De man die 'MTV' op de kaart zette, verdween vanwege zijn mislukte films

Inhoudsopgave:

De man die 'MTV' op de kaart zette, verdween vanwege zijn mislukte films
De man die 'MTV' op de kaart zette, verdween vanwege zijn mislukte films
Anonim

Vroeger deed MTV zijn naam eer aan en was het een kanaal dat zich toelegde op het afspelen van muziek. Bands als Metallica en de Red Hot Chili Peppers waren in rotatie, terwijl MTV-sterren het netwerk hielpen om elke dag nieuwe fans aan te trekken.

In de jaren 90 werd Pauly Shore een grote ster op MTV, en hij speelde een rol bij het op de kaart zetten van MTV. Zodra het grote scherm kwam kloppen, zou Shore een filmster worden en een aantal cultklassiekers uitbrengen. Een reeks mislukkingen veranderde de zaken echter snel en Shore's carrière nam plotseling af. Laten we eens terugkijken op de snelle opkomst van Pauly Shore en wat de beruchte ster uit de jaren 90 tegenwoordig doet.

Pauly Shore was een MTV-ster

Zo nu en dan kan een persoonlijkheid de entertainmentindustrie opschudden en een vaste waarde worden in de popcultuur. Het gebeurt niet vaak, dus als het gebeurt, merken mensen het echt op. In de jaren 90 konden Pauly Shore en zijn Weasel-persona een ster worden op MTV en daarbuiten.

Totally Pauly was de show die van Shore een ster maakte, en zijn unieke komische stijl paste perfect bij MTV in de jaren '90. Het gebeurde bijna van de ene op de andere dag, maar in een mum van tijd was Pauly Shore overal en zijn aanstekelijke persoonlijkheid sloeg aan bij fans van alle leeftijden. Natuurlijk, opgroeien in The Comedy Store hielp, maar alleen Shore's charisma zou hem beroemd maken.

Shore hielp MTV in de jaren 90 naar een geheel nieuw niveau te tillen, en het netwerk hield van wat hij op tafel bracht. Na verloop van tijd zou Pauly Shore de kans krijgen om naar grotere en betere dingen te gaan.

Hij had films gemaakt voordat de dingen afliepen

MTV was het perfecte startpunt voor Pauly Shore, maar grotere dingen stonden voor de deur. Shore's Weasel-personage was een perfecte match voor het grote scherm en binnen de kortste keren kreeg hij hoofdrollen in films. In plaats van plat op zijn gezicht te vallen, eindigde Shore met proevend succes.

Sommige van zijn grootste en bekendste films uit de jaren 90 zijn Encino Man, Son in Law, In the Army Now, Jury Duty, Bio-Dome en A Goofy Movie. De man was verpletterend, maar na verloop van tijd namen de zaken op een belangrijke manier af. Nadat zijn Weasel-personage zijn glans verloor en zijn sitcom na slechts 5 afleveringen werd geannuleerd, begon Shore uit de schijnwerpers te verdwijnen. Hij zou af en toe een rol blijven spelen, maar hij kwam niet in de buurt van zijn hoogtepunt uit de jaren 90, toen hij op zijn beroemdst was.

Hoewel hij niet zo beroemd is als hij ooit was, heeft Shore nog steeds een behoorlijke aanhang. Veel mensen kijken nog steeds graag naar zijn films en zijn nieuwsgierig geworden naar wat de acteur en komiek heeft gedaan sinds zijn grootste jaren in film en televisie.

Wat hij nu doet

Tegenwoordig blijft Pauly Shore zijn beste leven leiden terwijl hij veel digitale inhoud naar buiten pompt. De komiek is actief op zijn social media-accounts, waardoor fans een kijkje kunnen nemen in zijn privéleven. Hij maakt nog steeds films en in 2020 speelde hij in Guest House. Hoewel zijn rollen niet zo groot zijn als ze ooit waren, kan Shore het nog steeds op het scherm verlichten.

In wat voor fans geweldig nieuws zou moeten zijn, heeft de acteur interesse getoond in het maken van vervolg op zijn klassiekers.

"Ik zou zeker de sequels van al mijn films doen… Stephen Baldwin sms't me elke dag en zegt: 'Laten we Bio-Dome 2 doen.' We zouden deze films voor je maken. Maar het probleem is dat wij, de acteurs, de films niet bezitten. De studio's, Disney+, MGM, en nu denk ik dat Amazon Bio-Dome bezit, dus mijn suggestie is, als jullie willen dat wij, de acteurs, de sequels van deze films maken, tweet dan gewoon op Disney+. Tweet op MGM. En als er veel vraag is naar deze films… bellen ze gewoon mijn agent of mijn manager op en zeggen: 'Yo, Pauly, ze hebben net Bio-Dome 2 groen verlicht, ben je down?' Ik heb zoiets van, 'F yeah, laten we gaan'", zei Shore.

Nostalgie vindt altijd een manier, dus wees niet verbaasd als er minstens één Pauly Shore-film een vervolg krijgt. Kinderen uit de jaren 90 zouden het graag zien gebeuren, en Shore zou de goederen ongetwijfeld nog een keer afleveren. Volg hem in de tussentijd op sociale media en blijf op de hoogte van The Weasel.

Aanbevolen: