Demon Slayer'-trends op Twitter terwijl fans zijn komst naar Netflix vieren

Demon Slayer'-trends op Twitter terwijl fans zijn komst naar Netflix vieren
Demon Slayer'-trends op Twitter terwijl fans zijn komst naar Netflix vieren
Anonim

Afgelopen vrijdag heeft Netflix aangekondigd dat het eerste seizoen van Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba beschikbaar is om te streamen in de Verenigde Staten. De Engelse dub en Japanse voice-acting zijn beide weergaveopties.

De anime draait om een demonische aanval in de regio waar Tanjiro, de hoofdpersoon van het verhaal, het verlies van zijn familie lijdt. Zijn zus is de enige overlevende van het bloedbad en is vervloekt. Tanjiro begint aan een gevaarlijke reis om zijn familie te wreken en een remedie voor zijn zus te vinden.

Demon Slayer is gebaseerd op een manga met dezelfde naam, geïllustreerd door Koyoharu Gotōge. De aanpassing van de manga tot een anime-serie werd gedaan door studio Ufotable.

Sinds de 26-delige anime die een paar jaar geleden in Japan debuteerde, is het een van de grootste actiefranchises in het land. Nu de serie op Netflix staat, maakt een nieuw publiek kennis met het boeiende verhaal.

Om de release te vieren, gingen Demon Slayer-fans naar Twitter om hun cosplay van bepaalde personages uit de show te delen. Fans van de populaire anime plaatsten hun recreatie op hun accounts terwijl ze mensen aanspoorden om de show op Netflix te bekijken:

Op dit moment is er slechts één seizoen van Demon Slayer-anime beschikbaar om te bekijken. Demon Slayer the Movie: Mugen Train werd vorig jaar echter in Japan uitgebracht. De film was een van de meest winstgevende films van 2020 in Japan, dus het is waarschijnlijk dat Netflix zal proberen een bod uit te brengen op die film zodra deze beschikbaar komt.

Een officiële releasedatum voor het tweede seizoen van de anime is niet aangekondigd. Fans voorspellen echter dat seizoen 2 in de herfst van 2021 of begin 2022 in première zal gaan.

Aanbevolen: