Dit is wat Karla Souza heeft gedaan sinds 'Hoe weg te komen met moord

Inhoudsopgave:

Dit is wat Karla Souza heeft gedaan sinds 'Hoe weg te komen met moord
Dit is wat Karla Souza heeft gedaan sinds 'Hoe weg te komen met moord
Anonim

Zelfs tot op de dag van vandaag kennen fans Karla Souza het best als de actrice die Laurel Castillo speelde in Shonda Rhimes' juridische drama How to Get Away with Murder.

Souza was toevallig ook een van de originele castleden van de show, geïntroduceerd als een van de Keating 5 (later de Keating 4 en de Keating 3). Dat gezegd hebbende, Souza verdwijnt op een gegeven moment uit de serie, hoewel ze terugkeert tijdens het laatste seizoen van de show. Later werd ook onthuld waarom haar personage AWOL werd, tot grote vreugde van de fans.

Sinds de show eindigde, speelden veel van de castleden in andere films en shows. Emmy-winnaar Viola Davis speelde bijvoorbeeld in films als The Unforgivable, Ma Rainey's Black Bottom en de nieuwste DC-film, The Suicide Squad.

Wat Souza betreft, ze heeft ook veel projecten gehad. Bekijk alle films en series waaraan ze tot nu toe heeft gewerkt.

Karla Souza heeft een paar streamingprojecten gemaakt

Nadat Souza advocaat speelde in How to Get Away with Murder, duikt Souza in het 2015 FIFA-schandaal in El Presidente van Amazon Prime Video. In de serie speelt de actrice een FBI-agent die undercover gaat als serveerster.

Voordat ze aan de show meedeed, had Souza echt geen idee wat er toen gebeurde. "Ik wist gewoon dat er in 2015 een schandaal was geweest en ik wist eigenlijk niets anders", vertelde de actrice aan Remezcla. “Ik wist ook niet dat de betrokkenheid van de VS te maken had met het feit dat ze buiten het spel waren gelaten. En daarom zijn ze uiteindelijk met deze zaak begonnen. Dat werd een stuk interessanter voor mij.”

Aangezien de show gebaseerd was op een waargebeurd schandaal, kreeg El President vanaf het begin zeker veel geroezemoes. Het trok zelfs de aandacht van iemand die zelf bij het schandaal betrokken was, wat Souza 'eng' vond.

“Eigenlijk is er één personage dat zichzelf erg beschikbaar heeft gesteld. En het was een beetje eng voor een van de acteurs in de show, omdat we dachten: 'Oh, deze mensen weten dat we de show doen' , vertelde de actrice aan Metro.

“Maar het was gewoon een ego-ding. Deze persoon was erg blij dat we een show met hem deden, en wilde er gewoon zeker van zijn dat hij in een goed daglicht zou komen te staan. En het was best komisch.” De serie kreeg een Emmy-nominatie.

Kort daarna voegde Souza zich bij de cast van de Netflix-film The Sleepover. Deze familiefilm vertelt het verhaal van twee broers en zussen die zich realiseren dat hun ogenschijnlijk normale moeder een voormalige dief is die al die tijd in getuigenbescherming heeft gezeten.

De cast wordt geleid door Malin Akerman en Joe Manganiello, die de ouders van de kinderen spelen. Ondertussen speelt Souza de beste vriend van Akerman die probeert de kinderen te beschermen wanneer hun ouders gevangen worden gehouden.

Karla Souza heeft sindsdien opnieuw met ABC gewerkt voor een andere serie

De afgelopen jaren stond Souza vooral bekend om haar werk in drama, maar daar komt verandering in met de nieuwe ABC-serie Home Economics. De show draait om drie volwassen broers en zussen die te maken hebben met drastisch verschillende niveaus van financiële zekerheid. Het sterren Topher Grace, Jimmy Tatro en Caitlin McGee als de broers en zussen; Souza speelt de vrouw van Grace, Marina.

Het bleek dat Souza niet echt geïnteresseerd was om de show te doen, omdat ze een pauze wilde nemen van episodische projecten. Grace kan echter behoorlijk overtuigend zijn. "Ik wilde mijn leven niet voor nog eens zes jaar ondertekenen, maar mijn team bleef maar zeggen dat ik deze pilot moest lezen en de showrunners en met Topher moest ontmoeten, dus dat deed ik", herinnerde de actrice zich tijdens een interview met TV Insider.

"Toen stuurde Topher me bloemen [met een briefje] met de tekst: 'Wees alsjeblieft mijn vrouw, liefje, Topher' - die mijn man (Souza is getrouwd met bankier Marshall Trenkmann) vond, dus dat was een ongemakkelijke 10 minuten. Ik werd verliefd op het concept ervan, de ensemble-natuur. Iets leuks en luchtigs, vooral na het jaar dat we allemaal hebben gehad, is zeker iets dat ik graag in de wereld wil brengen."

De show werd verlengd voor een tweede seizoen na het behalen van sterke seizoen 1-beoordelingen. Volgens Deadline behaalde Home Economics tijdens de première van de serie in april een lead-in retentie van 100% onder volwassenen van 18 tot 49 jaar.

En zolang ze de show doet, vond de in Mexico geboren Souza het een geweldige kans om haar Latijnse cultuur te promoten. "Ik vroeg garderobe om een Mexicaans gebreid overhemd [in de première]", onthulde de actrice. "En dus moesten we coole spullen hebben van Latijns-Amerikaanse bedrijven en veel sieraden en dat soort dingen voor de show."

Afgezien van Home Economics kunnen fans Souza binnenkort ook verwachten in drie aankomende films. Er is de misdaadactie The Jesuit met Ron Perlman, Brian Cox en Neal McDonough. Vervolgens schittert Souza ook in de comedy-fantasy Day Shift met Jamie Foxx. Souza is ook gehecht aan de aankomende komedie Like It Used to Be met Gina Rodriguez.

Aanbevolen: