Kim Kardashian dropt westelijk van haar Instagram na grote scheidingswinst

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian dropt westelijk van haar Instagram na grote scheidingswinst
Kim Kardashian dropt westelijk van haar Instagram na grote scheidingswinst
Anonim

Kim Kardashian heeft haar getrouwde naam, West, verwijderd van haar officiële Instagram-account, slechts 24 uur nadat een rechter haar legaal vrijgezel had verklaard in haar scheiding van Kanye West. De verhuizing volgde op een uitspraak waarin een verzoek werd ingewilligd om haar meisjesnaam te herstellen.

Het is nu gewoon Kim Kardashian, de realityster heeft haar wettelijk alleenstaande status omarmd door haar sociale media-accounts bij te werken

Kim, die naar verluidt opgelucht was door de uitspraak, liet ook haar getrouwde naam van haar officiële Twitter-account vallen.

"Kim beschouwt zichzelf al een tijdje als single", vertelde een bron aan People. "Ze is echter opgelucht dat het officieel is. Ze kijkt niet achterom en wil dat alles over de scheiding definitief is."

Kim's verzoek om legaal vrijgezel te worden verklaard tijdens haar echtscheidingsprocedure met Kanye op woensdag. Door de uitspraak kan de SKIMS-mogul West legaal van haar achternaam laten vallen, maar de scheiding is nog niet voorbij. Kim en Kanye zullen nog steeds problemen met de voogdij en eigendom moeten oplossen.

Kim vroeg om verandering van burgerlijke staat omdat ze dacht dat het haar ex zou helpen beseffen dat het voorbij was en dat er geen kans op verzoening was.

"Ik geloof dat de rechtbank die onze burgerlijke staat beëindigt, Kanye zal helpen te accepteren dat onze huwelijksrelatie voorbij is en om vooruit te gaan op een beter pad dat ons zal helpen bij het vreedzaam co-ouderschap van onze kinderen", schreef Kim onlangs in een gerechtelijk document.

"Ze is momenteel op een heel gelukkige plek", zei een bron dicht bij de realityster. "Het heeft haar maanden gekost om op dit punt te komen. Ze voelt zich goed in het leven."

Kim Kardashian en Kanye West zijn nog niet gescheiden, maar beide partijen lijken te popelen om het huwelijk tot een einde te zien komen

Terwijl Kim met volle kracht doorgaat met de scheiding, hebben haar advocaten Ye ervan beschuldigd de procedure te vertragen. Voorafgaand aan de procedure op woensdag klonk het alsof Kanye van gedachten was veranderd.

In een verklaring aan Hollywood Unlocked zei Kanye: "Ik heb mijn team gevraagd om de ontbinding van mijn huwelijk met Kim te bespoedigen, zodat ik mijn volledige aandacht kan richten op onze prachtige kinderen."

Een commentator op Kim's Instagram schreef: "Het wordt tijd!" En Kim was het daar waarschijnlijk niet meer mee eens. Ze is momenteel aan het daten met komiek en Saturday Night Live-alumnus Pete Davidson. Ondertussen komt Kanye in de buurt van een Kim-look-alike na een korte date met Uncut Gems-ster Julia Fox.

Aanbevolen: