Deze beroemdheden krijgen hun oefening van Peloton-klassen

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden krijgen hun oefening van Peloton-klassen
Deze beroemdheden krijgen hun oefening van Peloton-klassen
Anonim

Wat hebben Kate Hudson, Lizzo, Miley Cyrus en Ciara allemaal gemeen? Afgezien van het feit dat ze prachtige beroemdheden zijn, houden ze er allemaal van om te trainen met hun Peloton-uitrusting. Toen de COVID-19-pandemie de wereld wereldwijd trof, zag Peloton de verkoop van hun stationaire apparatuur voor thuis enorm stijgen. Trendy sportschoollidmaatschappen waren niet meer zo trendy en de persoonlijke studiolessen kwamen tot stilstand, wat een verandering teweegbracht in de trainingsroutines van bijna iedereen - en dat geldt ook voor beroemdheden. Omdat Peloton-lessen vanuit het comfort van je eigen huis kunnen worden gevolgd, was het het perfecte alternatief voor mensen die tijdens de pandemie niet meer naar de sportschool konden. Peloton biedt een breed scala aan work-outlessen, waaronder fietsen, hardlopen, krachttraining, yoga, pilates en allerlei andere lessen om je bloed te laten pompen en je lichaam in beweging te krijgen.

Jarenlang leek het erop dat Hollywood-beroemdheden elite toegang hadden tot privégymlessen en beroemdhedentrainers voor persoonlijke individuele work-outsessies. En hoewel dat nog steeds waar is, v alt niet te ontkennen dat de Peloton-rage Hollywood-beroemdheden heeft getroffen. Zangers, acteurs en atleten houden allemaal van hun Peloton-uitrusting. Hier is een blik op met welke beroemdheden je zou kunnen trainen.

7 Ayesha Curry

Ayesha Curry is geen onbekende in het houden van een gezonde levensstijl. De televisiepersoonlijkheid is getrouwd met basketbalsuperster Stephen Curry, en het paar geniet vaak samen van Peloton on demand-lessen. Ayesha en Steph deelden een Istagram-video na hun training met Peloton-instructeur Tunde Oyenneyin. Ayesha is een kookboekauteur en een ster van het Food Network. Ze heeft eerder gesproken over hoe het integreren van Peloton-lessen in haar dagelijkse fitnessroutine haar helpt een gezonde levensstijl te behouden.

6 Ciara

Voordat het bezit van een stuk Peloton-apparatuur de nieuwste trend in de fitnesswereld werd, liep Ciara al voorop. De zanger/danseres en moeder van drie maakt fitness nog steeds een prioriteit. Ciara gaf meer details over haar dagelijkse fitnessroutine in een InStyle-functie. "De body-sculptor van beroemdheden Gunnar Peterson ontwierp een regime voor het afslachten van calorieën … De ochtenden bestonden uit gewichtheffen. De middagen waren gewijd aan intensieve loopbandtrainingen die werden afgewisseld met longverpletterende sprints en licht joggen. De avonden werden 30 tot 45 uur op haar Peloton-fiets doorgebracht Al die tijd bleef ze pasgeboren Sienna borstvoeding geven.' En net als Ayesha en Steph genieten Ciara en haar bekende atleet-echtgenoot (Russell Wilson) ervan om samen Peloton-lessen te volgen. De quarterback van Seattle Seahawks vertelde GQ: "Ik laat mijn lichaam elke dag op de een of andere manier bewegen. Zwemmen is daar een groot deel van en ik werk eraan om zo mobiel mogelijk te zijn. Het is belangrijk voor mij om ervoor te zorgen dat mijn slurf goed beweegt. En ik kan de Peloton-fiets niet vergeten. Het is het favoriete ding van mij en Ciara."

5 Lizzo

De hitmaker "Juice" deelde in februari een video van haarzelf terwijl ze aan het trainen (en jammen) was op een Peloton-loopband. Lizzo heeft Miley Cyrus gecrediteerd voor haar trainingsmotivatie, aangezien Miley de eerste was die een clip van zichzelf deelde terwijl ze haar Peloton-loopband gebruikte.

4 Kate Hudson

De actrice en mede-oprichter van Fabletics gebruikt haar sociale media om thuisworkouts te delen, waaronder yoga-, meditatie- en Peloton-lessen. Hudson is sinds 2017 een Peloton-fanaat en ze was een van de eerste beroemdheden die openlijk sprak over haar liefde voor het fitnessmerk. Na de geboorte van haar derde kind Rani, betrapte People er snel op dat Kate haar Peloton-training op Instagram plaatste en zei: "Oké, op deze Thanksgiving-dag ben ik dankbaar voor Peloton", zei Hudson op haar Instagram-verhaal. "Ik sta op het punt om mijn eerste rit in maanden te maken, zo opgewonden."

3 Matt James

Matt James met zijn peloton
Matt James met zijn peloton

De Bachelor alum deelt tijdens de lessen publiekelijk Instagram stories met docent Alex Toussaint. Voor iedereen die Matt op Peloton wil volgen, zijn gebruikersnaam is openbaar en hij heeft meer dan 6.000 Peloton-volgers. Matt en zijn BFF Tyler Cameron geven veel om hun fysieke gezondheid, en ze houden zelfs hun bromance in leven door dezelfde Peloton-lessen te volgen.

2 Cameron Newton

De NFL quarterback heeft zijn trainingen gedeeld met zijn volgers op sociale media. Een deel van de merkboodschap van Peloton is dat iedereen kan trainen als een atleet volgens hun lessen en instructeurs. En atleten zelf lijken net zoveel van Peloton te houden als alle anderen. Hier is een volledige lijst van huidige en gepensioneerde atleten die Peloton-apparatuur gebruiken voor hun trainingen.

1 Diddy

De beroemde rapper en mogul is een favoriet onder Peloton-instructeurs, en de liefde is wederzijds - Diddy houdt ook van Peloton. Peloton heeft een reeks lessen genaamd de "Artist Series", die lessen omvat die zijn afgestemd op de liedjes en/of albums van een artiest of muzikant. Peloton bracht een verzameling lessen uit in de Bad Boy Entertainment-serie, en natuurlijk is Bad Boy Records het platenlabel van Diddy. Het label werd opgericht in 1993 en is een iconisch cultureel rap-item aan de oostkust.

Aanbevolen: