Cardi B heeft een schattige geschiedenis van fangirlen over filmsterren

Inhoudsopgave:

Cardi B heeft een schattige geschiedenis van fangirlen over filmsterren
Cardi B heeft een schattige geschiedenis van fangirlen over filmsterren
Anonim

Het is moeilijk te geloven dat een ster die zo getalenteerd en succesvol is als Cardi B nog steeds een ster kan worden. De rapper heeft een lange weg afgelegd sinds haar dagen dat ze werkte in een Amish-supermarkt in haar geboorteland New York, nu met een studioalbum dat de hitparades bereikt en miljoenen fans op haar naam heeft staan.

Maar het blijkt dat zelfs Cardi overweldigd kan raken door enkele van de beroemde gezichten waarmee ze in Hollywood omgaat.

Fans volgen Cardi graag op sociale media, deels omdat ze de meeste spannende gebeurtenissen in haar leven documenteert met hilarisch commentaar. Wanneer ze een grote ster ontmoet die haar doet terugkeren naar haar tienerzelf en fangirl, kun je maar beter geloven dat ze het moment filmt om te delen met haar miljoenen volgers.

Dus welke voormalige hartenbreker voor tieners ontmoette Cardi B die haar terugstuurde naar 2008?

The British Vogue Party Cardi B Attended

Het gebeurde allemaal op een feest georganiseerd door de Britse Vogue. Zoals Elle meldt, werd het evenement in november 2021 gehouden ter ere van de hoofdredacteur van de Britse Vogue, Edward Enninful. Het vond plaats in de UTA Artist Space in Beverly Hills en trok verschillende A-listers.

Samen met Cardi B zelf waren sterren als Gabrielle Union, Serena Williams, Orlando Bloom, Katy Perry, Cindy Crawford, Jesse Williams, Kaia Gerber, Salma Hayek en Tracee Ellis Ross aanwezig bij het evenement.

Tijdens de cocktailparty kreeg Cardi B de kans om te socializen met een aantal andere sterren, waaronder een die haar fangirl maakte.

Cardi B Met Robert Pattinson

Wie anders zou Cardi B zich weer als een tiener kunnen laten voelen, behalve de enige echte Robert Pattinson? Pattinson ha alt nu de krantenkoppen als de nieuwe Batman en heeft een speciale plaats in de harten van millennials dankzij zijn rol in 2008 als Edward Cullen in Twilight.

Teen Vogue meldt dat toen Pattinson de rapper op het feest benaderde, ze opgewonden zei: "Kijk naar mijn vriend, jongens!"

In echte Cardi B-stijl filmde ze de ontmoeting en uploadde deze naar sociale media, waar ze de video ondertitelde: "Kijk eens wie ik laatst heb ontmoet!" voordat ik eraan toevoegde: "Ik voelde me een tiener!"

Robert Pattinsons 'Twilight'-jaren

Batman spelen is een behoorlijk cool optreden, maar Robert Pattinson zal waarschijnlijk nooit zo'n onderwerp van wereldwijde aanbidding ervaren als toen hij Edward Cullen speelde.

De sprankelende vampier was de liefdesbelang van hoofdrolspeler Bella in de franchise en was het object van obsessie voor duizenden tieners over de hele wereld.

De verfilmingen van Twilight creëerden massahysterie die zich concentreerde op Pattinson en zijn co-ster en toenmalige vriendin Kristen Stewart. De meerderheid van de tieners tussen 2008 en 2012 was ofwel geobsedeerd door Twilight of Harry Potter, zo niet beide.

Cardi B verwees misschien naar het gevoel weer een tiener te zijn in haar video, omdat ze een tiener zou zijn geweest op het hoogtepunt van de Twilight-hysterie.

Hoewel ze nooit openlijk heeft gezegd dat ze iets met Twilight heeft, is het heel goed mogelijk dat ze dat wel deed!

Wat is Robert Pattinson tot nu toe?

Het is bijna een decennium geleden dat de laatste Twilight-aflevering werd uitgebracht. Robert Pattinson staat niet langer onder hetzelfde intense media-onderzoek als tijdens zijn tijd als Edward Cullen, maar zijn filmcarrière heeft nieuwe hoogten bereikt.

Hij zal Bruce Wayne/Batman vertolken in de filmversie van 2022, en hij speelde ook de gemene Dauphin in The King uit 2019, tegenover Timothée Chalamet.

Heeft Cardi B iets met vampiers?

We geven Cardi B niet de schuld van fangirling bij het ontmoeten van Robert Pattinson. Maar haar reactie heeft ertoe geleid dat sommige fans zich afvroegen of ze een bijzonder grote fan is van vampiers in het algemeen, na opmerkingen die ze maakte na haar ontmoeting met Halle Berry.

Volgens Perth Now twitterde de rapper haar reactie op de ontmoeting met de actrice: "Zooo jongens, ik kan niet geloven dat ik Halle Berry heb ontmoet", schreef ze. "En laat me je deze thee vertellen - haar huid is zo zacht … ik wilde in haar schouder bijten."

Het is mogelijk dat de opmerkingen erop kunnen wijzen dat Cardi een vampierfan is, maar het is waarschijnlijker dat ze gewoon onder de indruk was nadat ze Berry had ontmoet (en wie niet?).

Cardi B's uitwisseling met Penn Badgley

Terwijl haar ontmoeting met Robert Pattinson fans aan het praten heeft gekregen, ha alt de recente uitwisseling van Cardi B met een andere acteur de laatste tijd de krantenkoppen. Ze wisselde hilarisch profielfoto's uit met Penn Badgley van de roem van You en Gossip Girl, maar het lijkt erop dat hun vriendschap verder is gegaan dan Twitter.

De rapper onthulde dat er een speciaal cadeau bij haar thuis werd afgeleverd, bestaande uit een You-honkbalpet en een persoonlijk briefje van het personage Joe, gespeeld door Badgley.

Op het briefje stond: Mijn stalking en moord maakt me misschien een gecertificeerde freak, zeven dagen per week, maar het bracht me ook bij … jou. Cardi B, je hebt een manier met sociale media. Je bent zinvol. Inhoudelijk. Ik vind je gewoon leuk. Je bent authentiek en genuanceerd… net zoals je bent met je muziek. Je houdt me scherp, de overgeblevenen tenminste. Je kunt er niet in opgesloten worden, en het is verfrissend.”

Met verwijzingen naar Cardi's muziek en de verslavende verhaallijn van het tv-programma amuseerde het geschenk fans en Cardi zelf. Iets zegt ons dat de uitwisselingen tussen deze twee nieuwe vrienden nog lang niet voorbij zijn!

Aanbevolen: