Kris Jenner dropt kerstsingle met Travis Barker en Kourtney Kardashian

Inhoudsopgave:

Kris Jenner dropt kerstsingle met Travis Barker en Kourtney Kardashian
Kris Jenner dropt kerstsingle met Travis Barker en Kourtney Kardashian
Anonim

Kris Jenner heeft net op tijd voor Kerstmis een verrassende single uitgebracht. De momager toonde haar zangkunsten op een nieuwe remix van de feestelijke klassieker "Jingle Bells".

De 66-jarige realityster verschijnt naast haar dochter Kourtney Kardashian en Jenner's binnenkort schoonzoon, Travis Barker, die de drums bespeelt. Hoewel ze geen veelgeprezen zangeres is, heeft ze zeker plezier.

Kris Jenners kerstsingle komt met ranzige cover

De single die beschikbaar is op Apple Music, Spotify en YouTube, komt met een sexy cover van Kris uit de jaren 80. Op de foto draagt een jongere Kris Jenner een ranzige rode jurk met lovertjes en een split die over haar dij loopt terwijl ze poseert bij een muur van kerstsokken.

Dit is natuurlijk niet de eerste keer dat Kris een single uitbrengt. In 1985 maakte ze een lied voor haar 30e verjaardag genaamd "I Love My Friends", op de melodie van Randy Newman's "I Love L. A." Het nummer en de video gingen viraal na het succes van Keeping Up With the Kardashians.

Het leuke nummer sprak over haar luxe leven, haar dure smaak en haar liefde voor winkelen. De video werd in 2015 opnieuw gemaakt door haar dochters en een groot aantal beroemde gezichten, waaronder Katy Perry en Justin Bieber.

Kardashian Family Share Jenners kerstsingle

Kourtney Kardashian deelde de nieuwe single van haar moeder met haar 155 miljoen Instagram-volgers en schreef: "Een beetje plezier in de studio met de iconische legendarische koningin die @krisjenner is." Ze voegde ook een beetje krediet toe aan haar verloofde: "Ik op de jingle bells en @travisbarker op de drums natuurlijk."

Khloé Kardashian deelde de track ook op Twitter met het bijschrift: “Mijn koningin…Mijn vroege kerstcadeau van mijn moeder.” Later op Instagram plaatste ze de single-cover naast het bijschrift: "Er is een nieuwe kerstlegende in de stad!"

In ander Kardashian-gerelateerd kerstnieuws is onlangs gemeld dat de reality-tv-dynastie hun jaarlijkse en feestelijke feest vol beroemdheden heeft geannuleerd vanwege de toenemende Covid-gevallen in het hele land. In plaats daarvan zullen ze als een kleine groep bij elkaar komen, zodat Jenner tijd kan doorbrengen met haar zes kinderen en steeds groter wordende kleinkinderen.

Ondertussen wordt verwacht dat de nieuwe vriend van Kim Kardashian, Pete Davidson, dit jaar niet op het feest zal zijn, hoewel het paar veel tijd samen doorbrengt.

Aanbevolen: