Hier is hoe 'The Spanish Princess' de nettowaarde van Charlotte Hope veranderde

Inhoudsopgave:

Hier is hoe 'The Spanish Princess' de nettowaarde van Charlotte Hope veranderde
Hier is hoe 'The Spanish Princess' de nettowaarde van Charlotte Hope veranderde
Anonim

Tot nu toe heeft Charlotte Hope een behoorlijk succesvolle Hollywood-carrière achter de rug. Aanvankelijk werd ze beroemd nadat ze was gecast in de met een Emmy bekroonde HBO-serie Game of Thrones. In de show speelde ze de bediende Myranda (de bediende die betrokken raakte bij de zeer sadistische Ramsay Bolton, gespeeld door Iwan Rheon).

Hope is misschien niet zo lang in de show gebleven als de meer prominente personages, maar het lijkt erop dat het genoeg was voor verschillende castingdirecteuren om kennis te nemen van de actrice. Een paar jaar later zou ze zelfs haar eerste hoofdrol krijgen.

In het populaire Starz-geschiedenisdrama The Spanish Princess speelde Hope Catharina van Aragon. Gedurende de twee seizoenen ontving de show lovende kritieken, grotendeels vanwege de prestaties van Hope.

Bovendien hielp de serie de actrice ook om een hoofdrol te spelen. En nog belangrijker, het lijkt erop dat de Spaanse prinses wonderen had gedaan voor haar vermogen.

Charlotte Hope werkte eraan om zichzelf te vestigen na Game Of Thrones

Een scène uit The Nun met Charlotte Hope als zuster Victoria
Een scène uit The Nun met Charlotte Hope als zuster Victoria

Na haar Game of Thrones-stint, merkte Hope dat ze zich in films waagde. Ze boekte een bijrol in de voor een Oscar genomineerde film Allied uit 2016, met in de hoofdrollen Brad Pitt en Marion Cotillard.

In de film speelt Hope Louise, een vrouw die cello speelt, net als de actrice in het echte leven. Hope beweert dat dit aspect van haar karakter puur 'toevallig' was. "Ik speelde het, toen, veel toen ik jonger was en het is zo'n mooi instrument", vertelde ze aan Female First. "Het is een beetje van de weinige dingen die ik heb bijgehouden."

Kort daarna werd Hope ook herenigd met Game of Thrones-medespeler Pete Dinklage in het drama Three Christs. In de film zijn ook Richard Gere en Bradley Whitford te zien. In de film speelt Gere een arts die drie paranoïde schizofrene patiënten behandelt (waaronder Dinklage en Whitford) die allemaal geloven dat zij Jezus Christus zijn.

Het jaar daarop verscheen Hope in de horrorfilm The Nun, waar ze zuster Victoria speelt. Deels gebaseerd op een waargebeurd verhaal, vertelt The Nun over het verhaal van Valek, een kwaadaardige non die voor het eerst te zien was in The Conjuring 2.

Het bleek dat de actrice al een fan was van The Conjuring-universum lang voordat ze de rol boekte.

“Ik herinner me die opname in The Conjuring 2 waar dat schilderij staat, en je weet niet of het een schilderij is en dan is zij het. Dat is eng spul; ze heeft me echt heel lang bang gemaakt, 'zei Hope tegen Female.

“En nu een film hebben die haar uitlegt…dat is een fascinerend vooruitzicht.”

Charlotte Hope stuurde 'een ton' tapes om de rol van de Spaanse prinses te bemachtigen

Na een tijdje leek het erop dat Hope klaar was om weer terug te keren naar episodische televisie. En toen kwam The Spanish Princess langs.

Toen de actrice hoorde dat er audities gaande waren, wist ze dat ze moest doen wat ze kon om op te vallen.

“Ik deed een toneelstuk, dus ik maakte zelf-tape na self-tape na self-tape en ik deed extra self-tapes in het Spaans en dat ding van, 'ik ga er twee extra doen scènes om te laten zien hoeveel ik ervan hou, 'wat mensen meestal lezen als wanhoop', legde Hope uit tijdens een interview met Gold Derby.

“Misschien wel, misschien niet, maar toch, ik denk dat het werkte. Een hoop zelf-tapes en toen werd ik eigenlijk gewoon van de tapes afgeworpen."

In sommige opzichten was de Spaanse prinses worden ook een volledig moment voor Hope. De serie is een vervolg op The White Queen en The White Princess and Hope wilde al lang betrokken zijn bij de 'franchise'.

"Ik deed auditie voor The White Queen en toen ik het niet kreeg, huilde ik hysterisch", onthulde ze terwijl ze sprak met W Magazine. “Toen keek ik naar The White Princess omdat ik geobsedeerd ben door Jodie. Ze is ook een vriendin van mij, maar ik ben geobsedeerd.'

Hope merkte later op: "Hoe werkt dat voor dramatische ironie uiteindelijk in, nou ja, ieders gunst?"

Dit is wat de Spaanse prinses heeft gedaan voor het vermogen van Charlotte Hope

Hope's voortdurende verblijf in Hollywood heeft de actrice zeker in een betere financiële positie gebracht. In 2018 was de actrice naar verluidt slechts een bescheiden $ 850.000 waard.

Sinds de hoofdrol in The Spanish Princess is het vermogen van Hope naar verluidt gestegen tot maar liefst $ 8 miljoen. Het spreekt vanzelf dat haar salaris van haar meest recente serie mede verantwoordelijk was voor het verhogen van het cijfer, hoewel haar tarief per aflevering nooit is bekendgemaakt.

Ondertussen lijkt het erop dat Hope, in navolging van The Spanish Princess, op rolletjes blijft lopen. In feite is de actrice tot nu toe al aan drie filmprojecten gehecht.

Deze omvatten de horrorfilm The Piper, het misdaaddrama getiteld The Chelsea Cowboy en een thriller getiteld The Hiker.

Op dit moment is het onduidelijk of Hope ook bereid zou zijn om meer seriewerk te doen. Als je bedenkt dat The Spanish Princess echter goed voor haar was uitgepakt, is het veilig om te zeggen dat ze een andere show zal aannemen als de juiste langskomt.

Aanbevolen: