Dit is waarom Robert Pattinson geen fan is van 'Twilight

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Robert Pattinson geen fan is van 'Twilight
Dit is waarom Robert Pattinson geen fan is van 'Twilight
Anonim

Het is meer dan een decennium geleden dat Twilight in de bioscoop verscheen, waardoor Stephanie Meyers' bestverkopende vampierserie voor het eerst op het grote scherm verscheen.

Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Jackson Rathbone, Kellan Lutz, Ashley Greene en anderen kregen hierdoor levensveranderende rollen. De film was een enorme hit en lanceerde een franchise van vijf films met een van de meest toegewijde en fervente fans ooit.

Hoewel de films en romans een enorm cultureel fenomeen waren, betekent dat niet dat het voor de hoofdrolspelers gemakkelijk was om met al dat gewicht te dragen - tot het punt waarop sommigen van hen nogal uitgesproken waren over hun afkeer van de serie.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat sommigen er niet echt dol op waren, vooral hoofdrolspeler Robert Pattinson.

Robert Pattinson On Twilight Auteur

In 2005 werd de fantasieroman van Stephenie Meyer gepubliceerd, en het introduceerde lezers in een wereld waar vampiers, mensen en weerwolven naast elkaar bestonden, hoewel sommigen van hen zich niet van elkaar bewust waren.

Het verhaal draaide om de gecompliceerde en controversiële romance tussen vampier Edward Cullen (Robert Pattinson) en de mens Bella Swan (Kristen Stewart).

Twilight was de eerste in een reeks van vier romans die vervolgens op het grote scherm zouden worden verfilmd. Hoewel het een totale hit op schermen werd, waren velen aanvankelijk verslaafd aan de romans van Stephenie. Robert Pattinson echter niet.

De acteur is zeker niet aardig geweest tegen de auteur en zei dat ze 'helemaal gek' was en zei dat het boek 'niet had mogen worden gepubliceerd'.

Toevoegend aan zijn opmerking, zei Pattinson: "Het was alsof ik haar seksuele fantasie las, vooral toen ze zei dat het gebaseerd was op een droom en het was als, 'Oh, ik heb deze droom gehad over deze echt sexy man,' en ze schrijft er gewoon dit boek over."

Lijkend vooral boos, merkte Robert op: Zoals sommige dingen over Edward zo specifiek zijn, was ik er gewoon van overtuigd, zoals: 'Deze vrouw is gek. Ze is helemaal gek en ze is verliefd op haar eigen fictieve creatie.' En soms zou je je ongemakkelijk voelen bij het lezen van dit ding.”

Robert Pattinson over het schemerverhaal

Op het hoogtepunt van de Twilight-rage was Robert Pattinson open over zijn gevoelens over de serie. Hij zei niet dat hij de franchise ronduit haat, maar hij suggereerde wel dat hij het niet leuk vindt. Hij deelde zijn mening over de film en onthulde: "Het is raar om daar deel van uit te maken - een soort van - iets te vertegenwoordigen dat je niet echt leuk vindt."

De acteur gaf ook toe dat als het niet voor het feit was dat hij in de films was, hij ze "gedachteloos zou haten". Hij vertelde Variety toen dat hij het gevoel had dat hij "in de loop van de tijd mentaal stopte met vooruitgang" toen hij Twilight-films begon te maken en de logica van het verhaal van de franchise uitvoerig in twijfel trok.

Hij zei: Als het niet zo succesvol was geweest, denk ik dat mensen het echt raar zouden hebben gevonden. Het is een heel raar verhaal. Maar ik denk dat als het eenmaal mainstream wordt, het moeilijk is voor mensen om te zien hoe vreemd het verhaal is.”

De acteur merkte ook op dat het Twilight-plot niet klopt, en voegde eraan toe: Het is alsof, waarom gaan ze nog steeds naar de middelbare school? Zoals, tot vorig jaar? Ze zijn honderd jaar oud.”

Toevoegend meer bewijs dat hij geen fan was van de franchise, onthulde Robert dat hij nog nooit echt naar een Twilight-film uit vrije keuze heeft gekeken.

Hij plaagde: Ik heb stukjes en beetjes een aantal keer gezien, maar eigenlijk heb ik ze maar één keer gezien. Ofwel bij de première of vlak voor de première.” De acteur liet ook merken dat hij echt moeite had om 'personagenamen' te onthouden.

Robert Pattinson over zijn karakter Edward

Robert Pattinson heeft veel vragen over zijn karakter Edward Cullen, variërend van waarom een "108-jarige vampier" geïnteresseerd zou zijn in een "kind" tot zijn anders ongezonde aantrekkingskracht op Bella.

In een gesprek met OK Magazine zei hij: "Als Edward een niet-fictief personage was en je hem in het echt zou ontmoeten, zou hij een van die jongens zijn die een "bijlmoordenaar" zou zijn.

In een ander interview zei de acteur: "Als je de blote feiten naar voren brengt, vertelt [Edward] aan [Bella] dat hij veertig of vijftig mensen heeft vermoord en dat je echt niet [van me moet houden]. Ik wil je elke dag zo graag vermoorden, elk moment dat ik bij je ben, wil ik je zo graag vermoorden.' En [Bella] zoals: 'Het kan me niet schelen, ik hou van je.'

Robert concludeerde: "En het is alsof er absoluut iets mis is met haar en er is heel duidelijk iets mis met mij [als Edward]."

Hoewel sommige acteurs van de films hebben onthuld dat ze bereid zouden zijn om hun rol opnieuw op te nemen voor een reboot, lijkt dit niet het geval te zijn voor Robert Pattinson. Ondanks het feit dat hij Edward Cullen in veel filmische aanpassingen speelde, is het twijfelachtig of hij het personage opnieuw zal spelen als een nieuwe roman zou worden verfilmd.

Aanbevolen: