Hoe Sandra Bullock in vorm blijft op 57-jarige leeftijd

Inhoudsopgave:

Hoe Sandra Bullock in vorm blijft op 57-jarige leeftijd
Hoe Sandra Bullock in vorm blijft op 57-jarige leeftijd
Anonim

Sandra Bullock staat al lang bekend als 'America's Sweetheart' en ze verbluft fans bij elke beurt. Haar meer dan levensgrote persoonlijkheid stra alt net zo helder als haar uiterlijke esthetische schoonheid. Alle ogen zijn op Bullock gericht wanneer ze een kamer binnenkomt of over de rode loper loopt, en ze maakt er geen geheim van dat ze hard werkt om er op haar best uit te zien.

Ze vermaakt haar fans al tientallen jaren, maar ondanks het feit dat ze nu 57 jaar oud is, is Sandra Bullock erin geslaagd haar jeugdige uiterlijk te behouden, en de meesten zullen het erover eens zijn dat ze nu in een betere vorm is dan nu ooit eerder geweest. Natuurlijk wil iedereen weten wat haar geheim is om er fit uit te zien in al haar prachtige rode loperjurken.

10 Sandra Bullock geeft prioriteit aan fitness

Het eerste deel van fit blijven is ervoor zorgen dat ze niet uit het oog verliest dat het tijd, werk en toewijding kost. Sandra Bullock heeft hard gewerkt om prioriteit te geven aan haar fitnessregime door minstens een uur, zes keer per week, te besteden aan haar trainingsroutine. Zelfs als haar filmschema een slopende is, past Bullock in haar training door ervoor te zorgen dat ze erin past, zelfs voordat ze op de set komt. Tijdens het filmen van Bird Box waren er talloze keren dat ze op de set arriveerde terwijl ze nog in haar trainingsuitrusting was, in een poging alles erin te passen.

9 Ze heeft een fitnessgoeroe

Sandra Bullock wendt zich tot haar fitnessgoeroe om haar op weg te helpen. Ze maakt gebruik van de ongelooflijke talenten van De La Rue, de maker van de beruchte techniek 'Body By Simone'. Voor degenen die niet bekend zijn, combineert deze trainingsroutine energieke dansbewegingen met elementen van yoga en pilates. Er wordt gezegd dat dit concept zeer effectief is in het verstevigen van haar hele lichaam, waardoor Sandra de camera klaar heeft staan, in elke outfit die ze uit het rek selecteert. Elke sessie duurt ongeveer een uur.

8 Sandra Bullock maakt goed gebruik van weerstandsbanden

Sandra Bullock ziet er perfect afgezwakt uit wanneer ze designer strapless jurken op de rode loper draagt, en dat niveau van fitheid wordt bereikt met een heleboel gerichte oefeningen. Op advies van De La Rue wendt Bullock zich tot weerstandsbanden om haar armen in vorm te houden en haar spieren te versterken zonder het gebruik van zware apparatuur. Dit is vooral handig wanneer Bullock onderweg is en niet naar een sportschool kan om gebruik te maken van hun apparatuur. Weerstandsbanden zijn een gemakkelijke manier voor haar om zonder poespas een training binnen te sluipen.

7 Planken is misschien niet leuk, maar ze doet het

We hebben allemaal gehoord dat planken een geweldige manier is om strak en gebeeldhouwd te blijven, en ondanks het feit dat dit misschien niet de leukste oefening is die er is, is het zeker bewezen een effectieve oefening te zijn voor Sandra Bullock. Ze richt zich op haar schouders en bovenlichaamspieren door zichzelf routinematig uit te dagen om voor langere tijd te planken, en op haar beurt heeft ze een magere definitie in haar rug en bovenarmen onthuld aan al haar bewonderende, jaloerse fans.

6 Sandra Bullock is voorzichtig met portiecontrole

Om op 57-jarige leeftijd in haar beste vorm te blijven, moet Sandra Bullock meer doen dan alleen sporten… ze moet ook goed eten. Ze geeft toe heel voorzichtig te zijn als het gaat om portiecontrole tijdens de ma altijden en doet er alles aan om niet te veel te eten, zelfs als het verleidelijk is om dat te doen. Sandra zegt dat ze probeert haar stofwisseling actief te houden door kleinere porties van haar gezonde ma altijden te eten, en ze blijft fruit en noten eten als de trek begint.

5 Ze probeert haar dieet schoon te houden

Naast het onder controle houden van haar voedselporties, zorgt Sandra Bullock er speciaal voor dat haar dieet zo schoon en gezond mogelijk is. Ze neigt naar vers voedsel en waar mogelijk kiest ze scharrelvoer om aan haar dieet toe te voegen. Om haar ma altijdkeuzes zo gezond mogelijk te houden, moet je kiezen voor kip- en kalkoenma altijden die zowel suikervrij als glutenvrij zijn, wat niet altijd het gemakkelijkste is om te doen. Sandra probeert zo vaak mogelijk vast te houden aan haar gezonde eetpatroon, als een manier om al het harde werk dat ze doet om fit te blijven te versterken.

4 cheatdagen houden haar in balans

Natuurlijk zit niet elke dag vol met gezond eten en toegewijde trainingsroutines. Sandra Bullock is misschien een beroemdheid, maar ze is net zo 'mens' als de rest van ons, en ze geeft toe dat ze soms van de wagen v alt en dat omarmt als een normaal onderdeel van het leven. Ze houdt haar leven in balans door ervoor te zorgen dat een dag per week wordt besteed aan het genieten van haar favoriete voedsel. Ze staat zichzelf meestal meer voedselvrijheid toe op vrijdagavond en in zaterdagavond. Bullock wijdt deze uitspattingen aan haar favoriete voedsel. Ze zegt: "Ik ben dol op snoep, zoals Weens gebak, rauw koekjesdeeg of een lekkere kom Lucky Charms met melk die ik in bed eet terwijl ik naar SNL kijk; dat is de hemel daar!"

3 Sandra Bullock danst haar calorieën eraf

Dansen is niet alleen leuk; het is toevallig een fantastische manier om calorieën te verbranden. Sandra Bullock geeft toe dat het meest opwindende aspect van haar trainingsroutine het feit is dat ze er soms voor kiest om haar weg naar fitness te dansen. Door op het ritme van haar favoriete deuntjes te bewegen en de stappen te volgen die haar fitnessgoeroe voor haar heeft uitgestippeld, kan ze de extra calorieën op een leuke manier kwijtraken die eigenlijk helemaal niet als een training voelt. Haar mooie voetenwerk helpt om al het eten van zich af te schudden waar ze zich tijdens haar cheat-dagen aan overgaf!

2 Sandra pakt hoge intensiteit cardio aan

Als het gaat om echt hard werken om fit te blijven, omvat Sandra Bullocks trainingsroutine het aanpakken van enkele intensieve trainingen. Ze verlegt de grenzen van haar eigen comfortzone door deel te nemen aan een aantal energierijke cardio-oefeningen en zorgt ervoor dat ze afwisselt tussen 10 minuten intensieve cardio- en krachttrainingbewegingen die specifieke lichaamsdelen isoleren. Een deel van haar intensieve routine bestaat soms uit touwtjespringen of terugkaatsen.

1 Yoga en pilates zijn opgenomen in de routine van Sandra Bullock

Het afronden van haar lijst met go-tos voor fysieke fitheid zijn de yoga- en pilates-oefeningen die Sandra Bullock routinematig doet. Ze is zich er heel goed van bewust hoe het strekken en strekken van haar spieren niet alleen goed is voor haar fysieke verschijning, maar ook voor haar lichamelijke gezondheid. Ze is in staat om een betere toon en spierdefinitie te bereiken door het gebruik van deze oefeningen, en ook om sereniteit en gemoedsrust te vinden.

Aanbevolen: