Kleine mensen, grote wereld: wat is er met Jacob Roloff gebeurd?

Inhoudsopgave:

Kleine mensen, grote wereld: wat is er met Jacob Roloff gebeurd?
Kleine mensen, grote wereld: wat is er met Jacob Roloff gebeurd?
Anonim

Vanaf het moment dat Little People, Big World in 2006 in première ging op TLC, hebben de Roloffs de harten van miljoenen fans veroverd met hun inspirerende verhalen. Jacob Roloff, het jongste lid van het huishouden van de familie Roloff, werd geboren op 17 januari 1997. Jacob verliet Little People, Big World toen hij zich naar verluidt in 2016 afmeldde voor zijn contract. Sinds hij het programma verliet, heeft de voormalige realityster er twee geschreven. boeken.

Jacob publiceerde zijn eerste boek, Verbing, in juni 2017. Zijn tweede boek, Out To See, werd uitgebracht in januari 2018. Jacob en Isabel Rock, met wie hij trouwde op 7 september 2019, runnen een blog genaamd rockandroloff.com. Jacob legde op sociale media uit waarom hij de show verliet. Hij schreef: "Voor mij is het opmerken dat de agenda van de bemanning niet goed samenwerkt met de gezondheid en het geluk van ons gezin, de reden waarom ik een tijdje geleden besloot dat ik er geen deel van zou uitmaken zodra ik was bekwaam." Hier is alles wat Jacob Roloff heeft gedaan sinds hij de show verliet.

Wat is er met Jacob Roloff gebeurd?

In 2020 kwam Jacob Roloff naar voren met het verwoestende nieuws dat Chris Cardamone, de uitvoerende veldproducent van Little People, Big World, als kind misbruik van hem had gemaakt. Volgens Jacobs vader, Matt Roloff, was de familie er kapot van en had ze absoluut geen idee dat er iets was gebeurd totdat Jacob ze alles vertelde net voordat hij de aankondiging openbaar maakte.

De meeste mensen kennen het bizarre achtergrondverhaal van Chris Cardamone en zijn tijd op Little People, Big World niet. Zelfs toen Jacob de aankondiging net in 2020 deed, wisten superfans van de show dat Cardamone een raar en verwrongen verleden had met zowel het gezin als de show.

Chris trad in 2007 in dienst bij Little People, Big World als uitvoerend veldproducent en slechts een jaar later, op 20 oktober 2008, werd hij gearresteerd in Santa Clara, Californië, voor misdaden tegen kinderen.

The Sun sprak met een openbare informatiefunctionaris die de situatie verduidelijkte en zei: "De verdachte, Christopher Cardamone, werd uiteindelijk gearresteerd en opgesloten in de hoofdgevangenis in San Jose voor misdrijf, onzedelijke en wulpse handelingen met een minderjarige." Cardamone werd vastgehouden op een obligatie van $ 200.000 en werd uitgebracht op 12 november 2008, minder dan een maand later.

Jacob Roloff's misbruik op de set van 'Little People, Big World'

Fans vragen zich af waarom Chris Cardamone na het incident bleef werken voor TLC en voor Little People, Big World. In die tijd waren alle kinderen nog minderjarig, goed voor tweederde van de hoofdcast. De kans is groot dat Jacobs ouders, Amy Roloff en Matt Roloff, op de hoogte waren van de arrestatie.

Oktober is het pompoenseizoen voor de Roloffs en de show heeft bewezen dat de cameraploegen er waren voor oktober 2008. Omdat Chris een veldproducent was, zou hij zeker op de boerderij zijn geweest, maar hij had het druk om gearresteerd te worden in Californië. Fans denken dat Matt en Amy het absoluut niet wisten. Veel mensen speculeren dat Jacob het slachtoffer was van Christopher Cardamone toen hij in 2008 werd gearresteerd. Dat klopt echter niet, aangezien Matt en Amy oprecht keken toen ze zeiden dat ze geen idee hadden dat er iets ergs gebeurde tussen Chris en Jacob.

Het duistere geheim achter 'Little People, Big World'

Na de arrestatie zou Chris Cardamon de hele tijd aan Little People, Big World zijn blijven werken. Op 26 mei 2009 pleitte hij onschuldig en in december 2010 accepteerde hij een pleidooiovereenkomst en werd hij veroordeeld voor kindermishandeling met mogelijk letsel of de dood. Maar alle aanklachten werden afgewezen. Fans denken dat er geen manier is om dat te verbergen voor TLC of de Roloffs.

Cardamone bracht 73 dagen in de gevangenis door na zijn veroordeling, wat ook overeenkomt met toen hij Little People, Big World verliet. Dus, samen met zijn gevangenisstraf, moest hij ook counseling voor middelenmisbruik voltooien en een baan behouden. Desalniettemin deed Cardamone dat niet omdat hij rond diezelfde tijd stopte met werken aan de show. Het gekste deel van het verhaal gebeurde nadat zijn gevangenisstraf voorbij was en nadat hij de show had verlaten.

Waar heeft Jacob Roloff Chris Cardamone van beschuldigd?

Jacob Roloff verzekert dat hij seksueel is misbruikt door Cardamone toen hij minderjarig was. Helaas lijkt het erop dat de Roloffs een hechte relatie met Chris hadden. Matt noemde hem zelfs de vaderfiguur en mentor van Jeremy en Jacob. Cardamone onderhield zo'n hechte relatie met hen dat hij rare dingen begon te doen.

Het begon allemaal met een nep Facebook-account waarin hij zich voordeed als Jacob Roloff. Hij begon rare dingen op sociale media te posten, en veel mensen vroegen zich af of de persoon achter het account dezelfde Chris was die aan Little People, Big World werkte.

Fans zijn het erover eens dat het angstaanjagend is dat Jacob en alle kinderen werden blootgesteld aan iemand die losgeslagen lijkt te zijn en worstelt met mentale problemen. Nog enger, de kinderen werden alleen met hem gelaten, en Matt en Amy vertrouwden hem. Het is nu logisch waarom Jacob stopte met het filmen van de show toen hij 18 werd. Hij heeft veel meegemaakt als gevolg van de schade die Chris hem heeft aangedaan. Jacob plaatste een jaar na zijn eerste verklaring een update waarin hij zei dat het publiceren van wat er met hem was gebeurd hem had geholpen om van het trauma te genezen.

Aanbevolen: