Wat is er met Fabrizio gebeurd van 'Titanic'?

Inhoudsopgave:

Wat is er met Fabrizio gebeurd van 'Titanic'?
Wat is er met Fabrizio gebeurd van 'Titanic'?
Anonim

James Cameron's Titanic is een van de commercieel meest succesvolle films aller tijden. Terwijl Kate Winslet, die in de film speelde als Rose, naar verluidt niet dacht dat Titanic haar beste werk was, de eerste film die meer dan een miljard dollar opbracht, won de film 11 Academy Awards.

Titanic vertelt het verhaal van Jack en Rose, twee mensen met verschillende achtergronden die elkaar ontmoeten op de eerste reis van de RMS Titanic. Samen met Leonardo DiCaprio (als Jack) en Kate Winslet werkten een hele reeks andere acteurs aan de foto en hielpen ze hem tot leven te brengen, waaronder Danny Nucci als Jack's BFF Fabrizio.

De cast van de film uit 1997 heeft een lange weg afgelegd sinds het maken van deze iconische film. Danny Nucci heeft een succesvolle carrière als acteur en muzikant gehad, en het lijkt erop dat hij het gelukkige einde krijgt dat arme Fabrizio nooit heeft gehad.

James Cameron's 'Titanic'

Titanic combineert echte geschiedenis met fictie en beschrijft een verzonnen relaas van de liefdesrelatie tussen Jack en Rose op de zeer echte Titanic, die in 1912 zonk na een aanvaring met een ijsberg.

Hoewel Jack en Rose fictief zijn, vertegenwoordigen ze talloze mensen die passagiers waren op het beruchte schip toen het zonk.

Verschillende andere acteurs verschenen in de film uit 1997, waaronder Billy Zane, Gloria Stuart, Bill Paxton, Kathy Bates, Victor Garber, Jonathan Hyde en Danny Nucci.

Het karakter van Fabrizio, gespeeld door Danny Nucci

Danny Nucci speelde de rol van Fabrizio, de Italiaanse beste vriend van Jack met wie hij aanvankelijk aan boord ging. Jack en Fabrizio krijgen pas vijf minuten voordat het schip de ligplaats in Southampton verlaat, kaartjes nadat ze een potje poker hebben gewonnen.

Fabrizio verschijnt naast Jack in een van de meest iconische scènes van de film. Het speelt zich af in het begin, voordat Jack Rose ontmoet, wanneer hij voor de boeg van de Titanic staat en een geïmproviseerde regel roept: "Ik ben de koning van de wereld."

Later wordt Fabrizio gezien terwijl hij met Jack en hun vrienden danst op een tussendeksfeest waar Rose stiekem naar toe sluipt. Het publiek ziet hem niet veel meer totdat het schip begint te zinken, waarna Fabrizio benedendeks wordt opgesloten met andere derdeklas passagiers.

Ze slagen er uiteindelijk in om door de poorten te breken, maar Fabrizio komt op tragische wijze om het leven wanneer een van de gigantische trechters van het schip losschiet van de bretels en in het water stort, waarbij hij en verschillende anderen worden verpletterd.

De meeste scènes van Fabrizio zijn geknipt

Volgens I Heart Content was Danny Nucci geschokt toen hij ontdekte tijdens de première van de Titanic dat de meeste van zijn scènes als Fabrizio waren geknipt.

"De eerste keer dat ik het zag, was dat het belangrijkste deel van de ervaring", zei de in Oostenrijk geboren acteur. "Toen ik het voor de tweede keer zag, kon ik de omvang zien van wat Jim had gedaan… Het was behoorlijk verbazingwekkend."

Oorspronkelijk had Fabrizio een nog droeviger en dramatischer dood dan die waarin hij werd verpletterd door de trechter van het schip. Hij zou het zinken overleven en naar een reddingsboot zwemmen, om vervolgens met een roeispaan in het gezicht te worden geslagen door Cal, de boosaardige verloofde van Rose.

"Terwijl ik wegdrijf, [verdwijnt] de reddingsboot langzaam in het grijs", zei Nucci in een interview met Vanity Fair. “Het was een van de scènes die me naar de rol trok. Maar na het zien van de film begrijp ik het, want het gaat maar door met Cal. We begrijpen het; Cal is verschrikkelijk.”

De acteercarrière van Danny Nucci

Sinds haar optreden in Titanic heeft Nucci aan verschillende andere acteerprojecten gewerkt; hij speelde in verschillende rollen gedurende zijn carrière, waaronder een verzameling Italiaanse karakters.

In 1999 verscheen hij in de tv-serie Snoops als het personage Emmanuel "Manny" Lott. Hij had ook rollen in tv-shows zoals in 2001's Some of My Best Friends, The Fosters, The Mentalist, CSI: Crime Investigation en Castle, waaraan hij werkte tussen 2009 en 2014.

Nucci werkt momenteel aan een tv-miniserie genaamd The Offer, die in 2022 moet verschijnen.

Danny Nucci is ook een muzikant

Danny Nucci is niet alleen een succesvolle acteur, maar ook een muzikant. Hij bracht zijn eerste album uit in 2012 genaamd 'Danny Nucci', en zijn tweede in 2016, genaamd 'Oh Momma.'

Nucci speelt verschillende instrumenten, waaronder saxofoon, gitaar, bas en keyboards. Hij zingt en schrijft ook zijn eigen muziek.

Danny Nucci is getrouwd

Danny Nucci is getrouwd met Paula Marshall, met wie hij sinds 2002 een band heeft, en deelt een dochter met haar.

In 1997 speelden de twee een stel in de Amerikaanse romcom That Old Feeling. Nucci heeft ook nog een kind uit zijn eerste huwelijk met Terre Bridgham.

Aanbevolen: