Welke 'Real Housewives Of New York'-ster is de rijkste in 2021?

Inhoudsopgave:

Welke 'Real Housewives Of New York'-ster is de rijkste in 2021?
Welke 'Real Housewives Of New York'-ster is de rijkste in 2021?
Anonim

The Real Housewives Of New York is sinds het debuut in 2008 een reality-tv-nietje geworden. De serie heeft talloze huisvrouwen de Bravo-deuren in en uit zien lopen, waaronder Bethenny Frankel, Dorinda Medley en Carole Radziwill, die allemaal aanleiding gaven tot de succesvolle show.

Hoewel de Bravo-serie erin is geslaagd om seizoen 13 te halen, lijkt het alsof fans er niet meer van houden zoals ze ooit deden. Niet alleen kwam RHONY tot een teleurstellend einde, maar het netwerk schrapte alle plannen voor een seizoen 13-reünie volledig. Hoera!

Fans vragen zich nu af of de show na het laagste seizoen tot nu toe zal terugkeren naar Bravo, en het ziet er niet al te goed uit. Hoewel de kijkcijfers lager zijn, blijft één ding waar als het gaat om de dames uit New York: ze zijn nog steeds rijk! Met Eboni K. Williams en Leah McSweeney als recente toevoegingen aan de cast, vragen fans zich af wie er als beste uit de bus komt als het gaat om de rijkste RHONY-ster.

7 Eboni K. Williams - Nettowaarde $3 miljoen

Eboni K. Williams sierde onze schermen voor de allereerste keer dit seizoen van RHONY. Williams doorbrak de barrières en werd de eerste zwarte huisvrouw die meedeed aan de serie.

De ster maakte naam als televisiepresentator en advocaat, waardoor ze een vermogen van $ 3 miljoen kon vergaren. Hoewel ze tijdens het laagst gewaardeerde seizoen lid werd, is het duidelijk dat Eboni het goed zal doen nadat ze tijdelijk een plek heeft veroverd als co-host van The View, en later onthult dat ze op zoek is naar een fulltime plek.

6 Leah McSweeney - Netto waarde $ 3,5 miljoen

Leah McSweeney voegde zich vorig seizoen bij de cast van RHONY en gaf haar modelabel, Married To The Mob, een grote plug in de hele serie. Tijdens haar terugkeer leek het alsof Leah en seizoensnewbie, Eboni K. Williams, het het beste met elkaar konden vinden, maar onlangs werd onthuld dat Leah, Ramona tijdens de releaseparty voor het nieuwste Housewives-boek van David Quinn, Not All Diamonds And Rosé, en Luann had een pact gesloten om te vertrekken toen Eboni arriveerde. Dikke kus!

Terwijl fans zich nu dubieus voelen over haar betrokkenheid bij RHONY, is Leah er nog steeds in geslaagd om het goed te doen voor zichzelf, zo veel dat ze $ 3,5 miljoen waard is.

5 Bershawn Shaw - Nettowaarde $5 miljoen

Bershawn Shaw haalde dit seizoen de krantenkoppen van RHONY nadat ze debuteerde in haar 'vriend van'-rol. Terwijl fans wensten dat ze een fulltime castlid was, is het duidelijk dat Shaw het te druk heeft om zich fulltime aan de show te hebben toegewijd.

Als ze niet op onze schermen verschijnt, acteert Bershawn. De ster is ook een gerenommeerde bedrijfscoach en motiverende spreker, vaardigheden waarmee ze een indrukwekkend vermogen van $ 5 miljoen heeft kunnen vergaren.

4 Sonja Morgan - Netto waarde $8 miljoen

Sonja Morgan is een vaste waarde geworden in de Real Housewives of New York City na haar debuut in de serie in het derde seizoen. Morgan was eerder getrouwd met John Adams Morgan, en ze kreeg een behoorlijk fatsoenlijke schikking na hun splitsing in 2006.

Ondanks haar vele financiële problemen, waaronder faillissementen en het feit dat ze haar herenhuis in New York City moet verkopen, is Sonja Morgan er nog steeds in geslaagd om het goed voor zichzelf te doen, zo veel dat ze $ 8 miljoen waard is. Morgan tekende in 2019 een deal met Century 21 om haar eigen collectie te verkopen, die het zeker goed deed in de winkels voordat de pandemie toesloeg.

3 Heather Thomson - Netto waarde $10 miljoen

Heather Thomson is geen onbekende in de schijnwerpers nadat hij in een handvol seizoenen van RHONY was verschenen, om het afgelopen seizoen terug te keren als een "vriend van". Hoewel de Housewives-franchise zeker wonderen heeft gedaan voor Thomson, bereikte ze financieel succes ver voordat ze in de show was.

Heather werkt in de mode-industrie, ontwerpt, koopt en distribueert, terwijl ze haar eigen voedingsbedrijf Nutritionary heeft opgericht. Heather heeft het heel goed gedaan voor zichzelf en heeft een nettowaarde van $ 10 miljoen verzameld! Bovendien krijgt Thomson op dit moment reactie na haar interview met David Quinn voor zijn nieuwe boek Not All Diamonds And Rosé, nadat ze een nogal privémoment had onthuld dat ze ooit deelde met voormalig co-ster Sonja Morgan.

2 Ramona Singer - Netto waarde $ 18 miljoen

Ramona Singer's RHONY-salaris staat op een gerapporteerde $ 500.000 per seizoen, wat een behoorlijk indrukwekkend salaris is. Voorafgaand aan haar tijd bij The Real Housewives, exploiteerde Ramona haar eigen wederverkoopbedrijf en sieradenlijn samen met haar ex-man, Mario Singer.

Dankzij haar voortdurende succes in de serie en omdat ze de enige overgebleven originele huisvrouw is die fulltime in elk seizoen van RHONY heeft gediend, is Ramona Singer erin geslaagd een nettowaarde van $ 18 miljoen te vergaren.

1 Luann De Lesseps - Netto waarde $ 25 miljoen

Luann de Lesseps wint de RHONY-huisvrouw met het hoogste vermogen. De cabaretster is maar liefst $ 25 miljoen waard, die naar verluidt afkomstig zou zijn van een grote schikking die ze van haar ex-man had gekregen. Graaf Alexander de Lesseps.

Aangezien de ex-man van Luann banden heeft met de aanleg van het Suezkanaal, is het geen verrassing dat hij een indrukwekkende $ 50 miljoen waard is, waarvan Luann een groot deel van kreeg na hun splitsing in 2009. Naast de schikking, Lu heeft ook veel verdiend als Real Housewives-ster voor meer dan een decennium, terwijl ze zelf een cabaretster werd.

Aanbevolen: