Britney Spears en Sam Asghari krijgen een voorsprong op Kerstmis met romantische video

Inhoudsopgave:

Britney Spears en Sam Asghari krijgen een voorsprong op Kerstmis met romantische video
Britney Spears en Sam Asghari krijgen een voorsprong op Kerstmis met romantische video
Anonim

Het is misschien alleen Thanksgiving, maar Kerstmis hangt al in de lucht voor Britney Spears en haar verloofde Sam Asghari.

Het stel heeft een schattige video gedeeld met hun Instagram-volgers waarin ze poseren voor een rijk versierde kerstboom. De zangeres - wiens 13-jarige conservatorschap deze maand eindelijk ten einde is gekomen - had haar boom al met haar fans laten zien in een eerdere Instagram-reel waar ze ervoor danst.

In deze nieuwe clip is Spears samen met de personal trainer en acteur, die sinds 2016 haar partner is. De twee zijn samen sinds ze elkaar ontmoetten op de set van haar Slumber Party-muziekvideo.

Britney Spears en Sam Asghair delen een glimp van hun romantische kerst

Het paar deelt een snelle kuskus voor hun kerstboom, wat erop duidt dat deze feestdagen vooral romantisch zullen zijn voor hen twee nadat ze eerder dit jaar hun verloving hebben aangekondigd.

Ze glimlachen naar de camera en kijken elkaar dan aan voordat ze een kuskus gaan geven.

"Dat is een snelle kus", reageerde Asghari op de video en voegde een kussende emoji toe.

Britney Spears en Sam Asghari zijn helemaal klaar om de knoop door te hakken

In september 2021 deelden Spears en Asghari het blijde nieuws met hun fans. Britney noemde de verloving "langverwacht".

Eerder deze maand gaf Spears fans een update over haar trouwjurk. Op 10 november ging Spears naar Instagram om foto's en een video van haar te delen in een dromerige roze prinsessenjurk. Maar voordat haar bijna 36 miljoen volgers konden denken dat dit DE jurk was, verduidelijkte ze dat dit niet het geval was en voegde ze eraan toe dat iemand die heel beroemd is het momenteel aan het maken is.

Spears zei dat de Italiaanse modeontwerper Donatella Versace "as we speak" aan haar trouwjurk werkt, en het betekent zeker dat het een lust voor het oog zal zijn.

"Nee … dit is niet mijn trouwjurk [jurk emoji] bahahah !!!! Donatella Versace maakt mijn jurk as we speak [hush emoji] …. Fijne avond mensen, "schreef Spears in het bijschrift.

In een andere Instagram-post die werd gepubliceerd, opende Spears een nauwe band met Versace en dat ze jaren daarvoor haar gast was in Italië.

"Mijn favoriete zakenreis was waarschijnlijk een reis naar Italië", deelde Spears in een video die in juni op Instagram werd gepubliceerd en legde uit dat Versace haar daarheen had gevlogen voor een verblijf in de "prachtige villa van de modeontwerper".

Aanbevolen: