Twilight' Crew waarschuwde Robert Pattinson en Kristen Stewart tegen daten

Inhoudsopgave:

Twilight' Crew waarschuwde Robert Pattinson en Kristen Stewart tegen daten
Twilight' Crew waarschuwde Robert Pattinson en Kristen Stewart tegen daten
Anonim

The Twilight Saga-ster Ashley Greene, die Alice Cullen speelde in de wereldwijd succesvolle filmfranchise, onthulde in haar podcast 'The Twilight Effect' hoe de hele cast verliefd op elkaar was. Haar podcast was een absolute traktatie voor de fans van de saga. Anekdotes van de set en verhalen uit betere tijden. Ze schreef het gebeuren van deze verliefdheidsbeproeving toe aan het feit dat ze allemaal veel tijd samen doorbrachten, en het is volkomen natuurlijk.

Greene's kijk op de relatiedynamiek van de cast is volkomen eerlijk. Zo lang bij elkaar zijn leidt tot gevoelens, of het nu vriendschappen worden die je koestert voor een leven vol liefde die tot liefdesverdriet leidt. Dat is een alomtegenwoordige ervaring met de sterrencast van filmseries of langlopende tv-shows, en Twilight is niet anders.

"Het is niet meer dan normaal om deze dingen te ontwikkelen", zei Greene in een interview met Insider. "Als we maar vier of vijf jaar van ons leven bij elkaar zijn, is het onvermijdelijk dat het gebeurt en het is duidelijk dat sommigen van hen een relatie zijn geworden en sommigen niet."

Maar zoals Greene hierboven liet doorschemeren, leidden sommige van die verliefdheden wel tot relaties. En we geloven dat ze dat zei over de vreugde (vermengd met wat jaloezie) van de Twilight-fans destijds, d.w.z. Edward en Bella die met IRL aan het daten waren!

Verliefd worden terwijl je doet alsof je bent

De setting van Twilight was een uitdaging om niet verliefd te worden op de persoon met wie je het deelt. Een tragische romance. Een bewerking van Stephenie Meyers fantasieroman met dezelfde naam, over een vampier genaamd Edward Cullen (Pattinson) die verliefd wordt op de gewone tiener Bella Swan (Stewart) bij haar verhuizing naar Forks, Washington.

Niemand had verwacht dat de films een wereldwijd fenomeen zouden worden, van de sterrencast tot het creatieve team. Pattinson zei eerder dat hij dacht dat Twilight een indiefilm zou zijn, en het internationale succes ervan maakte hem volkomen perplex.

Zoals het verhaal gaat voor Edward en Bella, was het niet gemakkelijk om samen te komen voor Robert en Kristen. Het werd hen ten zeerste afgeraden. Ashley Greene onthulde dat de studio enig risico zag in die relatie, en het had nadelige effecten op de chemie van de acteurs op het scherm. Het toekomstige succes van de franchise staat op het spel.

In de woorden van Greene: "Ze zagen hoe succesvol 'Twilight' was en het laatste wat ze willen is dat het paar bij elkaar komt en dan elkaar haat en dan is de chemie weg en dat is het. Dus ik vriendelijk Maar tegelijkertijd word je in deze situaties gebracht waarin het een episch liefdesverhaal is en het moeilijk is om in die situaties geen gevoelens te krijgen."

Tijdens het filmen van de eerste film had Stewart een relatie met haar 'Speak'-collega Michael Angarano. Het was pas kort voor de opnames van de tweede aflevering van de serie 'New Moon' dat Greene zei dat Robsten (een door fans gemaakte naam voor Pattinson en Stewart) begon te daten.

"Ze bevinden zich in deze echt intense situaties en als acteur vind je iets over die persoon om verliefd op te worden," zei ze. "Dus het was een beetje logisch. Maar het zijn ook geweldige acteurs, dus ze zouden elke dag de hele dag verliefd zijn en dus is het niet alsof ze veel moesten verbergen."

Franchise's toekomst stond op het spel

Als je een film had die naar verwachting een publiek van een bepaalde niche zou aanspreken, dat wil zeggen mensen die geïnteresseerd zijn in de genres voor jongvolwassenen en het bovennatuurlijke, was het een groot succes om over de hele wereld een hit te worden. Er moest nu voorzichtig mee worden omgegaan.

Vandaar dat het vooruitzicht dat de hoofdrolspelers daten en, op de een of andere manier, hun emoties en problemen als koppel de opnames voor de film in de weg zouden staan, de tekenen waren van een mogelijk verliezende gok voor de studio.

Het gebrek aan chemie en aantrekkingskracht van de acteurs op het publiek had het in gevaar kunnen brengen. Het is niet gemakkelijk om onverschilligheid onder de cast te verbergen. Dat was zeker geen gok die de productie wilde plaatsen, omdat ze enige druk hadden na het wereldwijde succes van de eerste film.

Maar zoals roddels over beroemdheden doen, droeg de relatie in de jaren 2010 alleen maar bij aan het succes van de franchise. Vooral omdat het helemaal geen vlotte rit was. Een vals schandaal waarbij we elkaar regelmatig moesten zien om te schieten, veroorzaakte veel gebabbel.

Het paar ging een paar jaar uit, maar ging uit elkaar kort voordat de laatste franchise-aflevering, Breaking Dawn: Part 2, in november 2012 werd uitgebracht. Stewart werd gefotografeerd terwijl hij Rupert Sanders kuste, de getrouwde regisseur van haar film Snow White and the Jager.

Ze probeerden hier overheen te komen en kwamen kort weer bij elkaar voordat ze in 2013 besloten om voorgoed uit elkaar te gaan. Stewart noemde haar breuk met Pattinson een schrijnende ervaring.

In haar video met Howard Stern uit 2019 sprak ze openhartig over verliefd worden op Pattinson en zei: "Er was niets dat ik kon doen." Dit bewijst dat Greene's manier van denken over verliefd worden tijdens het spelen van minnaars geen onaangenaam idee is en een kern van waarheid bevat.

Maar tegenwoordig zijn ze allebei ver voorbij hun geschiedenis en beginnen ze elk aan een uniek Hollywood-pad.

Aanbevolen: