De waarheid over de jeugd van Nicki Minaj

Inhoudsopgave:

De waarheid over de jeugd van Nicki Minaj
De waarheid over de jeugd van Nicki Minaj
Anonim

Nicki Minaj is een van de meest succesvolle vrouwelijke rappers aller tijden. Sinds haar commerciële doorbraak in 2010 is haar carrière blijven stijgen met eindeloze hitsingles, bestverkochte albums en uitverkochte tours. Maar voordat ze een raplegende werd, worstelde Minaj met een turbulente jeugd.

Geboren in een gezin dat niet veel geld had, kreeg Minaj te maken met veel obstakels toen ze opgroeide in Queens, New York City. Er waren veel ervaringen die haar uitdaagden en het voor haar moeilijker maakten om haar dromen te verwezenlijken om een entertainer te worden, maar die haar uiteindelijk gevormd hebben tot de sterke persoon die ze nu is. Van financiële problemen tot persoonlijke problemen, de problemen leken nooit te eindigen voor de rapper 'Barbie Tingz', zelfs toen ze opgroeide tot een tiener. Blijf lezen om achter de waarheid te komen over Nicki Minaj's jeugd en de complexe relatie die ze had met haar overleden vader.

Vroege leven in Trinidad en Tobago

Veel voordat ze beroemd werd, werd Nicki Minaj geboren in St. James, Port of Spain, Trinidad & Tobago als Onika Tanya Maraj. Toen ze nog een kind was, lieten haar ouders haar daar achter om bij haar grootmoeder te gaan wonen, terwijl ze naar de Verenigde Staten gingen om te proberen een leven voor zichzelf op te bouwen.

“Vaak, als je van de eilanden komt, vertrekken je ouders en laten je dan komen omdat het gemakkelijker is als ze zich hebben gevestigd; als ze een plek hebben om te verblijven, als ze een baan hebben', herinnert de rapper zich in haar documentaire Nicki Minaj: My Time Now. "Ik dacht dat het een paar dagen zou duren, maar het werd twee jaar zonder mijn moeder."

Uiteindelijk brachten haar ouders haar naar Queens. Maar terwijl Minaj zich een leven met meer mogelijkheden in Amerika had voorgesteld, was ze teleurgesteld om meer van hetzelfde te ontdekken."Ik herinner me dat het meubilair niet was neergezet", legde Minaj uit (via Nicki Swift). groot kasteel.”

Leven in angst voor haar vader

Terwijl Minaj opgroeide, leefden zij en haar moeder in angst voor haar vader. In een interview met Nightline onthulde de rapper dat ze vreesde voor het leven van haar moeder omdat haar vader gewelddadig was en problemen had met drugs en alcohol. Ze gaf toe dat haar vader de huishoudelijke artikelen van het gezin verkocht voor geld om drugs te kopen, dreigde haar moeder te vermoorden en zelfs een keer hun huis in brand te steken terwijl Minaj's moeder nog binnen was.

Sommige leden van Minaj's familie zijn sindsdien naar buiten gekomen om de beweringen van de rapper te ontkennen en zeggen dat haar verhalen overdreven zijn. Maar haar vader, die inmiddels is overleden, gaf toe dat hij woede-uitbarstingen had terwijl Minaj in zijn huis woonde. Wat er ook gebeurde, Minaj en haar vader hadden een goede verstandhouding voordat hij stierf. Een van de gelukkigste delen van haar trieste levensverhaal is dat zij en haar vader weer op een goede plek terecht zijn gekomen.

Bidden voor rijkdom

Toen ze opgroeide in Queens, bad Minaj om meer geld. In een interview met Rolling Stone gaf ze toe dat de motivatie die ze had om meer geld te willen, was om haar moeder te bevrijden van de tirannie van haar vader.

"Toen ik voor het eerst naar Amerika kwam, ging ik naar mijn kamer en knielde aan het voeteneind van mijn bed en bad dat God me rijk zou maken zodat ik voor mijn moeder kon zorgen. Omdat ik altijd het gevoel had alsof als ik voor mijn moeder zou zorgen, mijn moeder niet bij mijn vader hoefde te blijven, en hij was degene op dat moment, die ons pijn deed. We wilden hem helemaal niet in de buurt, en dus heb ik altijd had het gevoel dat rijk zijn alles zou genezen, en dat was altijd mijn drijfveer."

Zwanger worden in haar tienerjaren

Minaj kreeg meer problemen toen ze opgroeide en zwanger werd toen ze nog een tiener was - een van de meest tragische delen van haar levensverhaal. De 'Anaconda'-rapper is sindsdien openhartig over de ervaring en onthulde dat ze een abortus had ondergaan omdat ze op dat moment nog niet klaar was om moeder te worden.

Op haar nummer 'All Things Go' van haar album The Pinkprint rapt Minaj over de ervaring: "Mijn kind met Aaron, zou elk moment 16 zijn geweest."

Een dieptepunt bereiken terwijl ze haar dromen najaagt

De strijd ging door toen Minaj volwassen werd en haar dromen van een carrière in de entertainmentindustrie nastreefde. Ze vertelt over die tijd in haar leven dat er deuren in haar gezicht werden dichtgeslagen en de hoop verloren dat ze het ooit zou maken zoals ze wilde. The List meldt dat Minaj zich op een gegeven moment zo laag voelde gedurende deze tijd dat ze overwoog zelfmoord te plegen.

Gelukkig veranderde haar lot toen de CEO van Dirty Money, Fendi, haar Myspace-pagina vond en haar tekende. Minaj bracht haar eerste single 'Massive Attack' uit in 2010 en won slechts een paar maanden later haar eerste BET-award voor Beste Hip-Hop Female.

Groeien van haar pijn

Het lijdt geen twijfel dat Nicki Minaj in haar leven eindeloze strijd heeft gehad. Maar als ik er nu op terugkijk, van haar verlating in Trinidad & Tobago tot haar vaders problemen met drugs en alcohol, tot haar tienerzwangerschap en de tegenslagen die ze kreeg tijdens het nastreven van haar dromen, die negatieve ervaringen hebben de rapper gevormd tot de vrouw die ze nu is.

Carol Maraj, Nicki's moeder, zei in een interview met The Sun dat Minaj zich nu heel bewust is van dominante en obsessieve mannen en dat het doormaken van haar levenservaringen "haar heeft geholpen om de echt felle persoon te worden die ze nu is."

Aanbevolen: