Waarom worstelde de cast van 'Seinfeld' om succes te vinden nadat de show was afgelopen?

Inhoudsopgave:

Waarom worstelde de cast van 'Seinfeld' om succes te vinden nadat de show was afgelopen?
Waarom worstelde de cast van 'Seinfeld' om succes te vinden nadat de show was afgelopen?
Anonim

NBC heeft door de jaren heen een aantal ongelooflijke shows gehad en Seinfeld wordt beschouwd als een van de beste. Velen zouden zelfs beweren dat Seinfeld de beste sitcom is die ooit op het kleine scherm te zien is geweest.

De show was niet perfect, omdat er controversiële scripts en afleveringen waren die zelfs het netwerk haatte. Wat er ook op zijn pad kwam, de show zorgde ervoor dat het werkte, en het was een onstuitbare kracht die zijn artiesten in bekende namen veranderde.

De sterren van Seinfeld zijn allemaal legendes op zich, maar velen van hen hebben wat carrièreproblemen gehad sinds het einde van de show. Laten we eens kijken naar de mogelijke boosdoener van het ontbreken van een grote piek bij de sterren na het einde van Seinfeld.

Waarom had de cast van 'Seinfeld' moeite om rollen te krijgen?

In juli 1989 gooide NBC de dobbelstenen in een show over niets, en niemand bij het netwerk had mogelijk kunnen weten waar de show zou uitgroeien. Het was niet meteen een hit, maar toen het eenmaal de juiste formule had gevonden, werd het een van de grootste sitcoms in de geschiedenis.

Met Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Jason Alexander en Michael Richards was Seinfeld een onstuitbare show op zijn hoogtepunt. Elke week kwamen miljoenen mensen kijken om de nieuwste avonturen van Jerry en zijn vrienden te zien. De show ging misschien over niets, maar het betekende zeker iets voor de fans.

Gedurende 9 seizoenen en 180 afleveringen floreerde Seinfeld op het kleine scherm. Tot op de dag van vandaag worden de herhalingen ervan nog steeds door velen bekeken en aanbeden, en het feit dat het op Netflix staat, betekent dat nog meer mensen de kans krijgen de tijd te nemen om de show te streamen wanneer ze maar willen.

Na jarenlang iconische personages op het kleine scherm te hebben gespeeld, denken sommigen misschien dat het gemakkelijk zou zijn om verder te gaan, maar dit was niet het geval voor de meerderheid van de primaire cast van de show.

'Seinfeld's' artiesten worstelden om aanhoudend succes te vinden

Landen op een tijdloze show zou het doel van elke artiest moeten zijn, maar ze kunnen er maar beter rekening mee houden dat er een flinke prijs voor betaald kan worden. Kijk maar eens naar de cast van Seinfelds carrières sinds de show eindigde.

Jason Alexander is een uitzonderlijke acteur, en hoewel hij enig succes heeft gehad sinds Seinfeld TV veroverde, is hij voor het grootste deel een gastrol. Alexander heeft kansen gehad om zijn eigen sitcom te verankeren, maar deze zijn mislukt bij het publiek.

Michael Richards had een soortgelijk probleem bij Kramer. Hij probeerde verschillende projecten uit, maar Richards was niet in staat om iets vast te houden.

Jerry Seinfeld heeft het voordeel een krachtpatser te zijn, maar zelfs hij heeft een aantal rampen gehad sinds Seinfeld eindigde. Herinnert iemand zich Bee Movie nog? Natuurlijk, het is nu vooral een meme, maar dit ding was een ramp toen het uitkwam.

Julia Louis-Dreyfus is hier een grote uitzondering, aangezien ze de afgelopen jaren behoorlijk succesvol is geweest. Sommigen beschouwen haar recente geschiedenis zelfs als een persoonlijk hoogtepunt, omdat ze haar naamswaarde nam en deze aanzienlijk verhoogde dankzij bekroonde uitvoeringen en een optreden in een grote franchise.

Het is jammer dat deze artiesten nog nooit een hoogtepunt als Seinfeld hebben bereikt, en er kan een reden zijn waarom dit het geval is.

Julia Louis-Dreyfus was de enige uitzondering

In werkelijkheid hebben de sterren van Seinfeld het goed voor zichzelf gedaan, maar over het algemeen was bijna geen van hen in staat om dezelfde hoogten opnieuw te bereiken. Hoewel er een aantal factoren in het spel zijn, is de waarheid dat het moeilijk te schudden is om een iconisch personage te spelen.

Neem bijvoorbeeld Jason Alexander. Alexander acteert al tientallen jaren consequent, maar over het algemeen zien mensen George Costanza nog steeds als ze Alexander zien. Hierdoor moet hij nog steeds hetzelfde type sitcom-succes vinden.

Voordat zijn raciale tirade zijn carrière tot zinken bracht, zat Michael Richards in hetzelfde schuitje. De man was Kramer in de ogen van miljoenen, en het was gewoon te vreemd om naar de man te kijken die de ster van Kramer speelde in een andere show.

Nogmaals, Julia Louis-Dreyfus was hierop de uitzondering. Ze heeft sinds Seinfeld talloze hits gehad, waaronder Veep en haar recente inval in de MCU. Dat gezegd hebbende, de actrice heeft er jaren over gedaan om op dat punt te komen, en sommigen waren van mening dat ze voorbestemd was om het zoveelste voorbeeld te zijn van een ster die voor altijd verbonden was met hun grootste personage.

De cast in Seinfeld zal altijd als legendes worden beschouwd dankzij hun werk aan de show, maar de meesten van hen hebben nog geen hoogtepunt bereikt dat in de buurt komt van het succes van Seinfeld.

Aanbevolen: