Details over JoJo's verloofde, Dexter Darden, onthuld

Inhoudsopgave:

Details over JoJo's verloofde, Dexter Darden, onthuld
Details over JoJo's verloofde, Dexter Darden, onthuld
Anonim

"Baby, jij bent het." Singer/songwriter JoJo, beroemd geworden door haar hits "Too Little Too Late" en "(Get Out) Leave", is verloofd! Ze kondigde haar verloving aan op eerste kerstdag en plant nu een bruiloft naast haar tour in het voorjaar van 2022.

Het stel heeft hun relatie behoorlijk privé gehouden, met uitzondering van schattige foto's en video's van elkaar op hun sociale media. En volgens die berichten lijkt het alsof ze al anderhalf jaar samen zijn, zo niet langer.

Haar verloofde is echter geen niemand. Hij is een acteur die beroemd wordt in een nieuwe streamingshow, na het spelen van kleine rollen in andere films en tv-shows.

The Masked Singer runner-up lijkt de gelukkigste die ze ooit is geweest en we kunnen niet wachten om te zien hoe geweldig hun bruiloft zal zijn. Dit is wat we weten over de nieuwe verloofde van JoJo, Dexter Darden.

10 Het vroege leven van Dexter Darden

Dexter Darden werd geboren op 24 juni 1991 in Camden, NJ. Hij ging naar school en universiteit in zijn geboorteplaats en is een grote sportliefhebber in Philadelphia, zoals de 76ers in Camden spelen. Er is niet veel anders bekend over zijn gezinsleven of vroege leven.

9 Hij is een zanger en danser

Dexter Darden wordt beschouwd als een drievoudige bedreiging en kan naast zijn acteervaardigheden ook zingen en dansen. "Ik ben er trots op dat ik kan dansen en ik ben er trots op dat ik kan acteren, en ik ben er trots op dat ik kan zingen", vertelde hij aan Schon! tijdschrift. Dankzij de reboot van Saved By The Bell kan hij zijn zangtalenten laten zien. Hopelijk kan de acteur zijn zangkunsten tijdens de show laten zien. Hij heeft echter geen professionele muziek uitgebracht, maar groeide op met zingen in het kerkkoor, beginnend op driejarige leeftijd.

8 Dexter Darden In 'The Maze Runner'

Dexter Darden kreeg zijn grote doorbraak toen hij speelde in de serie The Maze Runner als Frypan. Frypan, wiens echte naam Siggy is, is de hoeder van de koks en een lid van de rechterarm. Hij is een van de weinige leden van The Maze die overleeft en krijgt uiteindelijk zijn geheugen terug.

7 Zijn volledige acteercarrière

Momenteel speelt Dexter Darden de hoofdrol in de Saved By The Bell-reboot als Devante Young, een van de nieuwe hoofdpersonages. Afgezien van de SBTB- en The Maze Runner-franchise, heeft Darden nog een paar acteerrollen gehad. De 30-jarige kreeg zijn grote doorbraak in de film uit 2012, Joyful Noise. Hij speelde ook in Son of the South, Burden, Hell's Kitchen en meer.

6 Dexter Darden is een dichter die vecht voor gelijkheid

Als je door zijn Instagram bladert, zul je ontdekken dat Dexter Darden veel originele gedichten heeft gemaakt. De meeste gaan over belangrijke zaken in de wereld, zoals gelijkheid, Black Lives Matter, etc. Zijn sociale media hebben ook een heleboel berichten over gelijkheid en het aanmoedigen van mensen om op te komen voor wat juist is.

5 Zijn beroemde vrienden

In de zomer van 2021 speelde Darden de hoofdrol in een aflevering van Celebrity Family Feud met zijn vriend, Jimmie Allen. Fans wisten niet of de acteur familie was van Allen of niet, maar verduidelijkten later in de show dat ze goede vrienden zijn. Een andere bekende vriend van hem is Jordan Fisher. Fisher plaatste een foto op zijn Instagram van het paar op zijn trouwdag. Dexter Darden diende als zijn getuige. Het is onduidelijk hoe ze elkaar kennen, maar ze lijken beste vrienden te zijn.

4 De relatie tussen JoJo en Dexter Darden

Het is onduidelijk wanneer Dexter Darden en JoJo precies begonnen te daten, maar het lijkt alsof ze begin 2020 bij elkaar zijn gekomen. Ze posten schattige, romantische foto's van elkaar op Instagram en lijken helemaal halsoverkop verliefd. Ondanks het plaatsen van foto's van elkaar, hebben ze de neiging om hun relatie rustig te houden. Hij steunde haar zelfs toen ze haar EP, Trying Not To Think About It, in oktober 2021 uitbracht, stromend over haar en de muziek, op zijn Instagram-verhalen.

3 Openbaar maken met hun relatie

JoJo plaatste voor het eerst over haar toenmalige vriend op Instagram in juni 2020, waardoor hun relatie openbaar werd gemaakt, en hoewel fans in paniek raakten, was dat eigenlijk het enige inzicht in hun relatie. Veel fans wisten eerst niet eens wie hij was. Sindsdien heeft het paar andere foto's samen gepost, vooral in de afgelopen maanden, toen de verloving in de lucht hing.

2 Dexter Dardens rol in 'Saved By The Bell'

Het spelen van Devante Young, een van de hoofdpersonen in de Peacock-serie, Saved By The Bell is zo'n grote carrièrestap geweest voor Dexter Darden. Young overgebracht naar Bayside High, nadat zijn middelbare school, Douglas High, was gesloten. Hoewel iedereen dacht dat hij de voetbalster zou worden, wilde Young in plaats daarvan proberen voor het toneelstuk op school. Hij heeft misschien een stoer uiterlijk, maar van binnen geeft hij veel om zijn vrienden en oma. De show is momenteel in zijn tweede seizoen

1 JoJo's verlovingsaankondiging

JoJo plaatste het nieuws van hun verloving op eerste kerstdag. "Voor altijd met JOU? Schrijf me in. Kerst vieren met een hele verloofde!!!" ze ondertitelde de post. Ondanks dat ze het met Kerstmis aankondigde, lijkt het alsof de verrassing plaatsvond op haar verjaardag, 20 december, terwijl ze haar onderschrift vervolgde met: "Bedankt voor de meest epische verjaardagsverrassing ooit!" Darden vloog hun beide moeders en beste vrienden uit om het speciale moment te delen.

Aanbevolen: