Is Ice T nog steeds $ 60 miljoen waard?

Inhoudsopgave:

Is Ice T nog steeds $ 60 miljoen waard?
Is Ice T nog steeds $ 60 miljoen waard?
Anonim

Het hebben van een duurzame carrière in Hollywood is moeilijk voor elke artiest, omdat de industrie altijd op zoek is naar het nieuwste en beste om aan vast te houden. Sommige sterren, zoals Leonardo DiCaprio en Tom Hanks, zijn er echter in geslaagd om de top te bereiken en daar jarenlang te blijven.

Ice-T is een populaire naam sinds de jaren '80, en de man heeft een echt onderschatte run gehad op het gebied van muziek en acteren. Hij heeft het professioneel goed gedaan en hij heeft de bankrekening om dat te bewijzen.

Laten we eens kijken hoe het fortuin van Ice-T er vandaag uitziet.

Ice-T heeft een geweldige carrière gehad

Ice-T is een zeldzaam voorbeeld van een artiest die succes heeft gehad op meerdere gebieden van entertainment. Natuurlijk, sommige mensen kunnen tv en film maken, maar T's succes was in acteren en in muziek.

Ice-T brak aanvankelijk uit als rapper en vervolgens frontman van een metalband, maar was een naam in de muziek lang voordat hij overstapte naar acteren. Hij maakte furore met veel controverse, maar hij had een boodschap die luid en duidelijk was.

Al snel zou de rapper gaan acteren, wat zijn carrière naar een ander niveau bracht. Hij wist toen nog niet dat zijn inval in acteren een diepgaand effect zou hebben op hoe de dingen in zijn carrière zouden verlopen.

Hij bleef muziek maken, schitterde in een populaire tv-show en is zelfs begonnen met schrijven. Hij kan eigenlijk alles.

Hoe geweldig het ook is dat Ice-T alles in entertainment heeft gezien en gedaan, de waarheid is dat hij vooral bekend is vanwege zijn werk in Law & Order: SVU.

Zijn tijd op SVU is legendarisch geweest

Landen op een hitshow is moeilijk voor elke artiest, maar niemand had verwacht dat Ice-T dit jaren geleden zou laten gebeuren. Natuurlijk, hij had wat acteerervaring, maar de rapper bleek perfect te passen bij SVU en waar de show naar op zoek was.

Volgens Looper: "Aanvankelijk zou Ice-T een gastrol zijn, en Tutuola zou maar in vier afleveringen verschijnen. Maar het personage bleek populair bij het publiek, dus de rapper bleef speel Fin gedurende het tweede seizoen van "SVU" en nog steeds tot op de dag van vandaag."

Het is verbazingwekkend om te zien hoe goed hij erin paste, ook al twijfelden velen aan zijn beslissing om in de eerste plaats een agent te spelen dankzij zijn gangster-rap-imago, waaronder een nummer genaamd "Cop Killer" met zijn band, Body tel.

De man was echter vooral bezig met het veiligstellen van de tas.

"Denk je dat ik, omdat ik een rapper ben, dit had moeten afwijzen? Dat zou stom zijn geweest. Ik sta op het punt om die cheque te krijgen," zei hij.

Dankzij een lange carrière weten fans dat Ice-T geld heeft verdiend, maar ze willen weten of hij nog steeds een fortuin waard is.

Hij is momenteel $60 miljoen waard

Dus, hoe ziet het vermogen van Ice-T er vandaag uit? Welnu, volgens de mensen van Celebrity Net Worth heeft Ice-T een nettowaarde van $ 60 miljoen, wat ronduit indrukwekkend is. Het kwam op de hielen van onvermoeibaar werk, en de man heeft elke cent op zijn bankrekening verdiend.

Het is duidelijk dat een groot deel van het vermogen van Ice-T afkomstig is uit zijn tijd op Law & Order: SVU, maar de meeste mensen weten niet hoeveel de acteur uit de show ha alt.

"Op het moment van schrijven verdient Ice-T $ 250.000 per aflevering van "Law & Order: SVU." Dat komt neer op ongeveer $ 6 miljoen per seizoen vóór syndicatieroy alty's, " meldt Celebrity Net Worth.

Dat is een hoop geld om te verdienen, en zoals de site opmerkte, is dat zelfs voordat syndicatie begint. Voor de onbekende, syndicatiebetaling is wat er gebeurt als eerdere afleveringen opnieuw worden uitgezonden. Denk er nu eens over na hoe vaak SVU elke dag oude afleveringen speelt, en wikkel je hoofd rond het feit dat Ice-T geld verdient voor elk van die afleveringen. Ja, het telt in de loop van de tijd op.

Op dit moment zijn er geen concrete gegevens over het geld dat hij heeft verdiend met muziek en schrijven, maar we stellen ons voor dat hij een aardige cent heeft verdiend. Dit blijkt vooral uit het feit dat Ice-T in de loop van de tijd op veel grote podia heeft gespeeld.

Ice-T heeft een geweldige carrière achter de rug in Hollywood en dankzij dit hoeft de man zich nooit zorgen te maken over geld zolang hij leeft.

Aanbevolen: