Beroemdheden die terugslag kregen om af te vallen

Inhoudsopgave:

Beroemdheden die terugslag kregen om af te vallen
Beroemdheden die terugslag kregen om af te vallen
Anonim

Veel beroemdheden hebben gesproken over de druk die ze hebben uitgeoefend om er op een bepaalde manier uit te zien tijdens hun werk in de entertainmentindustrie. Veel vrouwen hebben gezegd dat het moeilijk kan zijn om een carrière in het bedrijf te hebben, omdat hun lichaam onder de loep wordt genomen.

Hollywood is er al lang voorstander van om er mager uit te zien en af te vallen, maar het heeft een sprong gemaakt in het promoten van lichaamspositiviteit. Helaas is de boodschap van lichaamspositiviteit veranderd in aanvallende beroemdheden om af te vallen. Veel vrouwelijke sterren schamen zich, maar worden dan ook enorm kritisch bekeken om af te vallen. Sommigen vinden dat het lijkt alsof vrouwen niet kunnen winnen als het gaat om hun uiterlijk en hun gewicht. Of ze nu dik, dun of ergens daar tussenin zijn, beroemdheden merken steeds vaker dat ze niet iedereen tevreden kunnen stellen met hoe ze eruitzien.

9 Adele

Adele, begon onlangs over het verliezen van 100 pond in twee jaar door circuittraining te doen en gewichten op te heffen. Ze begon haar regime na de scheiding van haar man Simon Konecki, en legde uit hoe sporten haar mentaal en fysiek sterker maakte.

Verscheen op BBC Radio 4's Desert Island Discs in juli, zei Adele dat sommige van haar fans "zich verraden voelden" door de dramatische verandering in haar uiterlijk.

"Ik voelde me verschrikkelijk voor sommige mensen die het gevoel hadden dat de opmerkingen van andere mensen betekenden dat ze er niet goed uitzagen of dat ze niet mooi waren", vertelde Adele aan de interviewer. Maar ze gaf ook toe dat ze begreep waarom mensen geïnteresseerd waren in haar lichaamstransformatie, omdat ze niet de hele reis naar gewichtsverlies online deelde. Ze maakte vorig jaar in het interview met Oprah Winfrey duidelijk dat, hoewel ze zich "slecht voelde dat iedereen zich vreselijk over zichzelf voelde", het niet haar "taak was om te valideren hoe mensen over hun lichaam denken.”

8 Rebel Wilson

De Pitch Perfect-ster begon haar fitnessreis in 2020 zwaar te documenteren, in een beweging die ze het 'het jaar van de gezondheid' noemde. Ze is sindsdien ongeveer 60 pond afgevallen, maar haar slankere uiterlijk kreeg kritiek.

“Omdat ze soms groter waren, keken mensen niet per se twee keer naar je. En nu ik in een goede vorm verkeer, bieden mensen aan om mijn boodschappen naar de auto te dragen en de deuren open te houden', zei ze in The Morning Crew met Hughesy, Ed en Erin.

7 Lizzo

De 34-jarige Grammy-winnares staat bekend om haar krachtige boodschap van eigenliefde, of het nu via haar teksten of haar sociale-mediaplatforms is. In mei 2020 plaatste de in Michigan geboren zangeres een video waarin ze zichzelf een inspirerend gesprek in de spiegel gaf. 'Wie heeft je verteld dat je zo schattig kon zijn? Wie? zei ze tegen zichzelf.

Maar in december 2020 kwam ze onder vuur te liggen omdat ze video's plaatste waarin ze zichzelf liet zien tijdens een detox met verschillende sappen. Ze verdedigde zichzelf op Instagram en zei: "Ik heb mijn lichaam ontgift en ik ben nog steeds dik."

Meer recentelijk is Lizzo aan het trainen en veganistisch eten - en trots pronkend met de resultaten.

"Beide meisjes zijn blij", zei ze in een Tik Tok in februari, waar ze de resultaten van haar harde werk vergeleek. “Dat is het belangrijkste van je levensstijl en van je lichaam houden. Mensen beschamen maakt geen verschil. Van mensen houden voor wie ze zijn."

6 Ashley Graham

Ashley Graham staat bekend als een body-positive plus-size model. "Ik hou van de huid waarin je zit", schreef Graham bij een bericht met haar naakt, met striae te zien. Een van haar vele Instagram-berichten gewijd aan het omarmen van haar lichaam na de geboorte.

In 2016 plaatste ze echter een afbeelding op Instagram waarop ze er slanker uitzag en daarvoor werd beschaamd door fans. “Waarom verander je jezelf? Ik dacht dat je je op je gemak voelde om jezelf te zijn en plus size te zijn?” schreef commentaar leest.

Het model en voormalig America's Next Top Model-rechter sloeg terug en zei dat niets ooit genoeg is voor mensen, maar "uiteindelijk ben ik goed genoeg voor mij."

"Voor de goede orde, ik train om: gezond te blijven, me goed te voelen, van jetlag af te komen, mijn hoofd leeg te maken, grote meisjes te laten zien dat we kunnen bewegen zoals de rest, flexibel en sterk te blijven, meer energie hebben", reageerde ze omdat ze zich schaamde omdat ze aan het sporten was. "Ik train niet om af te vallen of mijn rondingen te behouden, omdat ik hou van de huid waarin ik me bevind."

5 Jennifer Hudson

De voormalige American Idol-zangeres en Oscar-winnende actrice ging van maat 16 naar maat 6, en daarmee kwam wat ongewenste kritiek.

De in Chicago geboren ster heeft gezegd: Ik kom van een plek waar je een harde huid moet hebben. Maar het was nog steeds schokkend voor mij, een persoon die niet altijd over imago ging en een wereld binnenwandelde die alleen maar over imago ging.

"En het is waarschijnlijk het ding dat me tot op de dag van vandaag het meest irriteert."

4 Meghan Trainor

Zangeres Meghan Trainor viel in 2018 20 pond af en deed dat op een volkomen gezonde manier."Ik wil er voor altijd jong blijven uitzien." Ze onthulde: "Ik stopte met drinken, stopte met het doen van iets slechts aan mijn gezicht, ik wil niet meer met acne omgaan - ik ben 24, ik ben er overheen en ik wil gewoon leven tot ik 106 ben."

Mensen voelden zich verraden omdat ze beroemd was vanwege het zingen van liedjes als 'All About That Bass', waarmee ze je lichaam omarmde, ongeacht de grootte.

3 Khloe Kardashian

Khloe Kardashian stond bekend als de "dikke zus" voordat ze de afgelopen jaren haar eigen wraaklichaam kreeg. Nu zeggen de krantenkoppen dat ze "te mager" is, "tijd aan het verspillen is" en "te ver is gegaan in de zoektocht naar perfectie."

Blijkbaar zijn fans niet tevreden - haar Insta-opmerkingen en Twitter-vermeldingen staan vol met opmerkingen als: "Ik denk dat je knapper bent als je niet zo mager was."

"Ik moet de datum van vandaag onthouden!! Nooit had ik gedacht dat ik in de media zou komen omdat ik 'te mager' zou zijn. Wat op aarde?!?!" Khloe Kardashian getweet in 2016.

"Eerst ben ik te dik en nu ben ik te mager. Ik hou van dit spel!!" voegde ze eraan toe.

2 Sarah Hyland

Modern Family-actrice Sarah Hyland is nooit bang geweest om haar bodyshamers af te sluiten. Ze kreeg te horen dat ze te veel was afgevallen tijdens de Oscar Vanity Fair Party van 2018. Hyland bewerkte het bijschrift om toe te voegen: "Ik zag er geweldig uit", en voegde eraan toe: "Nog belangrijker. Ik voelde me GEWELDIG en dat is het enige dat telt."

In mei 2017 legde Hyland uit dat haar recente gewichtsverlies het gevolg was van haar nierdysplasie en haar onvermogen om te trainen. “Mijn omstandigheden hebben me op een plek gebracht waar ik geen controle heb over hoe mijn lichaam eruitziet. Dus ik streef ernaar om zo gezond mogelijk te zijn, zoals iedereen zou moeten doen.

Ze voegde eraan toe: Mijn zelfvertrouwen blijkt niet uit jouw opmerkingen… Omdat ik altijd te dik zal zijn. Ik zal altijd te mager zijn. Ik zal nooit genoeg rondingen hebben om een vrouw genoemd te worden. En ik zal altijd een slet zijn voor het dragen van een push-up bh. Hou van de jij die je wilde zijn. Wees de beste versie van jezelf. Wees gezond.”

1 Emma Stone

In een interview in 2014 met Seventeen reageerde Oscar-winnende actrice Emma Stone op bodyshamers die haar bekritiseerden omdat ze afviel en haar ervan beschuldigden toe te geven aan de druk van Hollywood.

"Het kan in de wereld van vandaag een hele uitdaging zijn voor iedereen, vooral meisjes en vrouwen, om zich goed te voelen over hun lichaam," zei Stone. “Hoe de dingen er van buitenaf ook uitzien, we kunnen allemaal superkritisch zijn op onszelf en op ons beeld in de spiegel. Ik heb artikelen of opmerkingen gezien die over mijn gewicht gingen, of 'toegeven aan druk om dun te zijn'.”

Ze voegde eraan toe: Op gewicht blijven is een strijd voor mij, vooral als ik onder stress sta, en vooral omdat ik ouder ben geworden. Dat is de manier waarop mijn genen hebben besloten te gaan, en dingen zullen na verloop van tijd veranderen, net als alles. Dus als er totaal onware uitspraken worden gedaan over mij of mijn gezondheid, dan wil natuurlijk een deel van mij verdedigen.”

Aanbevolen: