One Direction': Liam Payne brengt deze vrijdag een nieuwe kerstsingle uit

One Direction': Liam Payne brengt deze vrijdag een nieuwe kerstsingle uit
One Direction': Liam Payne brengt deze vrijdag een nieuwe kerstsingle uit
Anonim

Kerstmis is vroeg aangebroken voor Liam Payne en al zijn fans!

Het voormalige One Direction-lid had onlangs zijn favoriete hobby onthuld en zijn artistieke kant gedeeld met fans die het zelfs meer waardeerden dan zijn muziek. De muzikant is echter teruggekeerd naar zijn eerste liefde; muziek maken, en zal deze vrijdag een gloednieuwe kerstsingle uitbrengen met de titel Naughty List!

Liam is onlangs lid geworden van TikTok en deelt hilarische video's, en meest recentelijk moedigde hij de spookachtige geest van Halloween aan door zich te verkleden als Chucky, maar hij gebruikt het platform nu om zijn fans in plaats daarvan een vroeg kerstcadeau te geven.

Hij deelde het goede nieuws via zijn officiële Instagram- en Twitter-profielen en schreef: "Vrolijk kerstfeest allemaal! Te snel?… Ik breng DEZE VRIJDAG een nieuwe single uit om jullie dit jaar in de feeststemming te brengen! Het is genaamd 'Naughty List'… Als early presenter is een deel van de track NU te horen op TikTok."

Vervolgens moedigde hij fans aan om het nummer te gebruiken in hun video's op TikTok: "Dus kom langs, volg me en gebruik het geluid in de video's die je maakt."

De zanger deelde vervolgens een video van zichzelf op TikTok, waarin hij zijn nieuwe single en de release aankondigde. Gelukkig voor fans die hem al volgen op het platform, bevat zijn video een deel van de aankomende track, en fans zijn nu al enthousiast over hoe geweldig het klinkt!

"Onder de maretak/We moesten het rustig aan doen/Schat, je bent mijn favoriete cadeau/Nu staan we op de ondeugende lijst", zingt Liam in het lied. Je kunt het zachte geluid van kerstklokken horen en we kunnen niet wachten om te zien hoe de muziekvideo eruitziet!

De eenvoudige albumhoes heeft een vrij grote sneeuwvlok, dus fans verwachten een echte feestelijke magie in de video te zien. De aankondiging van Liam komt een dag nadat zijn voormalige collega en One Direction-bandlid Harry Styles de videoclip uitbracht voor Golden, zijn nummer van zijn album Fine Line.

Naughty List is Liam Payne's tweede kerstsingle sinds zijn nummer All I Want For Christmas uit 2019, een bonustrack die werd uitgebracht als onderdeel van zijn debuutstudioalbum, LP1.

Aanbevolen: