Bethenny Frankel roept de Kardashians op voor hun negatieve invloed op kinderen

Inhoudsopgave:

Bethenny Frankel roept de Kardashians op voor hun negatieve invloed op kinderen
Bethenny Frankel roept de Kardashians op voor hun negatieve invloed op kinderen
Anonim

Over de hele wereld heeft de Kardashian-familie miljoenen fans gekregen sinds hun hitserie Keeping Up With The Kardashians voor het eerst werd uitgezonden in 2007, en werd al snel een van de populairste reality-tv-shows aller tijden. Dit wordt weerspiegeld door hun nu enorme online aanwezigheid, waarbij elk gezinslid miljoenen volgers heeft op sociale-mediaplatforms. Kim Kardashian heeft op het moment van schrijven in totaal 329 miljoen volgers op Instagram, terwijl haar jongere zus Kylie 367 miljoen heeft.

Ondanks het enorme succes en fortuin is het ook goed gedocumenteerd dat niet iedereen een fan is van de Kardashian-familie. Hoewel je natuurlijk een onbeduidende haat kunt verwachten van het leven in de schijnwerpers, hebben anderen meer oprechte redenen voor hun negatieve gevoelens jegens het gezin. Sommige fans hebben bijvoorbeeld het gevoel dat de Kardashians niet zo milieuvriendelijk zijn als ze zouden kunnen zijn, terwijl anderen het gevoel hebben dat ze een slecht voorbeeld zouden kunnen zijn voor jongere meisjes. Dit gevoel werd diep gevoeld toen Kim haar controversiële 'lollypop'-advertentie plaatste, die haar publiek schijnbaar aanmoedigde om een dieet te volgen. En een persoon die niet van plan is te zwijgen? Bethenny Frankel.

Bethenny Frankel verslaat het bericht dat de Kardashians sturen

Als moeder van enig kind heeft de 51-jarige Bethenny Frankel er zeker geen probleem mee gehad om haar ware gevoelens over de Kardashians aan de wereld te uiten, wat te zien was in een vurige video die ze op TikTok plaatste.

Frankel is vooral bekend door zijn optreden in de Real Housewives of New York City en heeft zich in verschillende bedrijfstakken gewaagd en haar eigen lifestyle-merk Skinnygirl opgericht.

In de TikTok komt Frankel hard neer op de Kardashians: "Maar, zoals wat zeggen we tegen onze kinderen? Wat is de boodschap? Neem het allemaal? Wees zo rijk mogelijk? Filter zoveel mogelijk? Wees zoveel mogelijk nep. Zoveel mogelijk opscheppen? Zelf betrokken zijn en een foto van jezelf maken waardoor je er in het best mogelijke licht uitziet? Zo veel mogelijk. Zo veel mogelijk lijken op hoe je er in werkelijkheid uitziet in de schil van je vroegere zelf?".

De tirade stopte daar echter niet.

Ze vervolgde: "Krijg plastische chirurgie en lieg er zoveel mogelijk over? Wat zijn we in godsnaam aan het doen? Doe dan een liefdadigheidsdonatie om het zo veel mogelijk weg te spoelen? Wat doen we?" Verder uitte Frankel ook haar vermoedens op haar Just B-podcast dat ze in de schaduw was verbannen als gevolg van het delen van haar mening.

Het was echter niet alleen Frankel die deze mening leek te delen. Een reeks Redditors overstroomde een Reddit-thread waarin de vurige TikTok werd besproken, en het leek erop dat velen het er echt mee eens waren, ondanks dat ze niet altijd een fan waren van de Housewives-ster.

Een gebruiker merkte op: "Ze irriteert me, maar ze is niet verkeerd", terwijl een andere opmerkte: "Omg, ik heb dit allemaal gehoord en ze heeft gelijk. Ik ben er zo overheen dat ik er echt over nadenk deze pagina niet meer volgen, het heeft geen zin om de KJ's te volgen".

Terwijl sommigen het ermee eens waren, waren anderen het er gedeeltelijk mee eens. Een gebruiker verklaarde dat "ze niet verantwoordelijk zijn voor het opvoeden van kinderen en het stellen van een voorbeeld voor hen" en suggereerde dat het de taak van een ouder is om een kind op te voeden met de juiste moraal en waarden, door zichzelf als voorbeeld te geven.

Ze bestempelt Kris Jenner als 'The Mafia'

Naast hun invloed op jongere generaties, bestempelde Frankel Kris Jenner ook als 'de maffia', waaruit blijkt dat ze niet bang was voor de gevolgen die ze zou krijgen als gevolg van haar tirade.

Ze begint haar TikTok door direct ter zake te duiken: "We hebben een Kardashiaanse pauze nodig. En ik ben eerlijk gezegd bang geweest om het te zeggen. Het is niet omdat Kris de maffia is en veel van de media controleert, want Ik geef geen f-, annuleer me."

Dit is niet de eerste keer dat de Kardashian-familie op zo'n manier wordt bestempeld, met veel fans die hun trailer voor het eerste seizoen van hun nieuwe show The Kardashians 'mob-achtig' noemen. Verschillende scènes uit de nieuwe show zorgden blijkbaar voor vergelijkbare gevoelens bij fans.

Als gevolg hiervan is de term nu opgepikt door zowel fans als het publiek, wat waarschijnlijk de reden is waarom Frankel de term in haar TikTok-video heeft gebruikt. Het was echter duidelijk dat ze, ondanks de schijnbare macht die de familie heeft, niet bang was om terug te krabbelen.

Heeft Frankel deel uitgemaakt van andere controverses?

Bethenny Frankel stond altijd bekend als vrij uitgesproken, en het is geen verrassing dat dit niet de eerste keer is dat ze niet bang was om haar mening te uiten. In 2021 bevond de RHONY-ster zich in heet water nadat ze controversiële opmerkingen had gemaakt over een transgendermeisje dat een zomerkamp bijwoonde.

Naar aanleiding van haar podcast sprak Frankel opnieuw over voornaamwoorden en verklaarde dat haar dochter 'niet eens wist wat de hare waren en ik kan je niet eens de schuld geven', naast een reeks andere opmerkingen die het publiek besloot waar ze niet blij mee waren. Ze werd vervolgens publiekelijk bekritiseerd vanwege 'transfobe' opmerkingen met betrekking tot voornaamwoorden.

Ondanks het feit dat ze veel reacties kreeg, kwam ze niet terug van haar mening en bleef ze bij haar standpunt.

Aanbevolen: