Anya Taylor-Joy gaat volgens geruchten deze Spider-Man Femme Fatale spelen

Inhoudsopgave:

Anya Taylor-Joy gaat volgens geruchten deze Spider-Man Femme Fatale spelen
Anya Taylor-Joy gaat volgens geruchten deze Spider-Man Femme Fatale spelen
Anonim

Het is algemeen bekend dat Sony Pictures Entertainment de filmrechten op Spider-Man bezit, en het bedrijf heeft in de loop der jaren samengewerkt met Marvel Studios om de webslingerende held te integreren in de Marvel Cinematic Universe De samenwerking heeft beide studio's talloze prestaties opgeleverd, hun nieuwste project Spider-Man: No Way Home heeft een brutowinst van $ 1 miljard aan de kassa, en zowel Sony als Marvel hebben hun wens uitgesproken om samen te blijven werken.

Na de onthulling dat Spider-Man 4 actief in de maak is, komt er een nieuw gerucht naar boven dat Sony Pictures wil dat The Queen's Gambit-acteur Anya Taylor-Joy een bekende femme fatale uit het Spider-Man-universum speelt - Felicia Hardy alias Black Cat.

Anya Taylor-Joy om lid te worden van de MCU?

Meerdere fanportals, waaronder @MarvlUpdates, hebben aan Twitter onthuld dat Sony naar verluidt Anya Taylor-Joy wil casten als de liefdesbelang/vijand/bondgenoot van Spider-Man, afhankelijk van de route die de film neemt. Eerder speelde actrice Felicity Jones het personage in The Amazing Spider-Man 2 en Tricia Helfer sprak het personage uit in de animatieserie The Spectacular Spider-Man.

Felicia Hardy heeft op katten gebaseerde krachten, waaronder verbeterde kracht en behendigheid. Ze heeft ook een "pech-aura" die ze tegen haar vijanden kan gebruiken. Wanneer haar krachten later muteren, krijgt ze een buitengewoon evenwicht en intrekbare klauwen.

Het personage staat bij stripfans bekend als zowel vriend als vijand van Spider-Man, en de twee hebben een gecompliceerde relatie. Black Cat voelde zich alleen aangetrokken tot het alter ego van Spider-Man, en is niet geïnteresseerd in het normale leven van de held als Peter Parker. Wanneer zijn identiteit wordt onthuld, krijgt ze een afkeer van hem.

Anya Taylor-Joy is in het nieuws geweest sinds ze in The Witch verscheen, maar haar bekroonde optreden in de miniserie van Netflix, The Queen's Gambit, versterkte haar rol als een van Hollywood's meest getalenteerde nieuwe actrices.

Ze heeft haar acteerkwaliteiten getoond in een breed scala aan projecten - van het spelen van een wees-schaakwonder in de Netflix-show tot de psychologische horrorfilm Last Night In Soho, waar ze de aspirant-zangeres Sandie speelde. Er is niets dat Taylor-Joy niet kan doen, dus we zijn er zeker van dat fans het op prijs zouden stellen dat ze de rol van Black Cat op zich zou nemen en ons haar eigen draai eraan zou geven!

Aanbevolen: