De waarheid over de relatie tussen Alex Pettyfer en Emma Roberts

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie tussen Alex Pettyfer en Emma Roberts
De waarheid over de relatie tussen Alex Pettyfer en Emma Roberts
Anonim

Emma Roberts komt uit Hollywood-roy alty. Ze is de dochter van acteur Eric Roberts en het nichtje van Julia Roberts. Nu zal haar zoon, Rhodes Robert Hedlund, van wie ze onlangs is bevallen tijdens quarantaine met vriend Garrett Hedlund, deel uitmaken van die beroemdheden als hij ervoor kiest in de voetsporen van zijn familie te treden. Maar Roberts had een eigen gezin kunnen stichten met al haar exen. Ze was verloofd met haar American Horror Story co-ster Evan Peters totdat Roberts werd gearresteerd op beschuldiging van huiselijk geweld in 2013. Ze kwamen weer bij elkaar voor een tijdje, maar stopten voorgoed in 2019.

Voordat hij met Peters uitging, ging Roberts echter uit met de Engelse acteur Alex Pettyfer, wat veel mensen niet weten of vergeten. Maar wat gebeurde er tussen Roberts en Pettyfer?

Emma Roberts en Alex Pettyfer ontmoetten elkaar op de set van 'Wild Child'

Een van Roberts' eerste vriendjes was Alex Pettyfer, die bekend staat om zijn rollen in In Time, I Am Number Four, Beastly en Endless Love. Het ex-koppel ontmoette elkaar op de set van Nick Moore's film uit 2008, Wild Child. Roberts speelt de hoofdrolspeelster, Poppy, en Pettyfer speelt haar liefdesbelang, Freddie, een van zijn eerste rollen.

De synopsis van de film luidt: "De zestienjarige Poppy (Emma Roberts) heeft alles wat haar onbeperkte creditcards kunnen kopen, en een verwende houding die daarbij past. Na een laatste gedachteloze grap, haar geërgerde vader (Aidan Quinn) stuurt haar naar een kostschool in Engeland. Daar ontmoet Poppy haar gelijke in een strenge directrice (Natasha Richardson) en een klas vol meisjes die haar egoïsme niet tolereren."

Volgens The Sun heeft Pettyfer op een bepaald moment in hun relatie de initialen van Roberts op zijn vinger getatoeëerd. Roberts en Pettyfer gingen echter maar ongeveer een jaar met elkaar uit, dus die tatoeage zou hun relatie kunnen hebben vervloekt."Ik heb de naam van een meisje op mijn ringvinger getatoeëerd omdat ik verliefd was", vertelde Pettyfer in 2010 aan Glamour U. K.. "We zijn uit elkaar, maar ik heb geen spijt." Maar heeft Pettyfer de tatoeage laten verwijderen, is de vraag.

Anders dan dat, is er niet veel anders bekend over de relatie tussen Roberts en Pettyfer. Het was duidelijk niets bijzonders voor Roberts, want ze ging snel verder. The Sun schrijft dat Roberts in 2011 gelinkt was aan haar Aquamarine-tegenspeler Chord Overstreet. Het ex-koppel werd in 2012 op Coachella gespot terwijl ze PDA uitwisselden, maar hun relatie hield niet echt stand omdat ze er kort daarna mee ophielden. Us Weekly schrijft echter dat Roberts in verband werd gebracht met twee andere mannen tussen Pettyfer en Overstreet.

Emma Roberts had een date met twee mannen tussen Alex Pettyfer en Chord Overstreet

Roberts heeft naar verluidt in 2009 een korte relatie gehad met pro-skateboarder Ryan Sheckler. Later dat jaar werd Roberts gekoppeld aan Dathan Kuppin, een ULCA-student, maar het paar ging in 2011 na bijna twee jaar samen uit elkaar.

Toen, in later 2011, begon Roberts Overstreet te zien, die beroemd is om Glee en Aquamarine. Na de eerste paar maanden daten, gingen ze uit elkaar, maar kwamen maanden later weer bij elkaar. Later in 2012 gingen ze echter voorgoed uit elkaar. Nogmaals, Roberts was niet lang vrijgezel. In hetzelfde jaar dat ze Overstreet verliet, begon ze te daten met haar mede-ster van American Horror Story, Evan Peters.

Het paar ontmoette elkaar op de set van Adult World en speelde later samen in AHS. De problemen in het paradijs voor het spraakmakende stel begonnen in juli 2013 toen Roberts werd gearresteerd na een incident met huiselijk geweld na een ruzie met Peters. Vertegenwoordigers van het paar vertelden Us Weekly dat de woordenwisseling een "ongelukkig incident en misverstand" was. Roberts werd naar verluidt "vrijgelaten na ondervraging" en werkte "samen [met Peters] om er voorbij te komen."

Ze hebben er duidelijk goed aan gedaan om erlangs te werken, althans voor een tijdje, omdat Roberts en Peters kort daarna hun verloving aankondigden. Ze kwamen echter nooit door het gangpad vanwege hun vele pauzes. Uiteindelijk overleefde hun relatie het niet en stopten ze voor het eerst in 2016. Daarna probeerden ze in september 2016 nog een relatie en begon Roberts haar verlovingsring weer te dragen. Maar deze tweede poging werkte ook niet en in maart 2019 werd het voorgoed afgeblazen.

Tussen haar pauze van Peters van 2016 en 2019, probeerde Roberts te daten met Christopher Hines. Maar dat lukte niet en Roberts ging terug naar Peters.

Emma Roberts heeft liefde gevonden met Garrett Hedlund

Nadat haar relatie met Peters voorgoed stierf, bevestigden meerdere bronnen aan Us Weekly dat Roberts een relatie had met Country Strong-acteur Garrett Hedlund. "Garrett en Emma zijn vrienden geweest, maar dit is nieuw, casual en slechts een paar weken oud", vertelde een bron aan Us Weekly in maart 2019. Meer dan een jaar later kwam het nieuws dat Roberts zwanger was van het eerste kind van het stel..

Dus Pettyfer was misschien Roberts' eerste echte spraakmakende relatie, maar hij was niet haar laatste. Gezien alle mensen met wie Roberts is uitgegaan, zou het verrassend zijn als ze zich zelfs haar tijd met Pettyfer zou herinneren.

Aanbevolen: