Gordon Ramsay's meest populaire shows was Kitchen Nightmares, en het is er een waar fans nog steeds graag naar kijken.

'Kitchen Nightmares' was een hit

In september 2017 maakte Kitchen Nightmares zijn debuut op het kleine scherm en het leek erop te profiteren van het succes van Gordon Ramsay en zijn vermogen om een succesvol restaurant te runnen. Gebaseerd op de Britse show van Gordon, was het uitgangspunt hier eenvoudig: stuur Gordon naar worstelende restaurants om hen te helpen de zaken te veranderen.

Tijdens elke aflevering waagde Gordon zich aan nieuwe restaurants, evalueerde hij de huidige stand van zaken en hielp hij de plaats bij het implementeren van strategieën die de zaken mogelijk zouden kunnen veranderen. Conflict was een belangrijke factor in de show, omdat de koppigheid van mensen vaak de intense houding van Ramsay bestreed.

Het was voor niemand een verrassing dat Kitchen Nightmares 7 seizoenen en in totaal 92 afleveringen kon duren. Ramsay zelf was degene die de stekker uit de show trok, een beslissing waar hij later spijt van kreeg.

Veel van de restaurants die op de show te zien waren, leken de zaken in een stroomversnelling te brengen, terwijl andere vanaf het begin volledig gedoemd leken te verdoemen. Ongeacht hoe de dingen zijn verlopen, het v alt gewoon niet te ontkennen hoe vermakelijk deze show was terwijl deze nog in de lucht was.

Dankzij de samenwerking met zoveel restaurants om dingen te veranderen, zijn fans nieuwsgierig geworden of Gordon al dan niet in staat was om elk eetcafé dat hij hielp te redden.

Red Gordon elk restaurant?

Gordon Ramsay over keukennachtmerries
Gordon Ramsay over keukennachtmerries

Dus, was Gordon Ramsay in staat om binnen te komen en de dag te redden voor elk restaurant dat op Kitchen Nightmares verscheen? Helaas was zelfs de geweldige Gordon Ramsay niet in staat om elk restaurant overeind te houden, zelfs niet nadat hij ze in de goede richting had gewezen terwijl ze met hen aan hun respectievelijke aflevering werkten.

Volgens Grub Street: "Er waren onderweg een paar rechtszaken en verschillende beweringen van eigenaren dat de show hun bedrijf heeft verwoest, maar al met al, hoewel sommige plekken nu sprankelende Yelp!-recensies hebben, heeft Kitchen Nightmares minder dan de helft van de aanbevolen restaurants, en een paar sloten zelfs voordat hun afleveringen werden uitgezonden."

Dat klopt, ten tijde van dat artikel (2014) eindigde 60% van de restaurants die op Kitchen Nightmares stonden te sluiten. Veel van deze plaatsen sloten zelfs binnen een jaar nadat hun aflevering op het kleine scherm was uitgezonden.

Het team van Grub Street vermeldde elk restaurant en hun operationele status op het moment van publicatie, en het aantal restaurants dat gesloten is, is behoorlijk verbazingwekkend. Het laat alleen maar zien dat het runnen van een restaurant ongelooflijk moeilijk is, zelfs als iemand die zo bekend is als Gordon Ramsay tussenbeide komt.

Een gebruiker op Quora deed een scherpzinnige observatie over deze restaurants en schreef: "De eenvoudigste verklaring is dit: ze waren er financieel zo slecht aan toe dat zelfs dingen veranderen in een 'matig succesvol' restaurant niet genoeg was om red ze - en van een plaats die geld verliest naar een fantastisch succesvolle plaats is heel, heel moeilijk om te doen."

Hoewel hij zijn best deed, was Gordon Ramsay niet in staat om alle restaurants te redden waaraan hij de helpende hand bood op Kitchen Nightmares.

Aanbevolen: