Is Christine Quinn echt de best betaalde ster in 'Selling Sunset'?

Inhoudsopgave:

Is Christine Quinn echt de best betaalde ster in 'Selling Sunset'?
Is Christine Quinn echt de best betaalde ster in 'Selling Sunset'?
Anonim

Christine Quinn heeft een reputatie opgebouwd als schurk in de Netflix hit reality-serie, Selling Sunset. Hoewel fans beginnen te denken dat Chrishell Stause de nieuwe bullebak in de show zou kunnen zijn, zijn velen nog steeds geïntrigeerd door Quinns leven en haar lot in de show na haar juridische problemen en naar verluidt het faken van COVID om de reünie over te slaan. Dus toen ze onlangs beweerde dat ze het best betaalde lid van de cast is, vroegen fans zich al snel af of het slechts een van haar 'leugens' was. Dit is de waarheid over het salaris van de makelaar.

Wat is het vermogen van Christine Quinn?

Volgens Celebrity Net Worth heeft Quinn een geschat vermogen van $ 1.5 miljoen. Het is aanzienlijk lager dan sommige van haar co-sterren. De oprichters van de Oppenheim Group, Jason en Brett Oppenheim, zijn elk $ 50 miljoen waard; Heather Rae Young, $ 3 miljoen; en Stause, $ 5 miljoen. De glamoureuze makelaar is echter rijker dan haar ex-BFF Mary Fitzgerald, die een geschat vermogen heeft van $ 1 miljoen.

In het geval je je afvroeg hoe Quinn zo'n weelderige levensstijl kon leiden: haar man Christian Richard is een multimiljonair die op 35-jarige leeftijd met pensioen ging na zijn succes als tech-ondernemer en software-ingenieur. Hij is naar verluidt $ 20 miljoen waard. Hij en Quinn wonen momenteel in een huis van $ 5 miljoen in Hollywood Hills met hun zoon, Christian Georges Dumontet. Natuurlijk weerspiegelt het vermogen van Quinn niet noodzakelijk haar salaris van de show. Maar ze gaf toe dat ze $ 1000 per dag uitgaf voor haar haar en make-up omdat de productie die voor geen van de meisjes dekt…

Is Christine Quinn de best betaalde ster bij zonsondergang?

In een recent interview met de Call Her Daddy-podcast beweerde Quinn dat ze het meest wordt betaald voor Selling Sunset. "Hierna word ik aangeklaagd. Het kan me niet schelen. Je kunt mijn advocaten niet betalen… Er zijn drie verschillende niveaus", antwoordde ze toen haar werd gevraagd naar haar salaris. "Ik word het meest betaald. Jason ook. … Mijn entertainmentadvocaat, weet je, in feite [zei] dit is mijn waarde en ik denk dat het allemaal draait om het erkennen van je waarde." Ze zei ook dat ze probeerde om "samen te werken" met de andere castleden om met hen te onderhandelen, maar dat wilden ze niet.

"Toen we naar de show gingen, hadden we allemaal aparte advocaten. De meerderheid van de cast wordt vertegenwoordigd door één advocaat, maar het was duidelijk dat ik mijn eigen entertainmentadvocaat moest vinden en mijn eigen ding moest doen", vertelde ze. Wij wekelijks. "Ze vertelden ons dat er niveaus zijn. Ik was degene die naar de hele cast kwam en zei: 'Luister, als we betaald moeten krijgen wat ik denk dat we allemaal verdienen als geheel - omdat we allemaal gelijken zijn - moeten we band samen en op dezelfde pagina.' Maar het werkte niet en sommige mensen stonden te popelen om hun contracten meteen te tekenen, waardoor ze meteen in een andere groep terechtkwamen."

Ze heeft het exacte bedrag van haar salaris niet onthuld tijdens de show. Maar volgens Style Caster ontdekte een marketingbureau genaamd Evoluted dat Quinn de op één na hoogste verdiener in de makelaardij is. "Christine heeft in seizoen één tot en met drie van Selling Sunset voor $ 37.080.000 aan huizen verkocht, met een totale commissie van $ 1.082.400. Van de commissie nam Christine naar schatting $ 811.800 mee naar huis", schreef de publicatie. "Haar aantal is het op één na hoogste in de cast, na Davina, die in totaal voor $ 75.000.000 aan huizen heeft verkocht, met een geschatte commissie van $ 2.250.000 en $ 1.687.000 aan inkomsten."

Heeft Christine Quinn echt 'Selling Sunset' verlaten?

Quinn heeft naar verluidt besloten om The Oppenheim Group te verlaten. Hoewel het niet is bevestigd of ze ook de show heeft verlaten, lijkt de makelaar tegenwoordig over te gaan naar nieuwe ondernemingen. Ze blijft ook ontkennen dat ze een klant heeft omgekocht om te stoppen met zakendoen met Emma Hernan. "30 minuten tot de lancering van SellingSunset geniet van het nieuwe seizoen en al zijn 5.000 nep-verhaallijnen!" Quinn tweette voorafgaand aan de première van seizoen 5. In een Instagram-bericht kondigde ze aan dat zij en haar man hebben samengewerkt om een platform te creëren waar je huizen kunt kopen en verkopen met behulp van cryptocurrency.

"Waarom voor iemand anders werken als je je eigen CEO kunt zijn?" Quinn tweette over hun nieuwe bedrijf. "Het kostte meer dan een jaar van hard werken en vasthoudendheid om dit platform en de gepatenteerde technologie te creëren." Volgens Forbes verliet de auteur How to be a Boss B ---h ook de makelaardij omdat het niet "vooruit leunend" was en "niet geloofde in crypto". Hoewel Jason de status van Quinns baan bij de reünie niet bevestigde, vertelden bronnen aan Us Weekly: "Het was Christine's beslissing om de Oppenheim Group te verlaten."

Aanbevolen: