Aaliyah brengt postume single "Poison" uit met The Weeknd

Inhoudsopgave:

Aaliyah brengt postume single "Poison" uit met The Weeknd
Aaliyah brengt postume single "Poison" uit met The Weeknd
Anonim

Aaliyah en The Weeknd hebben vandaag een nieuwe single uitgebracht genaamd Poison, de eerste nieuwe muziek van de overleden zangeres sinds ze werd gesampled op Drake's nummer Enough Said uit 2012. De release van de slow jam komt slechts enkele maanden nadat de muziek van de overleden zangeres eindelijk op streamingdiensten verscheen en twee decennia na haar dood in 2001. Fans kunnen een postuum album verwachten, maar sommigen slepen de nieuwe muziek al mee als een van de slechtste muziek die ze ooit hebben gehoord.

Dit is niet de eerste keer dat de Princess of R&B en The Weeknd samenwerken. De zanger van Blinding Lights samplede het nummer Rock The Boat van de overleden R&B-ster uit 2001 voor zijn nummer What You Need uit 2011.

Aaliyah's muziek was jarenlang op mysterieuze wijze afwezig voor streamingdiensten

De release van de single komt nadat de albums van Aaliyah jarenlang afwezig waren op streamingdiensten vanwege een bitter juridisch geschil tussen haar platenlabel en de familie van de zangeres. Aaliyah's voormalige label, Blackground Records, werd opgericht door haar controversiële oom Barry Hankerson nadat hij er niet in was geslaagd haar te contracteren bij een van de grote platenlabels.

Om onbekende redenen heeft het label eindelijk plannen aangekondigd om eerder dit jaar de volledige backcatalogus van de zanger op streaming uit te brengen.

Voor wat het waard is, verontschuldigde Hankerson zich en bood een verklaring voor de vertraging: Het spijt me dat het zo lang duurde, maar als je zo onverwacht een familielid verliest, kost het tijd om met dat soort verdriet om te gaan. Ik besloot de muziek van Aaliyah uit te brengen om haar nalatenschap levend te houden.”

Nu fans eindelijk toegang hebben tot de hitcatalogus van de Rock The Boat-zanger, worden ze ook getrakteerd op nieuwe muziek, en Poison is nog maar het begin.

"Ik ben zo opgewonden om dit nieuwe nummer van Aaliyah en de zeer getalenteerde The Weeknd te delen," zei Hankerson. "Ik wilde dat haar aanbiddende fans een speciaal cadeau kregen voor de feestdagen en ik vond dat het de perfecte tijd was om een nooit eerder gehoord aanbod uit te brengen."

Sommigen noemen het nieuwe nummer van Aaliyah And The Weeknd 'Poison To Their Ears'

Poison krijgt gemengde recensies en fans zijn boos dat het aankomende album Chris Brown en Drake zal bevatten.

Een Twitter-gebruiker zei dat het 'misschien wel het ergste is dat ik ooit heb gehoord', waarop een ander antwoordde: 'het is zo schokkend.'

Fans waren boos op de audiokwaliteit, en niet op 'baby girl', wat waarschijnlijk komt door het beperkte materiaal dat de zangeres achterliet. Zoals een fan het uitdrukte: “Als de zang van Aaliyah op de demo zo onduidelijk was dat je technici ze niet konden mixen en beheersen om goed te klinken, had dit nummer niet uitgebracht mogen worden. Schaam jullie allemaal."

Aanbevolen: