Wat is Holly Marie Combs van 'Charmed' tot nu toe?

Inhoudsopgave:

Wat is Holly Marie Combs van 'Charmed' tot nu toe?
Wat is Holly Marie Combs van 'Charmed' tot nu toe?
Anonim

Het is meer dan een decennium geleden en we zijn nog steeds niet over Charmed. De CW-show (toen nog WB) over een trio heksen die het kwaad bestrijden en de wereld redden, is een van de meest succesvolle door vrouwen geleide televisieshows en wordt nog steeds aanbeden door fans over de hele wereld.

Hoewel we niet langer elke week kunnen afstemmen om te zien wat de Halliwell-zussen van plan zijn, kunnen we de actrices bijhouden die hen hebben geportretteerd.

Net als de rest van haar Charmed-co-sterren, is Holly Marie Combs veel veranderd sinds haar dagen dat ze Piper in de show speelde. Ze lijkt op elkaar, maar ze heeft nog een aantal acteercredits verzameld en heeft ook veranderingen doorgemaakt in haar persoonlijke leven.

Naar verluidt een van de rijkste voormalige Charmed-sterren, is Combs sinds haar dagen van magisch ijskoude tijd verschenen in andere succesvolle projecten in de entertainmentindustrie. Ze herenigt zich ook af en toe met haar voormalige co-sterren.

De geschiedenis van 'Charmed'

Met een reboot die in 2018 werd uitgebracht, is een nieuwe generatie verliefd geworden op Charmed. Toch geloven veel fans van de originele show dat er nooit een andere serie kan komen zoals de Charmed die voor het eerst in 1998 in première ging.

De populaire fantasieshow vertelt het verhaal van de Halliwell-zussen, heksen die bekend staan als de Charmed Ones dankzij de kracht die ze bezitten wanneer ze samenkomen.

De serie speelt zich af in San Francisco en volgt het leven van de Halliwell-zussen terwijl ze werken en relaties hebben als normale vrouwen, terwijl ze demonen bevechten en de wereld in het geheim redden.

Hoewel het een fantasieshow is, won Charmed zoveel fans dankzij de thema's familie, eenheid en zusterschap.

Holly Marie Combs’ personage op ‘Charmed’

In de originele serie speelde Holly Marie Combs Piper Halliwell. In seizoen één tot en met drie is Piper de middelste zus, een bemiddelaar tussen oudere zus Prue en jongere zus Phoebe.

Maar nadat Prue aan het einde van het derde seizoen is vermoord, wordt Piper de oudste zus. Piper's kracht geeft haar het vermogen om de tijd te bevriezen en ook kleine explosies met haar handen te veroorzaken.

Hoewel ze aanvankelijk verlegen is in de eerste drie seizoenen, evolueert haar persoonlijkheid en wordt ze sterker. Ze wordt verliefd op de whitelighter (engel) Leo Wyatt en heeft twee zonen, Wyatt en Chris, die de volgende generatie Halliwell-heksen voortzetten.

Holly Marie Combs’ acteercarrière na ‘Charmed’

Nadat de originele serie Charmed eindigde in 2006, ging Holly Marie Combs acteren in andere projecten. Haar beroemdste rol, behalve Piper Halliwell, was die van Ella Montgomery in het tv-programma Pretty Little Liars, waarin ze speelde van 2010 tot 2017.

Combs is ook verschenen in verschillende andere tv-shows, films en tv-films, waaronder Point of Entry uit 2007 en Love's Complicated uit 2016.

In 2019 speelde Combs een gastrol in de Grey's Anatomy-aflevering Reunited, waar ze werd herenigd met voormalig Charmed-co-ster Alyssa Milano. In de aflevering spelen de twee voormalige Charmed-sterren opnieuw zussen (met dezelfde initialen - zoals ze op Charmed hebben) en moeten ze beslissen of ze hun andere zus, die hersendood is, in leven willen houden.

Holly Marie Combs' leven weg van het werk

Als ze niet als actrice werkt, brengt Holly Marie Combs tijd door met haar familie. In 2016 begon ze te daten met Mike Ryan, een restauranthouder. De twee trouwden in 2019 in Carmel, Californië.

Combs heeft drie kinderen uit haar huwelijk met de voormalige Charmed-sleutelhanger David Donoho: Finley Arthur Donoho, Riley Edward Donoho en Kelley James Donoho.

Combs werd voor het eerst zwanger toen ze de zesde serie van Charmed aan het filmen was en haar zwangerschap werd in het script geschreven als de tweede zwangerschap van Piper.

Holly Marie Combs’ mening over de ‘Charmed’ reboot

Toen het concept van een Charmed-reboot opkwam, was Combs het oneens met het feit dat de reboot als 'feministisch' werd beschouwd, wat impliceert dat de oude serie dat niet was geweest.

“Laat me eerst zeggen dat ik de banen en kansen waardeer die de Charmed-reboot heeft gecreëerd”, tweette de actrice (via Entertainment Weekl y).

"Maar ik zal nooit begrijpen wat er fel, grappig of feministisch is in het creëren van een show die in feite zegt dat de originele actrices te oud zijn om het werk te doen dat ze 12 jaar geleden deden. Ik hoop dat de nieuwe show veel beter is dan de marketing, dus de echte erfenis blijft."

Nadat Sarah Jeffrey, die in de reboot speelde, Combs en mede-co-ster Rose McGowan "verdrietig en eerlijk gezegd zielig" noemde, reageerde Combs met nog een tweet:

“Mensen die praten, neem me niet kwalijk, het typen, denigrerende beschuldigingen van iemands karakter ondanks overweldigend bewijs van het tegendeel vanwege een verschil in meningen over een tv-show is gewoon fout. En ook persoonlijk gewin schat."

Is ze nog steeds bevriend met haar voormalige gecharmeerde co-sterren?

Hoewel een Charmed-reünie met de originele cast niet in de maak lijkt te zijn, lijkt Holly Marie Combs nog steeds op te schieten met haar voormalige co-sterren.

Ondanks dat andere leden van de cast moeilijke relaties hebben, heeft Combs in de loop der jaren met ze allemaal gewerkt of contact gehad.

Aanbevolen: