Fans denken dat dit Stephen Colberts meest ongemakkelijke interview ooit is

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit Stephen Colberts meest ongemakkelijke interview ooit is
Fans denken dat dit Stephen Colberts meest ongemakkelijke interview ooit is
Anonim

Talkshow-interviews kunnen vaak boobytraps zijn voor extreem ongemakkelijke momenten. Het niet-gescripte karakter van deze shows betekent dat ze erg onvoorspelbaar kunnen zijn, afhankelijk van wie de gast is en hun gemoedstoestand wanneer ze worden geïnterviewd.

In 1996 had de controversiële filmregisseur Abel Ferrara bijvoorbeeld een heel vreemde uitwisseling op Late Night met Conan O'Brien, kort nadat hij had geprobeerd te vluchten voor zijn interview. Tijdens het hele gesprek met Conan leek Ferrara er bizar helemaal niet bij te zijn.

Zoals elke andere presentator is Stephen Colbert van The Late Show op CBS er niet in geslaagd om deze ongemakkelijke momenten te omzeilen.

De 57-jarige komiek heeft een verhit debat met Bill Maher over geloof en religie moeten doorstaan, een vreemde uitwisseling met Trump voor de verkiezingen van 2016, en zelfs die ene keer dat hij Virgin-miljardair Richard Branson de verkeerde manier.

In januari 2016 moest Colbert een andere schijnbaar losgeslagen gast tolereren, toen T. J Miller een ei en skelethanden meebracht naar hun interview. Jaren later denken fans dat de interactie de meest ongemakkelijke ooit is op The Late Show.

T. J. Miller is geen onbekende voor absurditeit

Acteur, schrijver en komiek T. J Miller was in het verleden geen onbekende in schandalen en absurditeit. De tweevoudig presentator van de Critic Choice-prijs en voormalig ster uit Silicon Valley maakte zijn Late Show-debuut toen hij de kijkers verraste met zijn ongemakkelijke en niet-gescripte capriolen.

Miller is vooral bekend door het vertolken van Erlich Bachman in de HBO-komedieserie Silicon Valley. Zijn andere opmerkelijke rollen zijn onder meer J. J. Abrams' Cloverfield in 2008, wat in feite zijn allereerste filmrol was. Hij uitte ook het personage Tuffnut Thorston in How To Train Your Dragon 1 & 2.

Het was echter Silicon Valley dat hem naar het echte sterrendom katapulteerde. Hij speelde de hoofdrol voor de eerste vier van de zes seizoenen van de show. In die periode won de serie talloze onderscheidingen, waaronder meerdere Primetime Emmy- en Golden Globe-nominaties in verschillende categorieën.

Toen Miller in 2016 op de show van Colbert verscheen, promootte hij zijn hosting-optreden voor de 21e jaarlijkse Critics Choice Awards. Het vijf minuten durende interview begon op een heel gewone manier, waarbij de gast verklaarde dat Colbert 'de favoriete komiek van zijn vrouw was… inclusief het huidige gezelschap'.

T. J. Miller betoogde dat prijzen gereserveerd zouden moeten worden voor kinderen

Op dit punt begon het gesprek echter een bizarre wending te nemen. Colbert liet een clip van Miller zien van de Critics Choice Awards-ceremonie van vorig jaar. De komiek had gewonnen in de categorie Beste Mannelijke Bijrol in A Comedy Series voor zijn werk aan Silicon Valley.

Terwijl hij de prijs in ontvangst nam, hield hij zijn toespraak met zijn mond vol eten en voerde hij aan dat onderscheidingen voor kinderen moesten worden gereserveerd. De toespraak veroorzaakte rimpelingen in de branche, sommigen beweerden dat het de beste dankwoord ooit was.

Colbert vond het grappig dat Miller, nadat hij de prijzen had gewonnen, het optreden het volgende jaar daadwerkelijk aangeboden kreeg. Hierop antwoordde de acteur: "Ik denk dat ik kraai eet, toch? Voet in mijn mond, toch? Ei op mijn gezicht, toch?"

Daarmee viste hij een rauw ei uit zijn binnenzak en sloeg het tegen zijn gezicht. Terwijl je dat deed, spatte er ook een beetje van de dooier over Colberts nette, marineblauwe pak en bevlekte het.

Miller ging echter nonchalant door met praten: "Bedankt dat je me hebt", zei hij. "Zondag is het live, we hebben er zin in."

T. J. Miller gebruikte skelethanden om Stephen Colberts gezicht en haar te strelen

Colbert gaf zijn gast wat keukenpapier om het ei van zijn gezicht te vegen, terwijl hij zelf verwerkte wat er net was gebeurd. "Ik ben opgewonden dat ik meer dan één pak heb," riep Colbert uit, terwijl hij zijn eigen jas opruimde. "Dus je zegt dat je vrouw dit niet leuk vindt?"

Alsof het nog niet raar genoeg was geworden, haalde de gastheer een paar skelethanden terug die zijn gast van tevoren had meegebracht en gaf ze aan hem door. Het was een ode aan een komisch stukje dat Miller doet tijdens zijn stand-upshows, waar hij stilletjes een eerste date uitbeeldt met slechts een paar skelethanden als zijn echte handen.

Miller gebruikte vervolgens de handen om Colberts gezicht en haar vreemd te strelen toen het zeer vreemde interview ten einde liep. Fans vonden het hele debacle nogal verontrustend. 'Ik denk dat dit de eerste keer is dat ik Colbert echt boos zie', merkte een fan op in de YouTube-opmerkingen.

Terwijl sommigen Miller verdedigden als gewoon in zijn gewone karakter, schreef een ander: 'Wat vervelend is, is vervelend. Het hebben van een irritant karakter maakt ongrappig niet grappig. Nog steeds vervelend. EN niet grappig.'

Aanbevolen: