Heeft Robert Pattinson 'Mindlessly Hate' de 'Twilight'-films?

Inhoudsopgave:

Heeft Robert Pattinson 'Mindlessly Hate' de 'Twilight'-films?
Heeft Robert Pattinson 'Mindlessly Hate' de 'Twilight'-films?
Anonim

Sinds de release van Twilight in 2008 is er veel controverse over de franchise geweest. Het grootste debat rond deze op vampier gebaseerde films lijkt te zijn of ze goed zijn of niet, aangezien de mensen die van ze houden echt van ze houden, en degenen die ze niet absoluut verachten.

Hoewel sommige acteurs uit de franchise, waaronder Peter Facinelli, hebben onthuld dat ze bereid zouden zijn terug te keren voor een reboot van de films, hebben andere acteurs geprobeerd afstand te nemen van Twilight.

Robert Pattinson heeft duidelijk gemaakt dat hij niet de grootste fan van Edward Cullen is, hoewel het spelen van de sprankelende vampier hem op weg was naar zijn gerapporteerde nettowaarde van $ 100 miljoen.

Pattinson is misschien niet dol op de Twilight-films, maar zei hij dat hij ze gedachteloos haat? Blijf lezen om erachter te komen wat de acteur precies zei over de films die hem een begrip maakten.

Het succes van 'Twilight'

Twilight was niet zomaar een tienerfilm. De verfilmingen van Stephenie Meyers boeken zorgden voor een Beatlemania-achtige hysterie onder jonge fans, vooral rond de premièredatum van elke film. De Twilight-franchise was eind jaren 2000 zo populair dat het voelde alsof de hele wereld gek was geworden van vampiers.

Sommige fans vergeleken het succes van de franchise met dat van een andere YA-fantasieroman-aanpassing - Harry Potter. Hoewel Harry Potter zich in verschillende richtingen heeft verspreid en andere films heeft voortgebracht die afkomstig zijn uit de Wizarding World, werd de laatste Twilight-film uitgebracht in 2012.

De rol van Edward Cullen in 'Twilight'

In Twilight speelde Robert Pattinson de rol van Edward Cullen. Voor degenen die het verhaal niet kennen, Edward Cullen is een vampier die verliefd wordt op een menselijk meisje genaamd Bella.

De films volgen hun relatie terwijl ze vechten tegen mensen en vampiers (en weerwolven) om samen te zijn.

Het karakter van Edward Cullen is gemakkelijk te herkennen aan zijn sprankelende bleke huid en amberkleurige ogen. Hoewel de meeste fans hem beschouwen als de ultieme hartenbreker, heeft Robert Pattinson er geen geheim van gemaakt dat hij Edward niet op dezelfde manier "krijgt" als zijn fans.

Robert Pattinson gaf toe dat hij de 'Twilight'-franchise niet leuk vond

In de tijd dat de Twilight-hysterie hoogtij vierde, werd Robert Pattinson openhartig over hoe hij echt over de serie dacht. Zonder direct te zeggen dat hij de franchise haat, zinspeelde hij wel op het feit dat hij het niet leuk vindt.

"Het is raar om deel uit te maken van iets dat je niet echt leuk vindt."

Hoe Robert Pattinson zich zou voelen als hij niet in 'Twilight' was

Zoals The Independent meldt, ging Pattinson nog een stap verder door te onthullen hoe hij over de franchise zou denken als hij er niet in zou spelen.

De Britse acteur gaf toe dat als hij niet in de films zat, hij ze "gedachteloos zou haten".

Andere dingen die Robert Pattinson heeft gezegd over 'Twilight'

In de loop der jaren is Pattinson steeds eerlijker geworden over zijn ware gevoelens met betrekking tot Twilight. Buzzfeed stelde zelfs een lijst samen van alle opmerkelijke momenten waarop hij zijn gevoelens duidelijk maakte.

Naast te zeggen dat zijn loon "beter had kunnen zijn", bekende de acteur dat hij moeite heeft om de namen van de personages in de films te onthouden, inclusief zijn eigen personage (hoewel we er vrij zeker van zijn dat hij daar overdreef !).

Hij zei ook dat hij elke film maar één keer heeft gezien, bij de première of vlak ervoor, en absoluut niet zoveel over hen weet als de fans.

Met name Pattinson beschreef ook zijn gedachten toen hij het Twilight-boek voor het eerst las: "Het leek alsof … een boek dat niet zou worden gepubliceerd."

Er was ook de opmerking waarin hij de franchise in feite uitriep voor zijn wereldopbouw: "Veel dingen in de Twilight-wereld hebben geen enkele zin."

Ten slotte grapte Pattinson ook dat toen hij de Twilight-set voor de laatste keer verliet, het enige wat hij meenam zijn waardigheid was.

Het is duidelijk dat Pattinson gevoel voor humor heeft en niet bang is om grapjes te maken met de pers over zijn rol in de film, die ook het onderwerp is van spot door degenen die niet van de franchise houden.

Maar achter de grappen en het gelach kunnen we alleen maar aannemen dat er enige waarheid in zijn gevoelens zit.

Robert Pattinson weigerde op te poetsen voor 'Twilight'

Buzzfeed suggereerde ook dat Robert Pattinson de rol van Edward Cullen niet zo serieus nam als andere rollen. Voorbeeld: de acteur vertelde de pers dat hij zich niet op de rol had voorbereid zoals hem werd gevraagd.

"Ik moest veel fysieke training en zo doen, maar ik heb het niet gedaan", bekende hij.

Of hij nu wel of niet zijn fysieke training afrondde, Pattinson kwam nog steeds opdagen voor alle films en gaf de fans zijn beste Edward Cullen.

Aanbevolen: